Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah kuzuna arkadaşım.çok sevindim.Kızlar 12.gün değerim 265 çıktı :)
Gözün aydin bacim cok sevindimKızlar 12.gün değerim 265 çıktı :)
Çok teşekkür ederim canım :)maşallah kuzuna arkadaşım.çok sevindim.
Çok teşekkür ederim canım :)Gözün aydin bacim cok sevindim
Gözün aydın canım rabbim gönlüne göre versin inşallahKızlar 12.gün değerim 265 çıktı :)
Süper Can'ım bu iş oldu Allahım izniyleKızlar 12.gün değerim 265 çıktı :)
Çok teşekkür ederim.. Hepimizinkini inşallah..Gözün aydın canım rabbim gönlüne göre versin inşallah
İnşallah zazacım :)Süper Can'ım bu iş oldu Allahım izniyle
Tebrikler. Sağlıkla büyüsün.Kızlar 12.gün değerim 265 çıktı :)
Çok teşekkür ederim.. İnşallah :)Tebrikler. Sağlıkla büyüsün.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallahKızlar 12.gün değerim 265 çıktı :)
İlk denemeniz miydi tuttu mu acaba ?Öncelikle hayırlısı olur inşallah benim tedavim şöyle başladı buradaki Dr hazırlamaya başlamıştı ki kis göründü mecburen embriyo dondurldu ben 1 ay sonra gittim 2 tane kaliteli 5. Gün embriyo transfer edildi murat hocaya gelirsek az ve öz konuşuyor hemsireler ise transfer den önce su ictinmi sıkışık mısın diye sordular su icmemi söylediler transferden sonra ilaclarimi nasıl kullanicami anlattılar hayırlısı olsun dendi bu kadar ...
Hayırlı olsunKizlar bu 12 gun nasil gecer dun transfer oldum hep aklimda ins.guzel sonuc alirim bekleyen herkese dualarim sizinle
Cnm hayirlisi olsun insallah, dualarimda olacaksin,guzel haberlerini vereceksinSlm güzel bayanlar benimde dün transferim oldu,embriyolar çok iyi kalitede olmasada,tutunacağı varsa çok kötü kalitede bile tutuyor,şimdide heyecanlı heyecanlı bekiniyorum,12 gün bakalım nasıl gelecek,bahsettiğim ağrı ile ilgili şikayetlerim geçti çok şükür Şimdide stres ve korku var,bence buda gayet normal,ama bu duyguları kontrollü yönetmek çok önemli..Tedavinin ayrıntılarına girip kendimi kasmak istemiyorum ,ama sonucum olumlu yada olumsuz olsun,testten sonra paylaşırım herkesle,yardımcı olmak adına..Banada dua edin lütfen,aklım hep bebekte olduğu için en küçük sese irkiliyorum..Lütfen olacağı varsa her şekilde tutar diyin...Umarım bebeklerim benden daha güçlüdürler,bitsin artık hasretim
Cnm hayirlisi olsun insallah, dualarimda olacaksin,guzel haberlerini vereceksin
Rahat ve coook positive ol , onlarin tutunmasina en buyuk yardimin Bu olacak.
Bahceciydi dimi seninki, hep karistiriyorum ben :)
Senden ricam hazirlik asamasinda hangi ilaclari kullandin ve transferden sonra neler verdiler yazarmisin?
Slm canım inşallah pozitif olur,stres bu tedavinin bi parçası aşk olsun güle güle yapıp,stressiz bekleyeni..Ben hitte yaptım canım,transfer öncesi ,Estrofem,elevşit coraspirin,Mom,progesteron jel ve transfere 1 gün kala Preodnal ve adını şimdi hatırlayamadım bi hap daha var kullanıyorum..Transferden sonrada aynı ilaçlar sadece dozlarda değişiklik oldu..Cnm hayirlisi olsun insallah, dualarimda olacaksin,guzel haberlerini vereceksin
Rahat ve coook positive ol , onlarin tutunmasina en buyuk yardimin Bu olacak.
Bahceciydi dimi seninki, hep karistiriyorum ben :)
Senden ricam hazirlik asamasinda hangi ilaclari kullandin ve transferden sonra neler verdiler yazarmisin?
İnşallah canım çok sağol :)Hayırlı olsun Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallah