- 8 Temmuz 2012
- 420
- 633
MAŞALLAH. Sağlıkla büyüyün.Sonucum 154.7 arkadaşlar nasıl sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MAŞALLAH. Sağlıkla büyüyün.Sonucum 154.7 arkadaşlar nasıl sizce
Sağol canım inşallah sağlıkla ilerlerim senin gibiTebrıkler Merveecim bence değerin ok güzel, allah tamamına erdirsin...
Zelitta cım hadi sıra sen de sen beklemedeymissin..
Allah bu amaçla çabalayan her keze en kısa sürede nasip etsin inşallah...
Teşekkür ederim inşallah seni de görelim hayırlısıylaMaşallah çok güzel
Sağğl cankm Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun
İniallah canım sağolMAŞALLAH. Sağlıkla büyüyün.
Arkadaslar vitaalteraivf ile hic gorusen pozitif negatif yorum yapicak birileri varmi.acibadem hastanesi buraya calisiyomus.yada hastane degilde doktorun anlasmasi olabilir bilmiyorum.boyle bi oneri yapti.gorustum oraylada ama tabi bilgisi olan varsa cok sevinirim.
canım hayırlı uğurlu olsun.. sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah..Morkanatlarim canim arkadasim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim uykusuz geceler basladi ama hic zor degil cnm tam tersine hic uyumak istemiyor insan .evet isterdim bir kardes daha ama benim amelyat sikintili gecti o yuzden rabbim bunlara uzun omur versin .
EVET VAR CANIM :) HAYIRLI OLSUNN..Arkadaşlar sizce gebelik var mı ?
Süper canım.. hadi hayırlı olsun tekrar :)Sonucum 154.7 arkadaşlar nasıl sizce
kesinlikle var:)Arkadaşlar sizce gebelik var mı ?
süper sonuç tebrik ederim..sağ salim alın kucağınıza inşalllah:)Sonucum 154.7 arkadaşlar nasıl sizce
Arkadaslar merhaba bi sorum olacak lütfen yardım eder misiniz. Doktorla görüştüm bugün 5. Gün 12 embriyodan 7 tanesini dondurduk diğer 5 inin durumuna yarın bakıp ona göre dondurcaz dedi. Sizce nasıl bir oran bu. Yarın bakacaklari da kaliteli mi ? Moralim bozuldu benim donör çok iyi değil gibi hissettim sayıyı görünce. Bizim embriyo donasyonu bu arada.
Bugünkuler iyi dediler. Ne bileyim neden geri kalan 5 tanesi yarını bekliyor. Onlara ne olacakBence çok iyi bir oran. Bugün dondurduklarının kalitesi nasılmış?
Canım merhabalar..ben üç aydır burdayım ne yazık ki ilk deneme negatif..herkesin öyküsü farklı sana tavsiyem 2000-3000 sayfa hatta geriye dön ve oku..benim 15-20 gün sürdü hepsini okumam..ancak o zaman fikir sahibi olabilirsin..sevgiler..Herkesin pozitif sonucu görmesini diliyorum ..
Yumurta donasyonu en son çarem fakat bu konuda bilgi istiyorum , bildiğim kadarıyla Türkiye'de yasak yumurta donasyonu ..
Kıbrıs'ta yaptiranlar
işlemler nası ilerliyor ve bildiğiniz güzel merkezler varmı ..
Toplam Fiyat nedir ..
Lütfen bu konuda bilgi verebilirmisiniz
Canım merhabalar..ben üç aydır burdayım ne yazık ki ilk deneme negatif..herkesin öyküsü farklı sana tavsiyem 2000-3000 sayfa hatta geriye dön ve oku..benim 15-20 gün sürdü hepsini okumam..ancak o zaman fikir sahibi olabilirsin..sevgiler..
kesinlikle bulacaksın..sabırla oku:)yolun açık olsun ilk denemede bebeğin olsun..sevgiler..Tesk ederim Bacısı ..
Söylidiginizi yapacağım ..
Umarım yeterli bilgiyi bulabilirim ..