Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Aklın yolu bir..kesinlikle katılıyorum tespitlerine..Benim donör 25 yaşında..12 yumurta toplandı ki bu imkansız..bana söylediklerinde nasıl olur o kadar iğne yapsam 5-6 yumurta benim bile olur dedim hemşireye o da bunlar sadece seçtiklerimiz işe yarayanlar dedi..ayni anda karşı odamdaki hasta da yumurta donasyunına alındı..ameliyathane kapısında ben kalktım tekerlekli sandalyeden geçmiş olsun bol şans demek için hastaya bir baktım kadın da benim gibi yeşil gözlü..o an aklıma cinlik geldi çünkü ben ısrarla Yeşil gözlü donör istedim..dedim ki ikiye böldüler yarısı bu arkadaşa..ama sonra o heyecanla kafamdan attım ve transfere adapte oldum...ayrıca transferden önce hemşirelerle sohbet ettik..benim çenem çok onlara çok soru sordum donörle ilgili..gerildiler..dedim donör sormuyor mu kim alıyor yumurtamı nasıl bir kadın ben olsam sorardım..onlar da dediler Rus kız geldi konuşmuyor bile onlar İçin bu sadece para demek,veriyor yumurtayı alıyor parayı gidiyor dediler..e o zaman bir kere değil defalarca yapıyır donerler bu işi ki bu kadar profesyonel bakıyorlar olaya dedim..cevap alamadım..donör yumurtası paylaşılmasa bu fiyata asla olmaz..ne yazık ki haklısın..

Anladım canım of ne yapacsğız
Yapacagin su

Arkadaşlar merhaba bende bugün tedaviye başladım. Sizin doktorlar kaç kere kontrole çağırdı. Adet olduktan kaç gün sonra transfere gittiniz?

ispanyada çok başarılı klinikler olduğunu duydum bende ama fiyat olarak çok daha pahalı olduğu için oradan Kıbrıs'a gelen çok hasta var. Bana maliyetleri yüksek gelmişti o yüzden kıbrısı tercih ettim. ne yazık ki bizim tedavimiz diğerlerinden daha pahalı bir yöntem

Ya Allah yardımcınız olsun gerçekten zor benimde kafam karıştı iyce bizimki sperm donasyonu olacak ve bizim kalmayan yumurtalarimiz noluyo hiç bilmiyoruz acaba başkalarına veriliyormu kafama takıldı

Canim ben gurcistanda kimseye ulasamadim.en unlu olan birini arafim ordada turkcr bilen yoktu.sen birileriyle gorustuysen banada bilgi veririmisin

Arkadaslar benim yumurtalar toplandiktan sonra doktor Odama gelip kac tane toplandi soylemek icin geldiginde arkasinda bi hemsire vardi. Doktor 45 e yakin deyince bende hepsini dollemeye gerek yok dedim doktor olsun bisey olmaz gibi biseyler dedi. Asil isin garip olan kısmi ise arkadaslar Arkasinda ki hemsire; doktor bana bunlari soylerken kaşını kaldirdi sanki hepsini dolletme der gibiydi. Birde ben yumurta toplama islemine girdigimde doktor once ultrasonla bakti sonra da bi donör kelimesi duydum ama yanindaki hemsire yabanciydi sanirsam, agzinin icinde biseyler konustu. Tam anlayamadim ama icime bi kurt dusmedi degil tabii ki. Arkadaslar kimse nin fikrini degistirmek yada bi yerleri kötulemek niyetim degil ben yasadiklarimi anlattim. Ama sorsaniz merkezi degistirdin mi hayir cunku islem olmustu zaten o yuzden degistirmedim ki zaten hangisine guvenebiliriz ki. Tek dilegim InsaAllah en kisa zamanda hepimiz saglikli evlatlara sahip oluruz. ..

QUOTE="neo1903, post: 56253751, member: 893444"]Merhabalar yaklaşık 2 aydır takip ediyorum...31 mayısta benimde yumurta donasyonum gerçekleşti 5.gün embriyo.yuksek ihtimal dediler ama tabii herşey Allahtan.. dualarınızı bekliyorumm..[/QUOTE] hayırlı olsun canım dilerim herşey yolunda gider

Bizimki doktorla alakali degilde gerci henuz yumurta toplandiktan sonra hic kontrole filanda gitmedim ama dedigin gibi hayirlisi olsun

şahane bir bilgilendirme olmuş sevgili D dizara . daha açık anlatılamazdı.teşekkür ederim.foruma çok büyük katkısı oldu bu bilgilerin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…