Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm yumurta donasyonu normalde 5000 Euro ama ben kendi donorümü kendim götürcem o yüzden 4000 EuroSizinkidemi sperm donasyonu?
Teşekkürler canım benimde rezervim düşük rahim içi yapisikliklarim ve hidroselpikks var rahimici sıkıntılı olupta tutan varmı diye arastirma yapıyordumYalnız benim yumurta rezervim düşük olduğu icin onuda kaliteli yumurtayla donasyon islemi yapip spermle dondurulmuş embiriyo olarak yapip transfer ettiler
Cnm ne kilolu kadınlar gebe kalıyor bence çok takılma ama tabiki ideal kilo 70 bol su için bol yürüyüş yapın verebildiğiniz kadar vermeye çalışın 3 kilo bile versen fayda yani transfer ne zaman ve hangi merkez acabaArkadaşlar lütfen beni rahatlatin. Benim boyum 1.68 kilom 78 çok kilolu obez değilm ama fazlam var tabiki göbeğin fln yağ var biraz. Çok kötü hissediyorum bu şekilde bu kiloyla donasyon tutmaz diye ağlayıp duruyorum. Var mı bu şekilde tutan....
Donoru gotureceksiniz.tabidik biri yani.sobradan sorun olmaz mı acaba.Yok cnm yumurta donasyonu normalde 5000 Euro ama ben kendi donorümü kendim götürcem o yüzden 4000 Euro
Cnm hiç tanımadığım birinin DNA sını taşımak istemiyorumDonoru gotureceksiniz.tabidik biri yani.sobradan sorun olmaz mı acaba.
Hiç endiselenme benimde transfer sirasinda 10 kilo fazlam vardı.Şimdi 15 kiloya cikti...Kilolu olmak genelde yumurta senden aliniyorsa problem..Kullanılan ilaçlar yeterli gelmiyor şeker oluyor vb..Hiç korkma arkadaşım...Sen transfere kadar düzenli yürüyüş yap bol bol su iç. ..10 15 gün var transfere bahçeci. Çok umutsuzum daha şimdiden.
Görüşmeye de mi gidio geliyorsun. Sonra tedabi için geri gidiyorsun.ve 5bin euro tedavi oarasi veriyorsjn.ilk gidip geldiğim haricÖnce görüşmeye gidiosun canim.bu sadece işlemin ücreti kalma gunun 5 gün gibi 2000tl civarında orda harcarsın enaz
Allah razı olsun sağlıkla kucağına al benim de olur insallah. Embriyo donasyonu benimki zaten ama çok endişeliym gene deHiç endiselenme benimde transfer sirasinda 10 kilo fazlam vardı.Şimdi 15 kiloya cikti...Kilolu olmak genelde yumurta senden aliniyorsa problem..Kullanılan ilaçlar yeterli gelmiyor şeker oluyor vb..Hiç korkma arkadaşım...Sen transfere kadar düzenli yürüyüş yap bol bol su iç. ..
Umutsuzluğa yer yok bu yolda,inanarak git,niye olmasınki,üstelik embriyo donasyonuymuş,hem yumurta hem sperm kaliteli olacak,bence kesinlikle olacak10 15 gün var transfere bahçeci. Çok umutsuzum daha şimdiden.
Embiriyo donasyonunun tutma ihtimali daha yüksek canim.cunku en iyi siperm ve yumurtayı dölleyerek oluştururlar die biliyorumArkadaşlar bir de benimki yumurta değil embriyo donasyonu olacak. Başarısı değişmez değil mi.
Ben görüşmeyi istanbuldaki muayene hanesinde yaptim ve 500 tl verdim canimGörüşmeye de mi gidio geliyorsun. Sonra tedabi için geri gidiyorsun.ve 5bin euro tedavi oarasi veriyorsjn.ilk gidip geldiğim haric
Bencede kesinlikle tutar bosuna üzme canim kendini.embiriyo transferi en yuksek tutma oranına sahipUmutsuzluğa yer yok bu yolda,inanarak git,niye olmasınki,üstelik embriyo donasyonuymuş,hem yumurta hem sperm kaliteli olacak,bence kesinlikle olacak
Doktor %70 diyor ama gene deBencede kesinlikle tutar bosuna üzme canim kendini.embiriyo transferi en yuksek tutma oranına sahip
Canım senin rahminde bir problemi var bukadar endişelisin?Doktor %70 diyor ama gene de
Yani daha önce tüp bebek denedik benim rahimde bi sıkıntı yoktu sorun eşimde ama buna karar vermek bile çok zorken çok endişeliyim işte olumsuz sonuçtan. Tamam dediklerinizi dikkate alacağım çok teşekkürlerCanım senin rahminde bir problemi var bukadar endişelisin?
embriyo donasyonu bu işte başarısı en yüksek olandı
boy ve kilona bakınca büyük bir sorun görmüyorum
transfere kadar yürüyüş yap kan dolaşımı vicuta hızlansın
birde karbohidrat tüketme
Hiç stres yapma embriyo donasyonu şansı en yüksek olandıYani daha önce tüp bebek denedik benim rahimde bi sıkıntı yoktu sorun eşimde ama buna karar vermek bile çok zorken çok endişeliyim işte olumsuz sonuçtan. Tamam dediklerinizi dikkate alacağım çok teşekkürler
Amacım rahimde problem olup da donasyonun ise yarayip yakalamasını araştırıyorumBenimki yumurta donasyonu canim.esimin sipermi ile