Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

arkadaşlar kıbrıs dışında kliniklerle görüşme yapan var mı ben arnavutluk ile görüştüm bir de gürcistanda iki klinik ile görüştüm

Sen kendine dikkat etmeye devam et. Biz umut ile mucizeler il yaşayan kadınlarınız. Yine de kardeşim çok ta beklentiye girme, tekrar tekrar üzülmeni istemem. akışına bırak, sürekli düşünüp durma. Olacaksa zaten olacak, olmayana elinden gelen bişi yok.

bizim ki %98 ve büyük bir çoğunluğu da sperm baş anomalisi sigarayı bıraktı istanbuldaki doktorum doğuştan spermleri bozuk dedi çok moralim bozuldu Allahım bize de bir mucize gönderse
Morfoloji değişmez malesef o dediği gibi doğuştan gelen bir şey. Sigara, telefon bilgisayar kullanımı yeme içme rakam değiştirmez. Ama sayı ve hareketliliği değiştirir. Anormal morfoloji için doktorlar bize gebe bırakması imkansızlaştırmaz ama zorlaştırır demişti. Ne derece doğru bilgi bilmiyorum

Aynı bende öyleyim
Forumu baştan okusan embriyo transferinden ne düşük olan oldu nede negativ alan
Dondurulmuşlarımı kulanım olmasa artık son çarem hazır embriyo

yok canım ben alıştırdım kendimi ama bir parça umut oldu sadece..allahtan işim yoğun unutuyorum bile konuyu..:)

Aynı bende öyleyim
Forumu baştan okusan embriyo transferinden ne düşük olan oldu nede negativ alan
Dondurulmuşlarımı kulanım olmasa artık son çarem hazır embriyo
benim de dikkatimi çekti..ayrıca yumurta donasyonun da sperm donasyonundan daha yüksek başarısı...öncelik yumurta kalitesi çünkü sonra sperm..her ikisi de tamamen sorunsuz olursa rahime her halükarda tutunuyor..ekstra bir sorun yoksa..

Allahım hepimizin sesini duysun inşallah ol desin o nokta kadar küçük embriyo 9 ay sonra sağlıkla kucağına gelsin çok içten söylüyorum inşallah yüzün gülsün kardeşim güzel haberlerini ver bize umut ol

ah kuzum keşke mucize olsa..ben günlerdir düşük beta hcg sonra yükselir mi konusunu arıyorum google'da...eğer mucize olursa bulduğum her yere yazarım..eminim ki benim durumumda olan çok arkadaşım olmuştur olacaktır..belki umut oluruz kuzumla..hayat bu..belli olmaz..

Bizim önceden morfoloji 2%, sayı 30 milliyon/ml, hacim 2ml. geri kalan normal değerlerdi, ama 7-8 ay önce eşim 2 aya yakın proxeed plus kullandı. tedaviden önceki değerler: morfoloji 16%, sayı 117milliyon/ml, hacim 3ml yükselmişti. doktor mikroçip yapalımmı diye sordu, sonuçu görünce gerek yok dedi. ama esas sonuç ortada 14 embriyondan 5 güne 2 tane kaldı. 3bb, 4db kaliteli.

yanlış anlaşılmak istemem ama benim iki tane düşüğüm var ve gerçekten sperm faktörü acayip derece de etkin türkiye deki doktor müsveddelerinin yüzünden bu hale geldiğime inanıyorum aynı şey sizin içinde geçerli arkadaşlar kadında bir tane kaliteli yumurta olsa tutunuyor erkek sperm faktörü de çok etkin şimdi çıkmışlar %80 yumurta %20 sperm diyenler külliyen yalan bu fabrikasyon çevre bir tek kadınımı etkiliyor erkeğe hiçbirşey yapmıyor mu neden erkek infertilitesinde bu kadar zayıf bir milletiz

kuzum ben kaan aydosun yazılarına bakmıştım o ara ve şöyle bir detay var diyor ki sperm baş anomalisi olan hastalarda sperm dna hasarı çıkma olayı çok yüksek ben gynolife de çip anlaşması yaptım ama zazanın dedikleri de çok doğru of ben ne yapacağım

Allahım can versin kuzum inşaallah

kızlar donörlere bağış için 5000 eu ödeme yapılması biraz fazla değil mi mutlaka dizara sağlam kaynaklardan bilgi edinmiştir de bizimle paylaşmıştır ama acaba aracı kurum ya da kişiler de tedavi maliyetinin çok çok yüksek olduğu havası vermek için donörlere verilen ücretlerin şişirilmiş halini söylemiş olabilirler mi çünkü onlara 5000 eu ödeniyoırsa kıbrısın bizden en aşağı 7000 8000 eu alması gerekki kar etsin ne kadar fazla yumurta o kadar fazla kaliteli embriyo diye birşey de yok genelde söylenen kaliteli embriyo oluşması için donöre daha az dozlarda ilaç veriliyor yumurta çok olsun diye donöre çok ilaç verilince kalitelerde düşme oluyor ve hamile kalma olasılığı düşüyor eee sonuçta bu da merkez için olumsuz bir durum hangimiz isteriz o kadar negatif veren birmerkezde tedavi olmayı
ben en son tedavimde bizzat muhasebeciye ödeme yaparken masanın üzerinde ödeme kağıdını gördüm açıklama kısımlarında OPU yazıyordu ve isimlere baktım az da olsa türk de vardı yabancılar daha çoktu karşılarında 500eu 600 eu 800eu vs yazıyordu inanın 1000 eu yoktu bile yani donörlere bağış için ödenen bizim türk lirası en fazla 5000 tl falandır herkese de aynı ücreti vermiyorlar yoksa o muhasebe sorumlusu hanım ben fiyatta bana yardımcı olmalarını istediğimde """ ayy maalesef yardımcı olamıyoruzz yeri geliyor donörün sadece uçak masrafı 2000 eu tutuyor""" demişti şaka diiil kadın gerçekten inandırıcı olduğunu sanıyordu galiba ne demek yaaa 2000 eu afrikadan mı geliyor bu donörler ne oluyor Allah aşkına bu arada istedikleri kadar yumurtalar sadece size özel bölüştürülmüyor deseler de bence bu kesinlikle hikaye

canım ben daha öncede yazdim .Kibris donörlere 5000 türk lirası ödüyor.bunu euro ödiyceksede yine bu rakamın euro karşılığı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…