Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Arkadaslar merhaba bi sorum olacak lütfen yardım eder misiniz. Doktorla görüştüm bugün 5. Gün 12 embriyodan 7 tanesini dondurduk diğer 5 inin durumuna yarın bakıp ona göre dondurcaz dedi. Sizce nasıl bir oran bu. Yarın bakacaklari da kaliteli mi ? Moralim bozuldu benim donör çok iyi değil gibi hissettim sayıyı görünce. Bizim embriyo donasyonu bu arada.
gayet iyi sonuç 5 güne 5 blastkist hiç sıkma canını

• Beğen
Reactions: cal
Slm kızlar. Biz transferi erteledik embriyolarimiz dondurulmustu (5 ay oldu) lakin merkeze de donmus embriyolar için ödeme yapmadik. Ama bizi kaç aydır ne arayan vaaar ne soran sizce normal bi durum mu bu ???

Kızlar aranızda kürtajdan sonra endometrium inceliği sorunu yaşayan var mı ya da histeroskopi sonrasi

Blastkist ne demek bilmiyorum ama inşallah herkesin içinde bana da nasip olur en ufak şeyden korkuyorum 12 tane vardı 7 ye düştü diye olumsuz bişi mis gibi geliyor iyi ki varsınız.

Umudunu yitirme güçlü ol bu kadar zoru atlatmisiniz son mucaleler bunlar İnş güzel sonuçlar alacaksınız ..
Blastokist 5. Güne ulaşmış emrio demek hanım arkadaşım bölünmesi iyi ilerlemiş iyi kalite emriyosuna deniyor ..
Hakkın hayırlısı müjdeli haberlerini duyarız. :dua: :KK68:

• Beğen
Slm kızlar. Biz transferi erteledik embriyolarimiz dondurulmustu (5 ay oldu) lakin merkeze de donmus embriyolar için ödeme yapmadik. Ama bizi kaç aydır ne arayan vaaar ne soran sizce normal bi durum mu bu ???
Canım biz ilk gidişimiz 5 embriyo olmuştu ve 2si dondyruldu oradayken paramız olmadığı için dondurma işlemi için ödeme yapmamıştı. Sonra yapacağız dedik hatta tarih verdik ama eşimi işten çıkardılar o arada ve biz yine ödeme yapamadık. Kimse arayıp da bize ödeme yapmadınız demedi. Taki dondurulmuşlarda için merkeze gidene kadar ödeme yapmadık ve bir sorun çıkarmadılar bence senin yaşadığın durumda normal yani. Bu arada hangi merkez?

• Beğen
Canım biz ilk gidişimiz 5 embriyo olmuştu ve 2si dondyruldu oradayken paramız olmadığı için dondurma işlemi için ödeme yapmamıştı. Sonra yapacağız dedik hatta tarih verdik ama eşimi işten çıkardılar o arada ve biz yine ödeme yapamadık. Kimse arayıp da bize ödeme yapmadınız demedi. Taki dondurulmuşlarda için merkeze gidene kadar ödeme yapmadık ve bir sorun çıkarmadılar bence senin yaşadığın durumda normal yani. Bu arada hangi merkez?
Merkez Gynolife. Sanırım nasıl olsa transfer icin eninde sonunda gelecekler diye düşünüyolar

Kızlar bende pko var yıllardır 2 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz yasimda ileri IMG-20180709-WA0023.jpg olmadi tüp bebek tedavisine karar verdik dün akşam bazı şikayetlerinden dolayı test yaptim silik pozitif cikti umutlandım sabah tekrar yaptim hic bir iz yoklutgen bu testleri yorumlarmisiniz

Eklentiler

• 20180710_072219.jpg
    20180710_072219.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar bende pko var yıllardır 2 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz yasimda ileri Eki Görüntüle 2167131 olmadi tüp bebek tedavisine karar verdik dün akşam bazı şikayetlerinden dolayı test yaptim silik pozitif cikti umutlandım sabah tekrar yaptim hic bir iz yoklutgen bu testleri yorumlarmisiniz
bence birtane preductor al onunla dene negativse demek test bozuk

X