Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Herkeze merhabalar arkadaslar sızlerle bugun mutlu bır haberımı paylasmak ıstedım uzun zaman oldu gırıp paylasım yapamıyordum mutlu bır telas ıcersındeydım esımle aldıgımız kararımızı sızınle paylasmak ıstedım bu yaz tatılımızı ukrayna da yaltada bır hafta olarak kararlastırdık ve bu kararımızı almamızda ukratnadakı hastanenın rolu buyuk oldu hem tatıl yapıcaz hemde hastaneyı zıyaret edıcez ve hersey yolunda gıderse kontrat yapmayı dusunuyoruz ınsallah kordınator ıle gorusmemde bana kontrat yapılınca ucretın yarısını verıp dıyer yarısınıda tedavıye baslayınca verebıldıgımızı ogrendım cok mutlu ve heycanlıyım ınsallah dualarım kabul olur ve hersey yolunda gıder suanda hangı paketı alıcagımızı dusunuyoruz ama kararımızı orda doktorlar ıle gorusunce verıcez ınsallah

Herkeze merhabalar arkadaslar sızlerle bugun mutlu bır haberımı paylasmak ıstedım uzun zaman oldu gırıp paylasım yapamıyordum mutlu bır telas ıcersındeydım esımle aldıgımız kararımızı sızınle paylasmak ıstedım bu yaz tatılımızı ukrayna da yaltada bır hafta olarak kararlastırdık ve bu kararımızı almamızda ukratnadakı hastanenın rolu buyuk oldu hem tatıl yapıcaz hemde hastaneyı zıyaret edıcez ve hersey yolunda gıderse kontrat yapmayı dusunuyoruz ınsallah kordınator ıle gorusmemde bana kontrat yapılınca ucretın yarısını verıp dıyer yarısınıda tedavıye baslayınca verebıldıgımızı ogrendım cok mutlu ve heycanlıyım ınsallah dualarım kabul olur ve hersey yolunda gıder suanda hangı paketı alıcagımızı dusunuyoruz ama kararımızı orda doktorlar ıle gorusunce verıcez ınsallah
sperm mi yumurta donasyonu mu

Burada yazılanları görünce aklıma takılan birşey oldu. Ben endometriozis hastasıyım. Yumurta donasyonundan önce her hastayı geçici menapoza sokuyorlar mı? Yoksa direk olarak taze transfer mi yapıyorlar? Bilginiz var mı?

MERHABA ARKADASLAR.BEN DONASYON YAPTIRMAKTAN VAZGECTIM NEREYE GUVENCEGIMI BILEMEDIM.VE PSIKOLOJIK OLARAK BU SUREC BENI COK YORDU KAC AYDIR.GIZLI SAKLI IS YAPMAK KOSTURMAK.MANEVI OLARAK BITTIM.BEN EVLAT EDINMEK ICIN BASVURUMU YAPTIM INS TEZ VAKITTE COCUGUMA KAVUSURUM.ALLAH HEPINIZI EVLI MUTLU COCUKLU YAPSIN INSALLAH.VERDINIZ BILGILER ICIN MINNATTARIM SIZLERE.ALLAH BU MUCADELENIZDE SIZLERE YARDIM ETSIN.
BEN ANLADIMKI EVLAT EDINMEK BENI DAHA MUTLU EDICEK.EVET ZOR BIR SUREC OLUCAK AMA GITTIM GORDUM TEKRAR VE ICIM DAHA RAHAT OLUCAK. ESIMDE BENDE O KURUMA GITTIGIMIZDE ANLADIKKI BU BIZIM KADERIMIZSE EVLAT EDINMEK BIZI DAHA MUTLU EDICEK..HEPINIZE ALLAH YARDIM ETSINNN.

aylacım çok güzel karar verdiniz
hayırlı olsun
canım bizimlede paylaş oraları
biotex mi klinik

MERHABA ARKADASLAR.BEN DONASYON YAPTIRMAKTAN VAZGECTIM NEREYE GUVENCEGIMI BILEMEDIM.VE PSIKOLOJIK OLARAK BU SUREC BENI COK YORDU KAC AYDIR.GIZLI SAKLI IS YAPMAK KOSTURMAK.MANEVI OLARAK BITTIM.BEN EVLAT EDINMEK ICIN BASVURUMU YAPTIM INS TEZ VAKITTE COCUGUMA KAVUSURUM.ALLAH HEPINIZI EVLI MUTLU COCUKLU YAPSIN INSALLAH.VERDINIZ BILGILER ICIN MINNATTARIM SIZLERE.ALLAH BU MUCADELENIZDE SIZLERE YARDIM ETSIN.
BEN ANLADIMKI EVLAT EDINMEK BENI DAHA MUTLU EDICEK.EVET ZOR BIR SUREC OLUCAK AMA GITTIM GORDUM TEKRAR VE ICIM DAHA RAHAT OLUCAK. ESIMDE BENDE O KURUMA GITTIGIMIZDE ANLADIKKI BU BIZIM KADERIMIZSE EVLAT EDINMEK BIZI DAHA MUTLU EDICEK..HEPINIZE ALLAH YARDIM ETSINNN.

Ne güzel bir karar almışsınız tebrik ederim ..
ALLÂH'n imtihanı bu ..Eğer evlat vermiyorsa vardır bir sebebi
Bende sizin gibi düşünüyorum ..
Sağolsun eşimde destekliyor ..
Tüp bebek denedim tutmazsa donasyon deneyeceğim nasipse
Oda olmazsa evlat edinecegiz ..
Böyle mesajlar gördükçe insana ayrı bir huzur güç geliyor hakkınızda hayırlısıhayırlısını diliyorum tüm kalbimle :KK200::KK200:

Kızlar bende pko var yıllardır 2 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz yasimda ileri Eki Görüntüle 2167131 olmadi tüp bebek tedavisine karar verdik dün akşam bazı şikayetlerinden dolayı test yaptim silik pozitif cikti umutlandım sabah tekrar yaptim hic bir iz yoklutgen bu testleri yorumlarmisiniz
canım nasıl oldun
inşallah allah bir mucize evlat vermiş sana

Dilerim bu kararınız sizi bebeğinize kavuşturur:) lütfen ayrıntılı bilgiler paylaşın ki biz de değerlendirebilelim..sevgiler

aylacım çok güzel karar verdiniz
hayırlı olsun
canım bizimlede paylaş oraları
biotex mi klinik
Evet canım kısmet ıse cok ovduler kılınıgı benım gorusmelerımde olumlu gectı ınsallah gıdıp yerınde de gordukten sonra rabbımın ıznı ıle tedavıye baslıcam kısmetse hem tatıl ıyı gelıcek morel olucak

Evlat edinmekle ilgili çok güzel bir terim var siz aldığınız bebeği yüreğinizden doğurmuş oluyorsunuz..:) ben kendi yumurtam olduğu halde aşılama dahil hiçbirşey denemediğim halde maddi mamevi yıpranmamak adına donasyon yaptırdım..belki çok uğraşsam kendi yumurtamla da olurdu ama benim için hiç önemi yok..evlat doğurmakla ana olunmuyor...gece ateşliyken allahım beni uyutma diye dua etmek analık,o açken yemek yiyememek analık,koşarken düşecek diye kalp çarpıntısına tutulmak analık,bir gülüşü İçin can verecek kadar çok sevmek analık..kararınız hayırlı olsun..Eminim şahane bir anne olacaksınız..:)

Dilerim bu kararınız sizi bebeğinize kavuşturur:) lütfen ayrıntılı bilgiler paylaşın ki biz de değerlendirebilelim..sevgiler
cok tesekkur ederım canım arkaadasım tabıkıde kesınlıkle yazıcam burda cunku bende bu forum ve sızın gıbı guzel arkadaslarımın tecrube ve bılgılerı ıle destek buldum ve bu kararı verdım kesınlıkle sızınle an ve an paylasıcam gorduklerımı yasadıklarımı

Tebrık ederım senı canım arkadasım rabbım sızın o koca ve guzel yureyınıze gore versın her zaman mutlu olun ınsallah

cok tesekkur ederım canım arkaadasım tabıkıde kesınlıkle yazıcam burda cunku bende bu forum ve sızın gıbı guzel arkadaslarımın tecrube ve bılgılerı ıle destek buldum ve bu kararı verdım kesınlıkle sızınle an ve an paylasıcam gorduklerımı yasadıklarımı
Benim de donmuşlarla ilgili sorun yaşarsam garantili paket var aklımda..sevgili zazadan duymuştum ben de..çok pahalı gerçi ama mantıksız da değil gibi..umarım gerek kalmaz kendi adıma ama yazdığımız her kelime birilerine ışık tutabilir fikir verebilir o yüzden çok önemsiyorum..sevgiler:)

Benim de donmuşlarla ilgili sorun yaşarsam garantili paket var aklımda..sevgili zazadan duymuştum ben de..çok pahalı gerçi ama mantıksız da değil gibi..umarım gerek kalmaz kendi adıma ama yazdığımız her kelime birilerine ışık tutabilir fikir verebilir o yüzden çok önemsiyorum..sevgiler:)
Evet bencede cok mantıklı garantı paketı helekı deneme yapıpta sonuc alamayanlar ıcın bence en mantıklısı bu garantı paketı ben tatılım sırasında doktorlar ıle gorusunce benım sans oranımı ogrenebılırsen ıkı gırıs paketı yada garantı paketı dusunuyorum kısmet bakalım

şu ana kadar 6 donasyon denemeye 14 bin euro harcadım
buna bakınca garantili paket çok mantıklı
5 deneme sunuyorlar gebe kalmasan parayı iade ediyorlar

şu ana kadar 6 donasyon denemeye 14 bin euro harcadım
buna bakınca garantili paket çok mantıklı
5 deneme sunuyorlar gebe kalmasan parayı iade ediyorlar
Kaç yaşındasınız burda tedirgin oldum bende donasyon zaten zor bi karardı benin için bide benimde olmazsa diye korkar oldum :KK43: yaşım 27

X