Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

kesin ikiz kuzuuuuum
ikizlerde çok kişide yerleşme kanaması oluyor
progesteron hormonu ikisi arasında yetmiyor
iğne vurdur yat
bide aspirini kullanma
Caniminiciii zazam.bugun özellikle önce sana dua edeceğim canim benimmm..buarada bi iğne vurdular.kanamayi keser dediler zaten cok az nokta gibi 6 veya 7 damla gibi yani cok değildi.oyuzden halil ibrahim tekin dediki iğneden sonra fitile devam edelim dedi.asprin devam dedi.bi sıkıntı yok dedi kuzum napiyim sence caniminiciii

Hamile kalan yada tedaviye baslamis olan arkadaslar donor ile sizin adet tarihinizi nasil senkronize ettiler?
Mesela adet tarihinizi onceden sordularmi ?

• Beğen
Reactions: cal
arkadaşlar sperm donasyonu ve pozitif sonuç alan arkadaşlar özellikle hit te var mıdır sizlerden bilgi ve tecrübe beliyorum

Kalacak yer uçak vs hepsi ne kadar ortakama
Bir de nasıl başlanıliyor merak ediyorum.burda bir dijtrad mi gitmeye baslayio hazır olunca oraya gidiliyor
4000 Euro merkeze 2000 lira otel 7 gece iki kişi 400 lira ulaşım 1600 uçak bileti en az 2000 lira orada masraf olur İstanbul’da takip için 4 günlük iğne dozu için 950 lira ödedim henüz doktora bi ödeme yapmadım muhtemelen cuma günü tekrar 4 günlük ilaç parası ve doktor ücreti belli olur bittim kredi çektik of

4000 Euro merkeze 2000 lira otel 7 gece iki kişi 400 lira ulaşım 1600 uçak bileti en az 2000 lira orada masraf olur İstanbul’da takip için 4 günlük iğne dozu için 950 lira ödedim henüz doktora bi ödeme yapmadım muhtemelen cuma günü tekrar 4 günlük ilaç parası ve doktor ücreti belli olur bittim kredi çektik of
Sizinkidemi sperm donasyonu?

Caniminiciii zazam.bugun özellikle önce sana dua edeceğim canim benimmm..buarada bi iğne vurdular.kanamayi keser dediler zaten cok az nokta gibi 6 veya 7 damla gibi yani cok değildi.oyuzden halil ibrahim tekin dediki iğneden sonra fitile devam edelim dedi.asprin devam dedi.bi sıkıntı yok dedi kuzum napiyim sence caniminiciii
kuzum doktor ne deiyse öyle yap vardı bir bildiyi
her halde proluton depot vurdular 5-7 günlük yüklü progesteron

kuzum doktor ne deiyse öyle yap vardı bir bildiyi
her halde proluton depot vurdular 5-7 günlük yüklü progesteron
Aynen kuzum proluton 500mg yapılmış caniminiciii.fitilede dewam ediorum bakalim insallah bi sıkıntım olmaz canim benim.dungece valla ozellikle seni defalarca söyleyerek dua ettim her gece edeceğim canim benim

Kalacak yer uçak vs hepsi ne kadar ortakama
Bir de nasıl başlanıliyor merak ediyorum.burda bir dijtrad mi gitmeye baslayio hazır olunca oraya gidiliyor
Önce görüşmeye gidiosun canim.bu sadece işlemin ücreti kalma gunun 5 gün gibi 2000tl civarında orda harcarsın enaz

• Beğen
Reactions: cal
X