- 21 Mart 2011
- 872
- 1.118
benimde 7. Günü aynıydı hayırlı olsun canım Allah devamını nasip etsinMerhaba kızlar.. Benim bugün 7.günüm ve evde idrar testinde ikinci çizgi silik şekilde çıktıEki Görüntüle 2156390
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 7. Günü aynıydı hayırlı olsun canım Allah devamını nasip etsinMerhaba kızlar.. Benim bugün 7.günüm ve evde idrar testinde ikinci çizgi silik şekilde çıktıEki Görüntüle 2156390
Teşekkürler canımİşte bu yaaaa
Bu sonuca göre Kesin ikiz
Gözün aydın cnm
Valla kullandım hatta 18. Hafta civarıydı sanırım bıraktığımda. Kıllanma arttı kaş bıyık. İştah çok açtı çok şükür başka sıkıntı olmadı. Azalta azalta bıraktık. Gerçi ben tüm ilaçları çok geç bıraktım. Sağolsun doktorum çok tedbirli. Korktum bu kadar geç bıraktığım için ama ne dediyse onu yaptım. Allah’a emanet ne diyeyimYaaa dimi cnm
Ama herkez kullanıyor ve hiç yan etki gören olmamış buda benim içimi rahatlattı açıkcası.Artemisi arkadaşımız 16. Haftaya kadar kullanmış birşey olmamış.Verirlerse kullanıcaz yapacak birşey yok cnm
Lekelenme yada kanama olmadı benim hâlâ arada bir vurup geçiyorEvet canım oldu ben adet olcam sandım ve iki dk sonra bir damla kadar leke geldi çok korkmuştum daha transferin yanlış hatırlamıyorsam 6.yada 7. Günüydü ama hemen durdu devamı gelmedi bi sorunda olmadı yerleşme lekelenmesi olabilir diye düşündü hemşire
inşallah canım benim :)Bence seninde değerin yüksek çıkacak. İNŞALLAH.
teşekkür ederim.. gynolife da olduTebrikler transfer nerede olmuştu?
çok teşekkür ederim canım.. inşallah hayırlısı ile devamı güzel olur :)benimde 7. Günü aynıydı hayırlı olsun canım Allah devamını nasip etsin
Evet nadirende olsa hamile kalınıyor (tedavisiz)Kızlar lütven bana cevap yazın eşinin morfolojısı sıfır olupta ve sperm sayısı 3-5 mln olup gebe kalıp anne olan varmı????
Aciiil lütven
Evet canım embriyo donasyonu benimki :)Canım seninki hazır embriyoydu değilmi?
Kaçıncı haftanızdasınız acaba :)Valla kullandım hatta 18. Hafta civarıydı sanırım bıraktığımda. Kıllanma arttı kaş bıyık. İştah çok açtı çok şükür başka sıkıntı olmadı. Azalta azalta bıraktık. Gerçi ben tüm ilaçları çok geç bıraktım. Sağolsun doktorum çok tedbirli. Korktum bu kadar geç bıraktığım için ama ne dediyse onu yaptım. Allah’a emanet ne diyeyim
Tatlım Şuan 28 in içindeyimKaçıncı haftanızdasınız acaba :)
Maşallahh arkadaşım.Ne güzel bi haber .Rabbim sağlıcakla devam etmesini nasip etsin.Teşekkürler canım
tebrikler canım allah sağ salim kavuştursun..Kızlar sonucum çıktı 970. Şükürler olsun
inşallah canım en kısa zamanda hepinizin güzel haberlerini görürüz buralarda :)Maşallahh arkadaşım.Ne güzel bi haber .Rabbim sağlıcakla devam etmesini nasip etsin.
qermany ,xfilo ve senin güzel haberlerin bu kaç gün içinde umut oldu bize
Kızlar ben donasyon yapan ve gebe kalan varmı bu sperm değeriyleEvet nadirende olsa hamile kalınıyor (tedavisiz)
Sağol Allah razı olsun rabbim isteyen bütün kardeşlerime nasip etsintebrikler canım allah sağ salim kavuştursun..
Zazacım bence olur çünkü 0 morfolojiyle normal hamile kalan örnekler var,bencece denenir ..Kızlar ben donasyon yapan ve gebe kalan varmı bu sperm değeriyle
canım benim anlamadığım bu kadar tedavi sürecinde eşinden hiç mi tahlil veya spermiogram istemediler.Umut canım
11 defa kendi yumurtalarımla olmayınca ve
Donasyon son çare dedik buda olmadı artık eşimdenmi
Morfolojısı 0
Sayısı az
Napıcam bilmiyorum