Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kızlar bugün 8. Günğn idrar testinde çıkar mı sizce şimdi hastaneye progeston vurdurmaya gidiyorum eczaneden test alsam mı?

Ara ara adet olacakmışım gibi nadirde olsa sancı giriyor karnım şiş birde psikolojik olabilir sanki afedersiniz altımda bir ağırlık var
Benim psikolojik midir yada ilaçlardanmı, midem hafiften bulanıyor 2-3gündür, birden midem kıyılmaya başlıyor, ama ne yemek istediğimi de bilmiyorum, çünkü hiç birşey istemiyor canım. benim de hafiften karın ağrılarım devam ediyor( neredeyse alıştım diyebilirim). bide zayıfladım son 2 günde 1 kg.

İnşallah hayırlısıyla canım zaman yaklaştıkça heyecanımda çoğalıyor
bende zaman yaklaştıkça korkuyorum. belki pazar günü bende yaparım test. 8 günüm olacak.

Son düzenleme:
canım belirtilerin varmı
yaşanmayananlamaz kötü alıştırdı bizi-)
Valla kasıklarımda regl olacakmışım gibi ağrı var. arada sancı giriyor kasıklara hem sağa hem sola .. aşırı uyku halim var ama o ilaçlardan mı bilemiyorum. çok fazla ilaç içiyorum çünkü . bir de iştahım biraz arttı ama onu da ilaçlara bağlıyorum . bir de bişey sorucam . embriyolar konulduğu gün 1. gün olarak sayılıyor mu?

İnşallah gebesin kuzum
Transfer gününü sayma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…