arkadaşlar ben baya bir araştırma yaptım hala da yapıyorum kafam çok karıştı şimdi sizlere yaptığım görüşmeleri yazacağım bana da bir fikir verirsiniz
1- bahçeci klinik doktorla görüştüm 5500 euro demişlerdi ama beşbin euro ya inilebilir ayrıca dondurma ücreti de var
2- gynolife klinik mikroçiple birlikte 5000 euro dediler murat önal oradaki doktorum karar verirsem tabi
3- arnavutluk aytuğ kolankaya 5000 euro dediler ve dondurma ücreti de içerisinde minimum 15 yumurta maksimum 30 yumurta ama dondurulmuş embriyo tedavisi 2500 euro çok pahalı geldi bana yani adamlar dondurma ücreti almıyorlar ama diğer tedaviden onu da alıyorlar
4- atlas klinik gürcistan enver beyle görüştüm 4000 dolar ve bana denilen donörüm başka kimseye kullanılmayacak benden başka eğer ki mikroçip istersem ona da 1000 dolar alınacak
5- batumi klinik gürcistan doğan beydi sanırım doktorum 4000 dolar işlem ama yumurta sayısını iki klinikte çok gizli tuttular ben garanti yumurta sayısı istedim fakat gürcistandaki klinikler buna yanaşmadı 4000 doların içerisinde dondurmada var ayrıca olumsuz olursa diğer tedavi yeni donör hepsi dahil 1500 dolar benim anlamam o şekilde oldu arkadaşlar ben hiçbir klinik hakkında önyargılı ve tavsiye boyutunda değilim fakat topladığım bilgileri burdan paylaştım
canım geçen aylarda yapmıştım böyle bir araştırma sonra buradan bazı kişiler biz kıbrısa gidiyoruz burada başka yerlere giden olmaz deyince böyle havada kaldı[/QUOTE
eline sağlık canım.her doğru bilgi çok faydalı forum için.hepimizin kafası karışık,hepimiz çare arıyoruz.en doğruyu arıyoruz.hepimizin hedefi belli.ne kadar çok bilirsek o kadar az yanılırız düşüncesindeyim ben.
Arnavutluk taki olayı çok anlayamadım ben arkadaşım.5000 euro,15-30 yumurta,dondurulmuş embriyo tedavisi 2500 euro.bu 2500 euro yu anlayamadım?fresh mi kullanıyorlar?donduruyorlar mı?bir e mikroçip nedir onu da bilemedim ben
bir de ekipleri hakkında bilgi verdiler mi?
transfer sonucunu bekleyen arkadaşlarım dualarım sizinle.Allah yardımcımız olsun..