Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Anladım c

Canim kadinlar klubunde morfoloji 0 olup hamile kalanlar diye bir konu basligi var oraya bak istersen.
Bir de nette arastirdim onceki yillarda morfoliji 0 olunca gebelik sansi dusuk diyorlarmis ancak son yillarda tek basina bu sonuca bakilmamasi gerektigi soyleniyor
Zaza

Zazacım morfolojisi bozuk olup hamile kalani bilmiorum ama benim arkadasimin esinin bozuktu ameliyat oldu.bekliolar canim.ama senin icin arastiririm

Canım sevgim Allahım içimizdekileri duysun ve kabul etsin
Hepimiz anne olalım
Zazacım hic uzulme bak sen herkese umut oluorsun ve herkesten dua aliorsun.yuce rabbim güçleştiriyorsa guzelleştiriyordur.bende 4 gun once 3 tane dondurulmus embiriyo transefer edildi esime ait.embriyonun 1 i cok iyi hatta canli olarak hareketlerine kadar yerlestirene kadar ekrandan gordüm.diger ikiside yerlestirildi.insallah allahim yuce rabbim bu kez olur diye dua ediyorum.senin icinde dua edicem canim.yuce rabbim bizide sevindirecek inaniyorum

Kuzum hiç kimseye demedim yaptırdım 12 haziran negativimi aldım

zazacım yaa:KK43:( geçmiş olsun güzelim.Allah güç kuvvet sabır versin.Zazacım sen çok araştıran ,bu yolda çok emek vermiş birisin.mutlaka araştırmaların devam ediyordur.naçizane önerilerim olacak; ispanya yı bi değerlendirsen.Sevgili D dizara yazmıştı bir ara sana orayla ilgili.
ya da spermle ilgili endişelerini tamamen elimine etmek için,eğer eşinin de rızası varsa embriyo donasyonunu denemeyi düşünsen.yani gerçekten kalpten diliyorum,umarım en doğru yolu seçer ve hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşursun.araştırmalarınla ilgili yardım lazım olursa ya da herhangi bir şey burdayız yanındayız.sevgiler..

Embriyo transferi yapan arkadaşlarıma sorabilir miyim, sperm donörünün seçimi nasıl oluyor? Yumurta donörümüzü zaten seçmiştik, şimdi embriyo donasyonuna karar verince sanırım sperm donörü de seçilecek, işleyiş nasıl oluyor acaba?

• Beğen
Reactions: cal
Kızlar yardımcı olabilir misiniz? Crinojel kullananlar cevap yazarsa çok sevinirim. Jeli boşaltan aparatı vajinaya hepsini mi sokuyorduk yoksa yarısını mı? Hemşire anlattı ama benim kafa gitti.

Embriyo transferi yapan arkadaşlarıma sorabilir miyim, sperm donörünün seçimi nasıl oluyor? Yumurta donörümüzü zaten seçmiştik, şimdi embriyo donasyonuna karar verince sanırım sperm donörü de seçilecek, işleyiş nasıl oluyor acaba?
Sprem donorünü bebeklik fotosuna bakıp secme şansını mutlaka kullan.
Yumurta donoru görünmüyo bari sprem sahibinin bebeklik fotosunu görmüş ol.

Slm kızlar bnde çoktan girmiyodum zazacım çok geçmiş olsun canım Rabbim sabırlar versin rabbim bizlerede böylesini uygun görmüş yapcak bişey yok İnşallah birgün senin yüzünüde güldürür bizleride

Kızlar yardımcı olabilir misiniz? Crinojel kullananlar cevap yazarsa çok sevinirim. Jeli boşaltan aparatı vajinaya hepsini mi sokuyorduk yoksa yarısını mı? Hemşire anlattı ama benim kafa gitti.
Mumkun oldugunca ittirebilirsin. Tamamini ittermeye gerek olmuyor. Zaten bastigin anda gittigini hissediyorsun o da yeterli.

Arkadaşlar merhaba, elimde kalan kullanılmış ilaçlar var estrofem corasprin elevit vitamin clexane iğne vs var isteyen olursa ücretsiz kargo ile gönderebilirim çünkü ben artık denemeyeceğim, isteyen ilk kişiye göndereceğim

Arkadaşlar merhaba, elimde kalan kullanılmış ilaçlar var estrofem corasprin elevit vitamin clexane iğne vs var isteyen olursa ücretsiz kargo ile gönderebilirim çünkü ben artık denemeyeceğim, isteyen ilk kişiye göndereceğim
Cnm ben alabilirmiyim estrofem ve coraspini

Canım niye artık denemek istemiyorsan,özelse cvplamak zorunda değilsin

Kızlar bu idrar testlerinde negativde tamamen beyazmı oluyor hafif silik çıkması gebelik anlamına gelirmi,bide kaç dk sonra 2.çizgi çıkmalı

X