Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Aylacım yardımın ve desteğin için çok teşekkür ederim.incelemelerim devam ediyor.karar verdiğimde burdan da paylaşacağım.umarım çıktığımız bu yol kolay ve hayrımıza olur.sevgiler..
Insallah canım arkadasım benımde senın temennılerınını tum kalbımle desteklıyor ve dua edıyorum rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah bende her durumu burda paylasarak desteklerımı surdurucem ınsallah..

Benim transferden önce yoktu transferden 3 gün sonra başladı son 4.5.gundur daha hafif yarın büyük gün Allah'ın izniyle
Sabrının karşılığını al inşallah canım
yarın buraları bayram bürüsün senin sonucunla

Sabrının karşılığını al inşallah canım
yarın buraları bayram bürüsün senin sonucunla
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım güzel dileklerin için rabbim senin yüzünü de güldürsün evini mutlulukla kalbini huzurla kucağını bebeklerle doldursun inşallah...

Kızlar birşey sorucam, tedaviye başlarken herkez prednol kullandımı?
Yani herkese veriyorlarmı yoksa kişiye göremi veriyorlar?
Merci :)

Cnm bu gelip giden adet olacakmışsın gibi ağrılar hamilelik belirtileri oluyor %90.
benim hep olur bu agrilar, kasik agrisi, adet olacakmisim gibi olup olamama, kasikta igne batmasi, gercekten hamile olsam hic anlamiycam demek ki.: )

benim hep olur bu agrilar, kasik agrisi, adet olacakmisim gibi olup olamama, kasikta igne batmasi, gercekten hamile olsam hic anlamiycam demek ki.: )

Aynen öyle cnm benim hep öyle oldu , kesin adet olucam dedim , hatta WC’ye kesin oldum ped koyayım diye gittiğim bile oldu ama hamileydim :)
Devam etmediler o ayrı konu...

X