- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.748
nasil ki bizlere donorun kimligi verilmiyosa.Donörede bizim kimliklerimiz kesinlikle verilmiyodur. Sonucda donorler bu işi para icin yapıyo.her yumurtalarini verme basina ortalama 5000 tl civari para aliyorlar.Yani hic biri o yumurtalari evlat olarak gormuyoki pesine düssun (yani düsemezde.zatende düsünmez) sadece kazanc kapisi onlarin.O yumurtalar bizler icin degerli.ve bizim icimizde bebek oluyorlar.Hangi donörden aldığımız kayıtlarda vardır sonucta. Sonradan ben bu çocuğun biyolojik annesiyim diye ortaya çıkmaması için yasal bir düzenleme vardır dimi. Böyle birşey imzalatiyorlar mi acaba
Bende bı bakindim ama pek Yok.garantili olmasa da ekonomik paket vs bilgi fiyat edinirsen paylaşır misinAcaba garantili paket kapsamında Ukrayna da yaptıran var mı ?
Aslında geçen sefer estrofem 1 kere kullandığım halde baskılamis ki progesteron normaldi..Şimdi 3 kere kullandım ama sonuç çok çok yüksek doktor yanlış bile olablir bidaha olctur dedi o derece yüksek ki öncesinde hiç bi zaman progesteron sıkıntım olmadi yani. 12 gündür fln kullanıyorum estrofemiDlyn Heray yumurtlama olduğu zaman progesteron hormonun yükselmeye başlar. 12 13 gunnyuksek kalır ve adet olmana yakin duser vebadet başlar. .Demekki sende yumurtlama olmuş...Kontrolsüz yumurtlama olduğunda transfer yapılmaz embriyo rahme tutunamaz. ... O nedenle transfer iptal oolur..Aslında başta kullanmaya başladığım estrofem yumurtayı baskılar ve yumurtlamayi engeller..nenkadar çok estrofem o kadar çok engelleme..ama her zaman olmaya biliyor...Burda ne doktorun suçu ne de estrofemin suçu var demek bu ay yumurtayı baskilayamadilar canım. ..her işte bir hayır vardır. .belki bir sonraki ay rahim kalınlığı daha iyi olur..Bu arada estrofem kaç gün kullandin hazırlık uzunmu sürdü o yuzdenmi progesteron un arttı acaba..
Ben ilkini Lefkoşa da yaptırdım çok şükür tuttu. Babasının kopyası bir bebişim var :) Sana bakan minik bir çift göz var insan başka ne ister ki Rabbim isteyen herkese nasip etsinYok dahil değil,sen Doğum yaptınmı csnım ilkini nerde yaptın ve duygularını paylaşırmısın
Lefkose de erede yaptirdin, orada ki merkezleri hic bilmiyorum.Ben ilkini Lefkoşa da yaptırdım çok şükür tuttu. Babasının kopyası bir bebişim var :) Sana bakan minik bir çift göz var insan başka ne ister ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bilgi edinirsem paylaşırım tabi. Ben de geçmiş sayfaların cogunu okudum bazı merkezler kalacak yer falan da ayarlıyor sanırım ama ne kadar uygun onu bilemiyorumBende bı bakindim ama pek Yok.garantili olmasa da ekonomik paket vs bilgi fiyat edinirsen paylaşır misin
Belki yanlıştır...Bazen yumurta inatçı çıkabiliyor..Benimde normal tüp bebek transferlerinde 2 kere iptal olmuştu progesteron yükselmesinden...Geç olsun guc olmasin arkadaşım..Olmazsa bir sonraki hazırlık aşamasında yumurta baskilayaci kullanırlar, üzülme. ..Aslında geçen sefer estrofem 1 kere kullandığım halde baskılamis ki progesteron normaldi..Şimdi 3 kere kullandım ama sonuç çok çok yüksek doktor yanlış bile olablir bidaha olctur dedi o derece yüksek ki öncesinde hiç bi zaman progesteron sıkıntım olmadi yani. 12 gündür fln kullanıyorum estrofemi
canım Allah yardımcın olsun inşallah bebişlerinizle dönersinizGünaydın geldik girnedeyiz çok sıcak şu an sadece dinleniyoruz cuma doktor görüşmesi olcak yumurta donasyonu bu arada .. dua edin nolur bebişlerimi alıp döneyim
halil beyde ama 20 bin euroGarantili paket Kıbrıs'taki hangi merkezlerde var ? Bilenler yardimci olabilir mi?
canım progesteronun transfer önce bakılmasının bir tek şeyi varKızlar benim daha önce normal bi tüp bebek denemem oldu o zaman progesteron normaldi. Şimdi Kıbrıs bahçeci de donasyon tedavisine başladık herşey gayet güzel pazartesi transfer olacaktı. Ama bi baktık progesteron çok yüksek çıktı. Ben bi önceki tüp bebek denemesinde 1 tane estrofem iciyordum ve progesteron da kalınlık da normaldi. Şimdi doktor 3 estrofem yazdı ve progesteron bu şekilde geldi. Sizce estrofem dusunce progesteron da düşer mi. Benim gibi progesteron u yüksek olup zamanla düsen var mı?
Amin inşallahcanım Allah yardımcın olsun inşallah bebişlerinizle dönersiniz
masumum nasılsın çok güzel anlatınDlyn Heray yumurtlama olduğu zaman progesteron hormonun yükselmeye başlar. 12 13 gunnyuksek kalır ve adet olmana yakin duser vebadet başlar. .Demekki sende yumurtlama olmuş...Kontrolsüz yumurtlama olduğunda transfer yapılmaz embriyo rahme tutunamaz. ... O nedenle transfer iptal oolur..Aslında başta kullanmaya başladığım estrofem yumurtayı baskılar ve yumurtlamayi engeller..nenkadar çok estrofem o kadar çok engelleme..ama her zaman olmaya biliyor...Burda ne doktorun suçu ne de estrofemin suçu var demek bu ay yumurtayı baskilayamadilar canım. ..her işte bir hayır vardır. .belki bir sonraki ay rahim kalınlığı daha iyi olur..Bu arada estrofem kaç gün kullandin hazırlık uzunmu sürdü o yuzdenmi progesteron un arttı acaba..
ikiz bebelerinle dön inşallahAmin inşallah
Benimde hemde iki kere.Zazacim...Bazen estrofem yemiyor :)))masumum nasılsın çok güzel anlatın
benimde bir tedavimde 3 estrofemle dominant follikül gelişti -))
Bol şanslar. iyi haberlerini bekliyoruz.Amin inşallah
Merhaba canım cok tesekkur ederım ınsallah hayırlısı ıle baslıcam karar vermek zor oldu ama sonunda dogru kararı verdıgımı dusunuyorum ınsallah rabbım utandırmasın ve ukraynaya gıdınce vazgecmem herseyın hayırlısıCanım tedavin hayırlı olsun,inşallah herşey gönlünce olur