- 8 Temmuz 2012
- 420
- 633
ÇOK SAĞOL CANIM.Tebrikler canım hayırlı olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇOK SAĞOL CANIM.Tebrikler canım hayırlı olsun :)
Ay maşşallahh ne kadar güzel.. Allah tamamına erdirsin canım.. sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah :)Kızlar sonucum çıktı 970. Şükürler olsun
Bugün bayram var. tebrik ederim. ikizler geliyooor.))))Kızlar sonucum çıktı 970. Şükürler olsun
çok teşekkür ederim canım.. inşallahh :)Şimdiden hayırlı olsun gözün aydın devamıda güzel devam eder inşallaah :)
inşallah tatlım.. hepimiz için öyle olsun :)Cok sevindim insallah guzel olucak :)
Maşallah çok sevindim ne zaman transferiniz olmuştu sizinBen bahçecide yaptırdım canım ilk denemede ikizlerim tutundu şükürler olsun ki
Rabbim herkesin yüzünü güldürsün kardeşimBugün bayram var. tebrik ederim. ikizler geliyooor.))))
Bence seninde değerin yüksek çıkacak. İNŞALLAH.Merhaba kızlar.. Benim bugün 7.günüm ve evde idrar testinde ikinci çizgi silik şekilde çıktıEki Görüntüle 2156390
Teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder Rabbim. 3 mayısta transferim oldu CanımMaşallah çok sevindim ne zaman transferiniz olmuştu sizin
maşallahKızlar sonucum çıktı 970. Şükürler olsun
Tebrikler transfer nerede olmuştu?Ay maşşallahh ne kadar güzel.. Allah tamamına erdirsin canım.. sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah :)
Bir şey sormak istiyorum seninde karın kasık ağrısı oldumu adet olucakmis gibiTeşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder Rabbim. 3 mayısta transferim oldu Canım
kuzum bu forma yazan konuştugumuz kisilerde görülmemis olması görülmeyecek oldugunu garanti edemez bize.Yan etkilerden biri kafaiçi basınç sendromu! ve bu hastalıkla insanlar ölebiliyo yada görmeyi kaybediyo
Ben bu riski göze almam.Elbet dozu düşük bu kadar büyük yan etkisi olmayan muadili vardır.
Kızlar ben dün kan vermiştim. şimdi sonuçların aldım
beta HCG - 126,09 çıkmış 9 gün.
Kızlar sonucum çıktı 970. Şükürler olsun
Evet canım oldu ben adet olcam sandım ve iki dk sonra bir damla kadar leke geldi çok korkmuştum daha transferin yanlış hatırlamıyorsam 6.yada 7. Günüydü ama hemen durdu devamı gelmedi bi sorunda olmadı yerleşme lekelenmesi olabilir diye düşündü hemşireBir şey sormak istiyorum seninde karın kasık ağrısı oldumu adet olucakmis gibi
Canım seninki hazır embriyoydu değilmi?Ben bahçecide yaptırdım canım ilk denemede ikizlerim tutundu şükürler olsun ki
Hayırlı olsun Allah devamını nasip etsinKızlar sonucum çıktı 970. Şükürler olsun
Hayırlı olsun Allah devamını nasip etsin canımKızlar ben dün kan vermiştim. şimdi sonuçların aldım
beta HCG - 126,09 çıkmış 9 gün.