darısı tüm bekleyenlerin başınaAllah razı olsun çok şükür canım Allah hepimize göstersin :)
maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darısı tüm bekleyenlerin başınaAllah razı olsun çok şükür canım Allah hepimize göstersin :)
gayet iyi sonuç 5 güne 5 blastkist hiç sıkma canınıArkadaslar merhaba bi sorum olacak lütfen yardım eder misiniz. Doktorla görüştüm bugün 5. Gün 12 embriyodan 7 tanesini dondurduk diğer 5 inin durumuna yarın bakıp ona göre dondurcaz dedi. Sizce nasıl bir oran bu. Yarın bakacaklari da kaliteli mi ? Moralim bozuldu benim donör çok iyi değil gibi hissettim sayıyı görünce. Bizim embriyo donasyonu bu arada.
Hayirli olsun saglikla kucagina al insaAllah..Sonucum 154.7 arkadaşlar nasıl sizce
Canim insallah var hemde ikiz.içime öyle doğdu canim insallah olacakİnşallah vardır kızlar cok sağolun sabah kan vercem inşallah sonucum iyi olur
Blastkist ne demek bilmiyorum ama inşallah herkesin içinde bana da nasip olur en ufak şeyden korkuyorum 12 tane vardı 7 ye düştü diye olumsuz bişi mis gibi geliyor iyi ki varsınız.gayet iyi sonuç 5 güne 5 blastkist hiç sıkma canını
Blastkist ne demek bilmiyorum ama inşallah herkesin içinde bana da nasip olur en ufak şeyden korkuyorum 12 tane vardı 7 ye düştü diye olumsuz bişi mis gibi geliyor iyi ki varsınız.
Canım biz ilk gidişimiz 5 embriyo olmuştu ve 2si dondyruldu oradayken paramız olmadığı için dondurma işlemi için ödeme yapmamıştı. Sonra yapacağız dedik hatta tarih verdik ama eşimi işten çıkardılar o arada ve biz yine ödeme yapamadık. Kimse arayıp da bize ödeme yapmadınız demedi. Taki dondurulmuşlarda için merkeze gidene kadar ödeme yapmadık ve bir sorun çıkarmadılar bence senin yaşadığın durumda normal yani. Bu arada hangi merkez?Slm kızlar. Biz transferi erteledik embriyolarimiz dondurulmustu (5 ay oldu) lakin merkeze de donmus embriyolar için ödeme yapmadik. Ama bizi kaç aydır ne arayan vaaar ne soran sizce normal bi durum mu bu ???
Merkez Gynolife. Sanırım nasıl olsa transfer icin eninde sonunda gelecekler diye düşünüyolarCanım biz ilk gidişimiz 5 embriyo olmuştu ve 2si dondyruldu oradayken paramız olmadığı için dondurma işlemi için ödeme yapmamıştı. Sonra yapacağız dedik hatta tarih verdik ama eşimi işten çıkardılar o arada ve biz yine ödeme yapamadık. Kimse arayıp da bize ödeme yapmadınız demedi. Taki dondurulmuşlarda için merkeze gidene kadar ödeme yapmadık ve bir sorun çıkarmadılar bence senin yaşadığın durumda normal yani. Bu arada hangi merkez?
Amin inşallah yarın gidiyorum gece oradayım dualarını esirgeme nolurTeşekkür ederim inşallah seni de görelim hayırlısıyla
bence birtane preductor al onunla dene negativse demek test bozukKızlar bende pko var yıllardır 2 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz yasimda ileri Eki Görüntüle 2167131 olmadi tüp bebek tedavisine karar verdik dün akşam bazı şikayetlerinden dolayı test yaptim silik pozitif cikti umutlandım sabah tekrar yaptim hic bir iz yoklutgen bu testleri yorumlarmisiniz
Sağlık ocadayındayım lutfen dua edinbence birtane preductor al onunla dene negativse demek test bozuk
Çok sevindim sizin adınıza ..Amin inşallah yarın gidiyorum gece oradayım dualarını esirgeme nolur
Hanım arkadaşım İnş mucizeniz gercek olur güzel haberi bizimlede paylaşırsınız ..Sağlık ocadayındayım lutfen dua edin
Inşallah arkadaşım amiinnnHanım arkadaşım İnş mucizeniz gercek olur güzel haberi bizimlede paylaşırsınız ..
Allah razı olsun rabbim emeklerimizin karşılığını versinÇok sevindim sizin adınıza ..
Hadi güzel haberlerle gelin İnş ..
Dualarımız Siz ve bizler gibi çaba harcayan anne adayları için ..
hayırlı haberler olsun..Sağlık ocadayındayım lutfen dua edin