Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhabalar yaklaşık 2 aydır takip ediyorum...31 mayısta benimde yumurta donasyonum gerçekleşti 5.gün embriyo.yuksek ihtimal dediler ama tabii herşey Allahtan.. dualarınızı bekliyorumm..
Merhaba canım hayırlı ugurlu olsun inşallah sende kc embrio oluştu kaç tane transfer edildi ve kaç tane donduruldu dereceleri bilio musn endometrium kaç mm ile transfere girdin

iyi aksamlar hanimlar belliki herkesin kafasi cok karismis Allah yardiciniz olsun ben yurtdisina sperm donasyonu yaptiriyorum almanya ve avusturyadaki uygulamayi anlatayim sizlere buradaki sigortamiz %70 karsiliyor benim cebimden cikan para 1200 euro sadece klinik icin donörü kendiniz seciyorsunuz doktorla birlikte bilgisayarin basina oturduk bu size kalmis birsey boyu kilosu ne iş yaptigi bazilarinda foto bile var ama bebeklik resimleri nekadar cok detay okadar cok para benim sectigimde foto yoktu 450 euro odedim gelmesi 4 gun suruyo dedi danimarkadan geliyor sadece 1 tup istedim gercekten kibris cok kafa karistiriyor

Arkadaşlar merhaba bende bugün tedaviye başladım. Sizin doktorlar kaç kere kontrole çağırdı. Adet olduktan kaç gün sonra transfere gittiniz?
Mrhb,yumurta donasyonumu???Ben adetin 3.günü ilaçlara başladım,bana 13.14.gün Kıbrıs'ta olursunuz dedilee
Bilmiyorum nerde yaptırdınız ama yumurtalarınız başka birilerinede verildiğini ima ediyorsanız,bunu yapacak klinik ve doktor bence sayıyı net söylemezdi..Peki sonucunuz nedir kaç yumurta döllendi kaçı donduruldu

Ağzına emeğine sağlık canım.
Sadece kıbrısın donörden sağladığı daha fazla çünki donöre her yumurtalarını toplama başına 5000 euro degil.Türk parası karşılığı 5000 tl veriyo. Yani euro ve tl farki çok.

Almanya ve Avusturya'da Benim bildiğim donasyon yasık,hastalar genellikle Çek Cumhuriyeti ve İspanya'ya yönlendiriliyor

Artik hepsi döllendi heralde 5.gun bana soylenen 8 tanesi gelmis 5.gune onlar donduruldu su anda

Birde benim doktora soyledigim bana hepsi lazim degil 5-6 tane lazim dedim Hani 2 embriyo koyulup birisinin tutmamasini hesabi katarak dr da hepsini dolleyelim dedi. Burada da bu kadar cok sey konusulurken insanin aklina hersey geliyo acikcasi.

Belki benimde oyle olmustur sadece aklima takilmisti o zaman dan beri ama verdilerse de birisine yapacak bisey yok hayirli evlat olsunlar ne diim
Yok yok kalbini ferah tut canım ,öyle bi niyetleri
Olsa sana çok düşük bi rakam söylenirdi,bilmiyorum bugün Kıbrıs'a çok yüklendik ama hamile arkadaşlarda sitede çok,onlarda keşke katılıp olumlu gözlem ve düşüncelereni paylaşsalar..Benim Türkiye'dede çok kötü deneyimlerim oldu yurt dışında olduğumuz için bana 1 haftalık puregon iğnesini 1000 Euro'ya verip kazıklayan ünlü Türk doktoruna unutmayacam,Ankara'da bi klinikte yumurta toplama işlemi sonrası narkozun etkisi geçtiğinde ,başımda mahalle kavgası yapan hasta bakıcılarada slm olsun..Anlatsam roman olur,onun için Kıbrısada hiç şaşırmıyorum

Yeni yasamı bu Almanya pgt işlemine bile izin vermiyor donasyon kesinlikle yasak doktorumuz bizi çek cumhuriyet ve İspanya'ya yönlendirdi ,şaşırdım gerçekten Yenimi bu haber acaba
Canim sen almanyadamisin ben kadin dogum doktorumdan duydum yasak olmadigini o beni yònlendirdi tek şart evli olmak

Canim sen almanyadamisin ben kadin dogum doktorumdan duydum yasak olmadigini o beni yònlendirdi tek şart evli olmak
Evet bende Almanya'dayım ama doktorun beni çek ve İspanya'ya yönlendirdi yasak denildi bize,genelde Almanya'daki hastalar Çek cumhuriyetine gidiyor,benimki yumurta donasyonu onuda belirtiyim canım

Gercekten şaşirdim ilginc geldi istersen burada bi dene
Yok ben Kıbrıs'ta yapacam canım inşallah bayramda transferim olacak,ama Almanya kesinlikle yasak denildi bize ,dediğim gibi pgt uygulamasını bile yapmıyor çoğu klinik,sen neresindensin Almanya'nın,çok özel değilse canım

Evet cnm ne kadar lafta soylesek onlara mecburuz. Senin yasadiklarinda ilgincmis sahiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…