Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

hepinize selamlar uzun zamandır forma giremiyorum gynolife son 2 yıl içerisnde 2 kez tüp bebek ben 2 kez de arkaşaım yaptırdı m fakat her seferinde embriyolog değişti istersen sor kendilerine neden değişmiş koordinatör hemşire sadece teleonda görüştüm kendisini göremedik ilk gittiğimde bu kadar yoğun değildi şuan çok yoğunlar türkiyede çoğu dr çalışıyorlar ameliyahhane ve odalar çok kötü bir haldeydi tadilat yapılmış ameliyathane birazda iyi olmuş ben son transferimde çok büyük aksaklık yaşadım mesela hemşire beni unuttu hastaneye taksiyle yetişmeye çalıştım c.tesi olduğu için mesai bitse de gitsek diyen bir ekip bu arada ben hazır olunca anestesi uzmanı pazara gitmiş onu bekledik sonuc negatif sonucu bile merak edip sormadılar defalarca aradım rapor istedim v.s uzatmayayım uzun bir maceram var parada boşa gitti herşey boşa gitti belki şu an biraz daha bu işe yatırım yapmışlardır bilemiyorum ama ordaki bölüm hemşirelerini dr hastaneyi çok iyi bilirim bol şanslar
Cnm çok üzüldüm ama pazara gitmek nedir hemşirenin unutması çok saçma nasıl bir zihniyet embriyolog nadya ve Tamer bey varmış benim arkadaş doktor 2 ay önce gitti ilk deneme ikiz bekliyor zaten onun tavsiyesi ile bende görüştüm . Benim yaşadığım olumsuzluk ise yapılması gereken testleri hemşire eksik yolladı rubella çok önemli ve Amh ben isteyince ekledi ve ilk görüşme merkeze yönlendiren bayan ileyaptık tel üzerinden kendi donorümü kendim getircem dedim direk yaşa takıldı zira 36 yaşında fakat hormon değerleri gayet güzel kimse kusura bakmasın doktor kadar bilgimiz var çok şükür neyse kalkmış bana diyor tutmazsa sizin yüzünüzden falan aradım merkezi bu konu ile ilgili düşüncemi söyledim

hepinize selamlar uzun zamandır forma giremiyorum gynolife son 2 yıl içerisnde 2 kez tüp bebek ben 2 kez de arkaşaım yaptırdı m fakat her seferinde embriyolog değişti istersen sor kendilerine neden değişmiş koordinatör hemşire sadece teleonda görüştüm kendisini göremedik ilk gittiğimde bu kadar yoğun değildi şuan çok yoğunlar türkiyede çoğu dr çalışıyorlar ameliyahhane ve odalar çok kötü bir haldeydi tadilat yapılmış ameliyathane birazda iyi olmuş ben son transferimde çok büyük aksaklık yaşadım mesela hemşire beni unuttu hastaneye taksiyle yetişmeye çalıştım c.tesi olduğu için mesai bitse de gitsek diyen bir ekip bu arada ben hazır olunca anestesi uzmanı pazara gitmiş onu bekledik sonuc negatif sonucu bile merak edip sormadılar defalarca aradım rapor istedim v.s uzatmayayım uzun bir maceram var parada boşa gitti herşey boşa gitti belki şu an biraz daha bu işe yatırım yapmışlardır bilemiyorum ama ordaki bölüm hemşirelerini dr hastaneyi çok iyi bilirim bol şanslar
Senin geçmiş mesajlarına baktım.
aynen benim gibi negatifi Firdevs de aldığını düşünüyorum.Zira firdevs in sayfasinda temmuz 2017 de yazdıgın mesajdan anlaşılıyor ki gynolife a sen degil bi tanıdığın gitmiş.
onada geçmiş olsun

Bugun konuştum içime su serpildi son teknikler ile çalışan laboratuvar olması embriyo gelişiminde çok önemli gerisi rabbimin takdiri

Bugun konuştum içime su serpildi son teknikler ile çalışan laboratuvar olması embriyo gelişiminde çok önemli gerisi rabbimin takdiri
Senin geçmiş mesajlarına baktım.
aynen benim gibi negatifi Firdevs de aldığını düşünüyorum.Zira firdevs in sayfasinda temmuz 2017 de yazdıgın mesajdan anlaşılıyor ki gynolife a sen degil bi tanıdığın gitmiş.
onada geçmiş olsun[/QUOTE
evet burda yakınen tanıdğım arkadşımın dr aracılığı ile ben gittim sonuc negatif bende arkadışımı aynı dr önermiştim gönderdim o zaman bu kadar yoğun değildi embr caner bey vardı araştırın sorun neden değişmiş embr sürekli , cevap alırsınız burdaki dr söylüyor herkes birbirin tanıyor kong.birbirlerine hasta paslıyorlar ben bu kadar konuya vakıf değildim herkesin kendim gibi düşündüğüm için daha sonra gittiğimde aysun hn ,sonrasında sorumlusu yabancı bir bayan varmış işi daha iyi çözdüm çünkü bana başka bir embr iyi paranızı almışlar (aslında daha mahalle ağzı ile bir kelime söylendi)bu yaşadıklarım beni çok kızdırdı ve gerçekten işin içine giridm gitmediğim yer kalmadı baya bilgi topladım o yüzden hastane ortamı güvenirliği olsun diye firdevs hn arastırdım kıbrısa gittim çoğu bilinen merkezleri gördüm tavsiyem merkezlei görmeniz burda da bir kaç öneri almanız neresi doğru adres diye ciddi paralar ödedik sonuç yıpranma hüsran şuan bunlara şahit bir embr. ve de dr aracı gerekirse burdan gideceklerini söylediler zaten orda bir kaç embr iletişimdeyiz birebir kontrol bizde olacak inşallh hazırlık aşaması şu an bizim için yaşadıklarımız tabi bu kadarla da kalmadı kıbrıs maceramız şuan daha bilincliyiz

Cnm çok üzüldüm ama pazara gitmek nedir hemşirenin unutması çok saçma nasıl bir zihniyet embriyolog nadya ve Tamer bey varmış benim arkadaş doktor 2 ay önce gitti ilk deneme ikiz bekliyor zaten onun tavsiyesi ile bende görüştüm . Benim yaşadığım olumsuzluk ise yapılması gereken testleri hemşire eksik yolladı rubella çok önemli ve Amh ben isteyince ekledi ve ilk görüşme merkeze yönlendiren bayan ileyaptık tel üzerinden kendi donorümü kendim getircem dedim direk yaşa takıldı zira 36 yaşında fakat hormon değerleri gayet güzel kimse kusura bakmasın doktor kadar bilgimiz var çok şükür neyse kalkmış bana diyor tutmazsa sizin yüzünüzden falan aradım merkezi bu konu ile ilgili düşüncemi söyledim
hatta burda ki tedavimde alay konusu oldu türkiyede hastanede herkes bana bir pazara gidip gelicem dediler konuyu bildikleri için maral hemşire var orda o çok iyidir embdr sorumlu bir bayan durumla ilgili bir rapor istedik burdaki dr verip neden olmadı araştıralım diye yrd çeter mesut bey var ona ulaşabildik ancak ilkinde test yaptırdık onlar bişey istemedi önce parayı veriyorsunuz muhasebeden sonra bekle aslında daha detaylı anlatabilirim tamer bey bilmiyorum sahibi hayat bey var dr murat bey var hemşireler var maral hn en tecrübelisi benim kollaar yukarda delik deşik serum takılamıyordu hatırladığım bunlar

hatta burda ki tedavimde alay konusu oldu türkiyede hastanede herkes bana bir pazara gidip gelicem dediler konuyu bildikleri için maral hemşire var orda o çok iyidir embdr sorumlu bir bayan durumla ilgili bir rapor istedik burdaki dr verip neden olmadı araştıralım diye yrd çeter mesut bey var ona ulaşabildik ancak ilkinde test yaptırdık onlar bişey istemedi önce parayı veriyorsunuz muhasebeden sonra bekle aslında daha detaylı anlatabilirim tamer bey bilmiyorum sahibi hayat bey var dr murat bey var hemşireler var maral hn en tecrübelisi benim kollaar yukarda delik deşik serum takılamıyordu hatırladığım bunlar
Ben şu an meral hemşire ile görüştüm ama yarın arayıp bu dediklerinizi aynen konuşacam bu kadar saçmalık ben anestezi uzmanın Pazar dönüşünü bekleyecem o hasteneyi yıkarım serum takamayan Hemşire’yi yolarım ve onları tüm medyada afiş ederim siz en son ne zaman denediniz birde transferi kim yaptı embriyolog sizi kaç defa Aradı ? Yarın ki ilk sorum anestezi uzmanınız yada ekipten biri hastayı bırakıp pazara nasıl gider ? Ayrıca hemşire kaç yıldır bu işi yapıyor

arkadaşlar gürcistanı araştırıyordum bir arkadaşım da gitti ve çok kötü olduğunu söyledi ilgisizlik klinik temiz değilmiş arkadaşlar gürcistan konusunu düşünürseniz iyi araştırın derim gynolife hakkında yazıları okuyunca şok oldum bakalım daha neler duyacağız bu klinikler için ama gynolife gidip gelen çok kişi var onlarda yorum yazarlarsa çok sevinirim bende gynolife düşünüyorum

canım yurtdışında büyük ülkeler iyi ama onlarda pahalı. Gürcistan falan bizden geri oldukları için bu iler orada daha kötü şartlarda yapılıyor bende araştırmıştım duyduklarımdan sonra vazgeçtim

• Beğen
Reactions: cal
canım yurtdışında büyük ülkeler iyi ama onlarda pahalı. Gürcistan falan bizden geri oldukları için bu iler orada daha kötü şartlarda yapılıyor bende araştırmıştım duyduklarımdan sonra vazgeçtim
aynen canım ben ucuz aynı işi yapıyorlardır diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş

Günaydınlar. Gyno life gidecek olan kızlar gönül rahatlığıyla gidin, bebeğinizi alın gelin. Bildiğiniz gibi ben 20 gün önce gittik geldik. Hiç sorun yok. Klinik temiz, doktorda hemşirelerde , hasta Kordinatorde çok ilgililer,

Hiç bir hazırlığım Yok canım :) bişi olur elimizde kalır diye hiç bişi almadık. İnanırmısın adı bile Yok. Doğum için inşallah o günler gelirse Sezeryan dedi tüp ya da donasyona riske atamayız dedi ama bilmiyorum şartlar neyi gösterir.
Bence tehlikeyi büyük oranda atlattın canım artık keyfini çıkar derim...Çok güzel bebek giysileri malzemeleri var..32 den sonra riskde bayagi azalıyor bence artık tam zamanıdır bebek alisversinin:)
Bizler için normal doğum hayal zaten de ben tam narkozlu Sezeryan istemiyorum..daha doktorum la konuşmadık ama epudural sezaryan dah güzel. .bebekleri doğduğu anda görmek harika olur..Hemde normal doğum gibi..İnşallah saglikla gelsin meleklerimiz artemissicim...Allah isteyen herkeze nasip etsin...

arkadaşlar dün tanıdığım tüp bebek uzmanuyla konuştum başka ülkeden uzun süre bu işi yapan ve donasyon yapan
eşimin morfolojısini söyledim dedi sıfır morfolojı problem değil sayısı miliyonlarla olan spermden en sağlıklısını buluyoruz
ozaman sorun bendemi sordum dedi bu iş şans işi ilk denede bebişine kavuşan var 9 denemesinde bebişine kavuşan var
sağlığın madiyatın izin veriyorsa dene dedi
kızlar rabbim hepinizi şanslılardan etsin

arkadaşlar dün tanıdığım tüp bebek uzmanuyla konuştum başka ülkeden uzun süre bu işi yapan ve donasyon yapan
eşimin morfolojısini söyledim dedi sıfır morfolojı problem değil sayısı miliyonlarla olan spermden en sağlıklısını buluyoruz
ozaman sorun bendemi sordum dedi bu iş şans işi ilk denede bebişine kavuşan var 9 denemesinde bebişine kavuşan var
eşinin spermi için microchip denemiş miydiniz zaza? olumlu sonuçları varmış. spermde dna hasarı en az olan spermler ayıklanıyormuş.

Günaydınlar. Gyno life gidecek olan kızlar gönül rahatlığıyla gidin, bebeğinizi alın gelin. Bildiğiniz gibi ben 20 gün önce gittik geldik. Hiç sorun yok. Klinik temiz, doktorda hemşirelerde , hasta Kordinatorde çok ilgililer,
Gynolife hakkinda ki yazilari okuyunca sok olmuştum hatta fazgecsem mi diye düsündüm ama sen simdi böyle iyi yorumlar yazinca rahatladim sagol gerany

ben de donasyon için merkez araştırmasına kesin olarak başlıyorum artık. daha önce duyduğum doktorları araştırmıştım. bu ay kendi yumurtamla denedim. 3 tane döllendi,3.güne 2 tanesi gitti ve trasnferim yapıldı. önce idrarda baktım birşey çıkmadı. daha sonra kanda baktım yine birşey yok. donasyon için kendimi psikolojilk olarak hazırlıyodum zaten az çok biliyorsunuz. doktorum birkaç ay sonra dene dedi. sanırım bu süreçte de ancak hazırlık yapılır. tecrübeli olan arkadaşlardan yardım ve önerilerini bekliyorum kızlar.

ben de donasyon için merkez araştırmasına kesin olarak başlıyorum artık. daha önce duyduğum doktorları araştırmıştım. bu ay kendi yumurtamla denedim. 3 tane döllendi,3.güne 2 tanesi gitti ve trasnferim yapıldı. önce idrarda baktım birşey çıkmadı. daha sonra kanda baktım yine birşey yok. donasyon için kendimi psikolojilk olarak hazırlıyodum zaten az çok biliyorsunuz. doktorum birkaç ay sonra dene dedi. sanırım bu süreçte de ancak hazırlık yapılır. tecrübeli olan arkadaşlardan yardım ve önerilerini bekliyorum kızlar.
Mrhb kendi yumurtanız varmış bi mahsuru yoksa niye donasyon?Bi sürü klinik var Kıbrıs'ta bence hepsini ara sorularını sor içine sinsin,bol şans diliyorum size

Zazacım gerçekten bu işte şans çok Büyük bir faktör,ben artık stresede,embriyo kalitesinede,herşeyin yolunda olmasınada İnanmıyorum ,vakti gelmedimi olmuyor bence..Tabi tedavilerimizi yapacaz ,araştıracaz sonrasında şans giriyor devreye,bakıyorsun herşey mükemmel olmuyor,ama bi sürü problemin gölgesinde tutunma olabiliyor..Forumda okudum bi bayan transferden sonra sinir krizi geçirmiş tekme tokat girişmiş herşeye,o kadar stresin içinde bebek tutunmuş,böyle bi sürü örnek var canım..Şansımız bol olsun inşallah

Mrhb kendi yumurtanız varmış bi mahsuru yoksa niye donasyon?Bi sürü klinik var Kıbrıs'ta bence hepsini ara sorularını sor içine sinsin,bol şans diliyorum size
amh değerim düşük,25 yaşındayım. spermde herhangi bi sorun yok. döllenme oluyo fakat ilerlemede sorun yaşıyoruz. 2 kez kendi yumurtamla denedim. 2.denemem son denememdi zaten. tekrardan aynı süreci yapamam. teşekkürler.

Gunaydinlar uzun zamandir takip ediyorum
siteyi 45yasindayim iki kez tup bebek bir kez gurcistanda donasyon denedim malesef sonuc negatif simdi yeniden denemeye karar verdik aslinda kendi yumurtam var esimdede sorun yok ama yastan dolayi yumurtalar kalitesizmis .simdi yeni bir merkez arastiriyorum ukrayna kiev ile ilgili bilgisi olan var mi

X