Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Zaten zor bi karar veriyoruz böyle konuşup bizim de moralimizi bozmayın lutfen
Yazıyı bende şimdi okudum,kimse donörün yakasına yapışıpta yumurtanı ver demiyor,para kazanmak için bu yola girmiş,şimdi kalkıpta mağdur edebiyatı yapmanın anlamı yok..Kendi yumurtamızla yaptığımız tedavilerdede sağlığımız tehlikeye girmiyormu,ben kaç kere Ohss oldum ölümlerden döndüm..Bizmi istedik böyle olsun o kararı verirken hepimiz ne sıkıntılar ne gel gitler yaşıyoruz..Burda Doğum yapmış bi sürü arkadaş var çocukları bi şekilde aileden birine benzetiliyor,yemişim genetiğini,benim karnımda büyüyor ben doğuracam emzirecem ,hayata hazırlayacam onu ,Anne diyecek bana varsın kaşı benzemesin bana...

Slm kızlar hamiş kalanlara hayırlısıyla devamına tamamlasın Rabbim doğuracak olanlarda kucaklarına hayırlısıyla nasip etsin Rabbim bnde gynolife başladım ağustosun 3 de iğnem var şimdilik dönör aranıyor yumurta donasyonu olucak bayramdan hemen snr yumurta toplanacak rahim hazırsa döllenince transfer olucak inşallah Rabbim nasip ederse eroda okadar çok arttıki allah yardımcımız olsun gynolife gidip de orda konaklayan varmı acaba transfer günü orda uygun otel varmıdır acaba yada günü birlik gidip gelsek transferden snra bi sıkıntı olurmu acaba

Aaa canım selam nasılsın? Ben hata ile bu topiğe yazdım ama bence de başka çare olmayan durumlarda bir umut oluyor. Hiç unutmam ilki için uğraşırken bir haber başlığı görmüştüm “annesi kayıp yavrulara yuva aranıyor diye” bahsedilen tabii ki kedi yavrusu ama çok kısa bir süre için, belki saniyenin 10’da 1’i, beynim onların bebek olabileceğini ve alabileceğimi düşündürtmüştü bana. Sonra çok şükür hamile kaldım. Şimdi ikinci için direkt tüp bebeğe gittik. Hayırlısı. Olur inşallah. Sen ne yapıyorsun?
Ben iki yıldır sağlık sorunlarıyla ugradiyordum çok şükür son 6 aydır iyiyim
Noral terapi yaptırıyorum ve rahmim daha iyi son zamanlarda pistlerin küçüldü psikolojik daha iyi pazartesi rahim filmiyle duruma bakacaz artık
Tup bebek denemek zaman kaybı gibi zaten yeterince vakit harcadım
Allah sana da hayırlısıyla kavuştursun tekrar canim

• Beğen
Reactions: 9ay
Yumurta donasyonunda bende dönör alıcam kişi bana benzesin diye hemşireye sormuştum illa anneye benzeyecek bişey yok sperm babadan olacaksa babayada benzeye bilirmiş 7 kuşaktan birinede benzeye bilirmiş banada hemşire söyledi

Mrb arkadaslar ben yaklasik 6 yildir bu isle ugrasiyorum son 3 yildir falanda donasyon islemini arastiriyorum bi karar veriyorum tamam gidiyorum diyorum sonra vazgeciyorum ama bu sefer kesin kararliyim Allah izin verirse en kisa surede gitmeyi dusunuyorum merkez olarakta burdaki yorumlara bakarak ve sizlere guvenerek gnlofi murat önal beye karar verdim ins hayirlisi olur sizden bi ricam olucak murat beyin hasta danismaninin watsap hattini yazabilirmisiniz bana bu arada hamile olan butun arkadaslari teprik ederim tedavi surecinde olanlarada Allahim yardim etsin sizce merkez olarak dogru kararmi yardimlarinizi bekliyorum

hic kendinizi kendimizi kandirmayalim, gercekci olalim ki, sonradan karsilasacagimiz seylere karsi hazirlikli olalim degil mi. yok ufluyor, yok bizden bin bir turlu sey aliyor, bize benziyor vs bunlar bir kere gercek disi. evet bagisiklik ve gelisimsel enzim ve erkek bebeklerde anneyle dna alisverisi oluyor ama bunlar gelisimsel duzeyde, bebegin fiziksel gorunumu, huy, karakteriksel ozelliklerini etkileyen bir alisveris kesinlikle degil.
cocugu buyuturken ahlakli, caliskan, temiz, savruk vs yapabilirsiniz ama bazi karakteristik, bir goz kas hareketi, dusunurken elini basinin neresine koyacagi, hatta yatarken ne tarafa yatacagi gibi bi cok ozellikleri DNA sini aldigi donor den alacak. evet o donor un bir parcasi doguracaginiz cocuk. evet donor coook cok onemli. polyannayi oynamiycam artik.
Bu işlemi yapan herkes olayın farkında,onun içindirki karar verme kısmı çok güç oluyor,kim istemezki çocuğu kendisine benzesin,üstelik doktorda klinikte çocuğun dönöre ve babaya benzeyeceğini söylüyor,kimse doğacak çocuk kaşını gözünü senden alacak demiyor,ama ben kararktetin huyun yetiştirildiği ortamla çok alakalı olduğunu düşünüyorum,emek veren doğuran büyütendir gerçek Anne

Mrb arkadaslar ben yaklasik 6 yildir bu isle ugrasiyorum son 3 yildir falanda donasyon islemini arastiriyorum bi karar veriyorum tamam gidiyorum diyorum sonra vazgeciyorum ama bu sefer kesin kararliyim Allah izin verirse en kisa surede gitmeyi dusunuyorum merkez olarakta burdaki yorumlara bakarak ve sizlere guvenerek gnlofi murat önal beye karar verdim ins hayirlisi olur sizden bi ricam olucak murat beyin hasta danismaninin watsap hattini yazabilirmisiniz bana bu arada hamile olan butun arkadaslari teprik ederim tedavi surecinde olanlarada Allahim yardim etsin sizce merkez olarak dogru kararmi yardimlarinizi bekliyorum

Arzu hanım +90 533 850 29 88

Slm kızlar hamiş kalanlara hayırlısıyla devamına tamamlasın Rabbim doğuracak olanlarda kucaklarına hayırlısıyla nasip etsin Rabbim bnde gynolife başladım ağustosun 3 de iğnem var şimdilik dönör aranıyor yumurta donasyonu olucak bayramdan hemen snr yumurta toplanacak rahim hazırsa döllenince transfer olucak inşallah Rabbim nasip ederse eroda okadar çok arttıki allah yardımcımız olsun gynolife gidip de orda konaklayan varmı acaba transfer günü orda uygun otel varmıdır acaba yada günü birlik gidip gelsek transferden snra bi sıkıntı olurmu acaba

Merhaba ayın 3 ünde ne iğnesi olacaksınız?

Tsk ederim sizin ne donasyonuydu suan hangi asamadasiniz acaba benim sperm donasyonu

Benim yumurta donasyonu şuan donör arayışı sürüyor. Ben aslında tam karar vermedim belki son kez kendi yumurtamla deneyeceğim. Fakat kan grubum zor bulunan bir kan olduğu için şimdidn arayışa başladık

X