Her nerede karar kılsan sani evladına kavuştursun ilk denemendenŞu anda karar verme aşamasındayım HİT ve bahçeciyle görüştüm Yakın Doğuyla da görüşüp fikir almak istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her nerede karar kılsan sani evladına kavuştursun ilk denemendenŞu anda karar verme aşamasındayım HİT ve bahçeciyle görüştüm Yakın Doğuyla da görüşüp fikir almak istiyorum.
Aslında umut değil de yumurtan varken deneyelim diyor.İnan senin bu değerlerinle seni hangi doktor hazırlıyorsa ancak para peşinde
Sana umut veriyormu?
Kaç yumurta alındı canımyanlış anlaşılmasın ama benimle aynı sorunu olanlar konuşmak iyi geldi. dün yumurtalarım alındı ve döllenme işlemi yapıldı bu sabah döllenmediği bilgisi geldi yarın sabaha kadar bekletecekler. O kadar üzüldüm ki neden olmadığını sormak aklıma bile gelmedi yarın sabah kafamı toplayıp görüşmeye gidecem.
4 yumurtadan 2 si büyüdü 1 i olgunlaştı sadeceKaç yumurta alındı canım
Hepsi olgunmuydu yani M2?
Ama yumurta olsada işe yaramazki bu hormon değerinleAslında umut değil de yumurtan varken deneyelim diyor.
Sana abla tavsiyem biraz vucudunu dinlendir4 yumurtadan 2 si büyüdü 1 i olgunlaştı sadece
Evet ilaç tedavisi de vardı. İnan o kadar karışık ki kafam 4 doktorla görüştüm. 1 i değerlerini düzeltmeden tedaviye başlayamayız dedi. 2 si tüp bebek dedi.1 i hiç umut yok dedi. Ben de galiba küçük bir ihtimal de olsa tüp bebek denemek istedim.Ama yumurta olsada işe yaramazki bu hormon değerinle
Hiç takviyelerle yumurta kalitesini artırma yaptınmı
Çok sağol düşüncelerin benim için önemli burdaki herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun Allah razı olsun senden. Ben de şu an kendimi toparlamak istiyorum. Tekrar tedavi olup negatif olursa yıkılmak istemiyorum.Sana abla tavsiyem biraz vucudunu dinlendir
Hem madi hem manevi hazırlan ve yumurta donasyonuna git
İnan en genç arkadaşımız geçen ay ikizlerine kavuştu yumurta donasyonuyla
Yaşıda 23
İyi yaptın arkadaşımEvet ilaç tedavisi de vardı. İnan o kadar karışık ki kafam 4 doktorla görüştüm. 1 i değerlerini düzeltmeden tedaviye başlayamayız dedi. 2 si tüp bebek dedi.1 i hiç umut yok dedi. Ben de galiba küçük bir ihtimal de olsa tüp bebek denemek istedim.
katılıyorum kesinlikle hem o duyguyu erken yaşamak güzel olur hem de çevre baskısı biter.İyi yaptın arkadaşım
Hiç değilse vicdanen rahat etin denedin olmadı kendi yumurtanla
Ben 37 yaşımdan başladım ama amh 1.2 ve fsh 3-5 yani antral folliküllerimde vardı
11 defa kendi yumurtamla denedim
Ama keşke erkenden donasyona başlasaydım
İnan bebek işini nakadar erken hall etsen bir okadar iyi
Evet canım yumurta donasyonu,kendi yumurtam yeterince var ama işe yaramıyorlar,Hitte 2. Denemem olacak canım,inşallah son olurUmutcum sendemi yumurta donasyonu yaptırıcan?
Kıbrısta hangi merkeze karar verdin?
İnşallah bebeklerim bana sıkı sıkı tutunurlarAyyy sen ilk güzel haberini ver inşallah
Ssvinç getir bize
Senin ardından mengel
Sonra geraniyyyy
Canım hiç zaman kaybetme Fsh çok yüksek,iyice araştırıp içine sinen merkezde donasyon tedavisi yaptır,o yumurtaların döllenmemesi nasıl birşeydir çok iyi bilirim,az ağlamadım klinik kapılarında,kendini hiç yıpratma toparlan donasyona git derim..yanlış anlaşılmasın ama benimle aynı sorunu olanlar konuşmak iyi geldi. dün yumurtalarım alındı ve döllenme işlemi yapıldı bu sabah döllenmediği bilgisi geldi yarın sabaha kadar bekletecekler. O kadar üzüldüm ki neden olmadığını sormak aklıma bile gelmedi yarın sabah kafamı toplayıp görüşmeye gidecem.
Az kalmış test gününe.
12 haziran...Az kalmış test gününe.
Rabbim iki bayramı bir arada yaşatır inşallah cümlemize12 haziran...
İnşallah kuzumEvet canım yumurta donasyonu,kendi yumurtam yeterince var ama işe yaramıyorlar,Hitte 2. Denemem olacak canım,inşallah son olur
Aklıma takılan hormonların değeri yüksekken donasyonun tutma şansını etkiler mi?Canım hiç zaman kaybetme Fsh çok yüksek,iyice araştırıp içine sinen merkezde donasyon tedavisi yaptır,o yumurtaların döllenmemesi nasıl birşeydir çok iyi bilirim,az ağlamadım klinik kapılarında,kendini hiç yıpratma toparlan donasyona git derim..
Canım uzun bi hikaye benimki 15 yumurta toplanmıştı,13 ü döllendi ,2 embiryo transfer edildi 4 veya 6 donduruldu..Sonuç negativdi,kliniğe haber verdim yarım saat sonra Halil bey beni aradı,yurtdışından getirilen bi ilaçta sorun olmuş o ayki bütün transferler negatif oldu denildi..Bana hazır olduğunda gel sana ücretsiz yeni donörle yapacam dedi..Yani ne diyeceğimi bilemedim işte tekrardan yollara düşecez ..Tam olarak ne oldu bilmiyorum ama bize böyle denildiİnşallah kuzum
İkinciyse demek dondurulmuş var
Kaç tane?
Embriyoların kalitesini hatırlıyormusun?
İlk denemen hiçmi tutmadı?
Ne dedi hit
Donasyonda senin yumurtan kullanılmadığı için ne amh nede fsh lazımAklıma takılan hormonların değeri yüksekken donasyonun tutma şansını etkiler mi?