Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Selam Arkadaşlar;
Merveety,Zelitta ve Selmamelek ve olumlu sonuç alan bütün arkadaşları tebrik ederim..Bu haberleri aldıkça çoookkk mutlu oldum..Ben de negatiften sonra dondurulmuşlarla deneyeceğim,inşallah hayırlısı olur.
Sağol inşalllah senin de bu kez olumlu olsun hayırlısıyla

Selam Arkadaşlar;
Merveety,Zelitta ve Selmamelek ve olumlu sonuç alan bütün arkadaşları tebrik ederim..Bu haberleri aldıkça çoookkk mutlu oldum..Ben de negatiften sonra dondurulmuşlarla deneyeceğim,inşallah hayırlısı olur.
Can'ım kardeşim inşallah Budefa yavrularını kucağına al inşallah

Selam Arkadaşlar;
o kadar zor bir maratonki level atlar gibi.Önce pozitif olmalı sonra katlanmalı sonra kese sonra kalp sonra taramalar.

Selma hayirli olsun cok sevindim. Bir liste yapilsa ya yine yeni hamileler ve tedaviye baslayanlar var. herkese moral olsa Z Zelitta cim sen yapmistin sanirim onceden. simdi kendini de hamile olarak ekleyip yapabilirsin :) herkese umut olsun hem
Canim listeyi yapiyordum evet. Uzun zamandir guncellemedim yeniler kim bilmiyirum. En son zaza dusuk yapinca biraktim. Insallah o hamis kalinca son bir kez daha paylasacagim. Ben merkeze karar verme asamasindayken kendime yapmıştım buradaki arkadaslar da faydalansin istemiştim. Yeni arkadaslar karar asamasindayken duzenlerse daha iyi olabilir. Liste benim profilimde mesaj gecmisimde var. Ben zazayi bekliyorum inşallah

Selam Arkadaşlar;
sen nerde deniyordun cnm

Canim listeyi yapiyordum evet. Uzun zamandir guncellemedim yeniler kim bilmiyirum. En son zaza dusuk yapinca biraktim. Insallah o hamis kalinca son bir kez daha paylasacagim. Ben merkeze karar verme asamasindayken kendime yapmıştım buradaki arkadaslar da faydalansin istemiştim. Yeni arkadaslar karar asamasindayken duzenlerse daha iyi olabilir. Liste benim profilimde mesaj gecmisimde var. Ben zazayi bekliyorum inşallah
İnşallah canım kardeşim bende o listede döbüşlüler sırasında olurum

X