Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhaba. Sen neler kullanıyorsun? Belirtilere takılma . Ben kendimi kaptırıp sonra üzülmekten korkuyorum. Allahım bize yardım etsin.
Selam arkadaşım ben prednol 2 adet, progestan 50 mg tek ampul kalçadan, clexane göbekten bir tane, vajinel jel günde iki tane corasprin ve elevit kullanıyorum bol bol su içiyorum:) inşallah bu sefer olsun çünkü başka deneme şansım olmayacak, daha öncesindede 4 defa tüp bebek yapınca maddi manevi çok yorulduk... şu mübarek zamanda Allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlat olacaksa olsun inşallah

merhaba arkadaşlar aylardır sessiz takipçilerden biriydim :KK48: İlk tüp bebek denememi bu ay yaptım ama maalesef döllenme olmadı. Tüp bebek denememe devam mı edeyim yoksa vakit kaybetmeden donasyon mu yaptırsam kafam karıştı. Bu arada yaşım 36

eline sağlık canım.her doğru bilgi çok faydalı forum için.hepimizin kafası karışık,hepimiz çare arıyoruz.en doğruyu arıyoruz.hepimizin hedefi belli.ne kadar çok bilirsek o kadar az yanılırız düşüncesindeyim ben.
Arnavutluk taki olayı çok anlayamadım ben arkadaşım.5000 euro,15-30 yumurta,dondurulmuş embriyo tedavisi 2500 euro.bu 2500 euro yu anlayamadım?fresh mi kullanıyorlar?donduruyorlar mı?bir e mikroçip nedir onu da bilemedim ben:KK43:
bir de ekipleri hakkında bilgi verdiler mi?
transfer sonucunu bekleyen arkadaşlarım dualarım sizinle.Allah yardımcımız olsun..
canım tedavini oluyorsun dondurulmuş embriyo kalırsa onu dondurmak için para almıyorlar fakat dondurulmuş embriyo transferi yaptırmak istersen o zaman 2500 euro

• Beğen
Reactions: cal
Arkadaslar bu transferden sonra kullanilan ilaclar sadece donasyonla olan gebeliklere ozel mi normal yolla olanlarda hic bu kadar ilac kullanan duymadim da ben

Selam arkadaşım ben prednol 2 adet, progestan 50 mg tek ampul kalçadan, clexane göbekten bir tane, vajinel jel günde iki tane corasprin ve elevit kullanıyorum bol bol su içiyorum:) inşallah bu sefer olsun çünkü başka deneme şansım olmayacak, daha öncesindede 4 defa tüp bebek yapınca maddi manevi çok yorulduk... şu mübarek zamanda Allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlat olacaksa olsun inşallah
Selam .İnşallah.Destek güzel.

merhaba arkadaşlar aylardır sessiz takipçilerden biriydim :KK48: İlk tüp bebek denememi bu ay yaptım ama maalesef döllenme olmadı. Tüp bebek denememe devam mı edeyim yoksa vakit kaybetmeden donasyon mu yaptırsam kafam karıştı. Bu arada yaşım 36
Çok geçmiş oldun arkadaşım
Amh fsh kaç çıkıyor?
Eşinde sorun varmı?

çok teşekkürler amh değerim yaşıma göre düşük 0,10 :63: fsh değerim 20 civarındaydı net hatırlamıyorum. Eşimde tüp bebek tedavisi için sorun yok ama normal yoldan gebelik için sayı az denildi.

çok teşekkürler amh değerim yaşıma göre düşük 0,10 :63: fsh değerim 20 civarındaydı net hatırlamıyorum. Eşimde tüp bebek tedavisi için sorun yok ama normal yoldan gebelik için sayı az denildi.
Sen boşu boşuna paralarını dökme kuzum
Hem amh çok düşük
Fsh çook yüksek
Zaten fsh 10 üstü hiç tüp bebeğe almıyorlar
Hiç zamanını paranı çöpe atma
Direk donasyona hazırlan
İnşallah sende evlatlarına kavuş

Slmlar hoşgeldin bende aynı problemi yaşadım 4 defa kendi yumurtamla denedim 3 defa döllenme olmadı iptal edildi 1 tanesinde sözde transfer yapıldı..Bize donasyon deneyin artık dedi doktorumuz ve inşallah önümüzdeki hafta Kıbrıs yolcusuyuz..Niye döllenme olmamış bi açıklama yapıldımı,kendi yumurtanla bence devam et,olmazsa donasyonu hep yaparsın

Sen boşu boşuna paralarını dökme kuzum
Hem amh çok düşük
Fsh çook yüksek
Zaten fsh 10 üstü hiç tüp bebeğe almıyorlar
Hiç zamanını paranı çöpe atma
Direk donasyona hazırlan
İnşallah sende evlatlarına kavuş
inşallah çok sağol isteyen herkese nasip olur

Canım bende ahm,fsh herşey çok iyi ama yumurtam döllenmiyor,Zazaya katılıyorum zaman kaybetme donasyon dene

Slmlar hoşgeldin bende aynı problemi yaşadım 4 defa kendi yumurtamla denedim 3 defa döllenme olmadı iptal edildi 1 tanesinde sözde transfer yapıldı..Bize donasyon deneyin artık dedi doktorumuz ve inşallah önümüzdeki hafta Kıbrıs yolcusuyuz..Niye döllenme olmamış bi açıklama yapıldımı,kendi yumurtanla bence devam et,olmazsa donasyonu hep yaparsın
yanlış anlaşılmasın ama benimle aynı sorunu olanlar konuşmak iyi geldi. dün yumurtalarım alındı ve döllenme işlemi yapıldı bu sabah döllenmediği bilgisi geldi yarın sabaha kadar bekletecekler. O kadar üzüldüm ki neden olmadığını sormak aklıma bile gelmedi yarın sabah kafamı toplayıp görüşmeye gidecem.

X