Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Benimkinide kestiler ben kendim devam ettim. Bu ilaç birden kesilmez...
Geçen transferimin 12 günü prednolu tak diye buraktım 15 gün düşük oldu korkutmak istemiyorum ama en iyi bu durumda riskli gebelik uzmanı bulmak ve gebeliyini hep takip etsin

Geçen transferimin 12 günü prednolu tak diye buraktım 15 gün düşük oldu korkutmak istemiyorum ama en iyi bu durumda riskli gebelik uzmanı bulmak ve gebeliyini hep takip etsin
Evet ya keşke burda tanışssaydın kesmeden önce ilaçı. Belki ondan düşük oldu senin. Çok üzgünüm.

ALLAH KORUSUN!!!:dua::dua::dua:
Sana tekrar geçmiş olsun Zaza’cım. İnşallah bundan sonraki ilk denemende hamile kalıp, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın :dua::dua::dua:

Öylemi? Gidiyim ben onun değerlerine bakiyim.
Dur sen gitme graniy:) 8.gün 80 , 11. Gün 250 , 13. Gün 520 ...Zazanin dediği gibi öyle çılgın bir artış olmadi hatta uzuluyordum yine degerim dusuk kotu bir sey olcak diye ama süpriiiz 2 kese 2 kalp...Belki iki minik kız olduğu icindir:))))
Seninde normal canım hiç endiselenme hatta ikiz bile olabilir....

Dur sen gitme graniy:) 8.gün 80 , 11. Gün 250 , 13. Gün 520 ...Zazanin dediği gibi öyle çılgın bir artış olmadi hatta uzuluyordum yine degerim dusuk kotu bir sey olcak diye ama süpriiiz 2 kese 2 kalp...Belki iki minik kız olduğu icindir:))))
Ben gittim baktım maalesef mesajlar çoktan gitmiş, bulamadım. Sana soraycaktım, ama iyi oldu sen kendin döndün.
Tebrikler minik kızların olacak, ne güzel. Allah izniyle sağlıkla kucağına al. Hep merak ediyordum cinsiyetleri belli oldumu acaba diye. Çok sevindim.
Bana gelince hiç fark etmez kaç tane, yeterki sağlıklı olsunlar.:KK15:

gözün aydın maviçim annelerine arkadaş geliyor

Ben gittim baktım maalesef mesajlar çoktan gitmiş, bulamadım. Sana soraycaktım, ama iyi oldu sen kendin döndün.
Tebrikler minik kızların olacak, ne güzel. Allah izniyle sağlıkla kucağına al. Hep merak ediyordum cinsiyetleri belli oldumu acaba diye. Çok sevindim.
Bana gelince hiç fark etmez kaç tane, yeterki sağlıklı olsunlar.:KK15:
İnşallah graniy her şey den önce sağlıklı olsun Miniklerimiz, inanıyorum ki seninde saglikla ilerleyecek, değerinde çok güzel gönlünü ferah tut..:emir_bebek:
gözün aydın maviçim annelerine arkadaş geliyor
Sağol Zazacim, senin mesajlarını her gördüğümde her okuduğum da hep gönlümde, dualarimdasin.... en kisa surede darisi başına başına canım....:KK200:

Gyno life giden kim bende orayla anlaştım memnunmusunuz İstanbul’da ön hazırlık olacakmış hiç bilgim yok tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen
Öncelikle hayırlısı olur inşallah benim tedavim şöyle başladı buradaki Dr hazırlamaya başlamıştı ki kis göründü mecburen embriyo dondurldu ben 1 ay sonra gittim 2 tane kaliteli 5. Gün embriyo transfer edildi murat hocaya gelirsek az ve öz konuşuyor hemsireler ise transfer den önce su ictinmi sıkışık mısın diye sordular su icmemi söylediler transferden sonra ilaclarimi nasıl kullanicami anlattılar hayırlısı olsun dendi bu kadar ...

İnşallah graniy her şey den önce sağlıklı olsun Miniklerimiz, inanıyorum ki seninde saglikla ilerleyecek, değerinde çok güzel gönlünü ferah tut..:emir_bebek:

Sağol Zazacim, senin mesajlarını her gördüğümde her okuduğum da hep gönlümde, dualarimdasin.... en kisa surede darisi başına başına canım....:KK200:
Amiin güzel kalpli anne

heyy maşallahh kısçelere :))
pek bi cilveci oluyolar.
gözün aydın olsun.
şimdi yaşamayan anlamazın ve bebegim27 nin kuzularının cinsiyetlerini merakla bekliyorum.
diger arkadaşın hamileligi yeni nede olsa.

pek bi cilveci oluyolar.
gözün aydın olsun.
şimdi yaşamayan anlamazın ve bebegim27 nin kuzularının cinsiyetlerini merakla bekliyorum.
Eşim ve bende kizcelere çoook sevindik , darısı sizlere canim..Bu yıl icinde güzel haberleri bekliyoruz insallah..
Yakin zamanda cinsiyet haberi verecek monalyababy ile zy arkadaşlarımizda var..Haydi kızlar bekliyoruz:dondurma:

pek bi cilveci oluyolar.
gözün aydın olsun.
Sanırım bir aya kalmadan öğreniriz bizde hayırlısıyla :) çok sabırsızlanıyoruz hemen öğrenip paylaşmak istiyorumm:)

X