Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun :)Merhaba arkadaşlar az önce transferim oldu 2 tane 3bb kalite embriyo transfer edildi sizce kaliteleri nasıl? Embriyolog gayet iyi dedi ama sizce nasıl bilgi verebilşrmisiniz? Tutma olasılığı var mı neden A değilde B kalite üzülmedim desem yalan olur((
Hayırlı olsun.Merhaba arkadaşlar az önce transferim oldu 2 tane 3bb kalite embriyo transfer edildi sizce kaliteleri nasıl? Embriyolog gayet iyi dedi ama sizce nasıl bilgi verebilşrmisiniz? Tutma olasılığı var mı neden A değilde B kalite üzülmedim desem yalan olur((
Benimde ab ve bb idi şimdi buyurlar:)Merhaba arkadaşlar az önce transferim oldu 2 tane 3bb kalite embriyo transfer edildi sizce kaliteleri nasıl? Embriyolog gayet iyi dedi ama sizce nasıl bilgi verebilşrmisiniz? Tutma olasılığı var mı neden A değilde B kalite üzülmedim desem yalan olur((
Canım 5. Gün olduğunu söylediler ve orta kalite kötü değil dedilerHayırlı olsun :)
İnşallah güzel haberlerle gelirsin cnm .
Kaçıncı gün embriyosu?sen sordunmu peki onlara cevapları ne oldu? Bence stress yapma herşey gönlünce olsun.Bu işler hiç belli olmuyor:) iyi düşün iyi olsun :)
İnşallah canım çok teşekkürler :)Hayırlı olsun.
kalbini ferah tut.
Tabiki gönül a a olsun isterdi ama unutmaki.
ZY arkadaşımızında aynı 3bb idi ve tuttu şuan hamile
inşallah sende hamile olacaksın.
Bahçeci çogu hastasına orta kalite transfer ediyo.
Rabbim ol dedikden sonra olucak.
Sen bebeklerine inanki analarına sıkıca yapışsınlar : )
canım hayırlı olsun transferin dondurulmuş embriyon kaldı mı bir de eşinin bir sorunu var mıİnşallah canım çok teşekkürler :)
arada çok büyük fark olduğunu sanmıyorum..tutacağı varsa tek embriyo kötü kaliteli bile tutuyor..sen yüreğini ferah tut..bırak annelrini tutsunlar sıkı sıkı...:)Merhaba arkadaşlar az önce transferim oldu 2 tane 3bb kalite embriyo transfer edildi sizce kaliteleri nasıl? Embriyolog gayet iyi dedi ama sizce nasıl bilgi verebilşrmisiniz? Tutma olasılığı var mı neden A değilde B kalite üzülmedim desem yalan olur((
Ben de umarım pozitifi alırım ondan sonra jele dönmek istiyorum iğne daha fena popom delik deşik yumrular oldu umarım sonra geçer..olsun değer herşeye:)Jel resmen haftada 1 canıma okuyor.
İçerde birikiyor rahim atamayınca tıkanıyor ve canımı yakıyor.
Aksi gibi çıkmıyor
Canım bu da fena çünkü resmen oturamıyorum bende ve arada müdahale etmek durumunda kalıyorum.Merkezime sormuştum posa çıkmazsa kendiniz müdahala edin dedi.Yani aksi gibi site de su boruları değişiyor ve banyo sadece akşam alabiliyorum.Akşama kadar nasıl beklicem bilmem :/Ben de umarım pozitifi alırım ondan sonra jele dönmek istiyorum iğne daha fena popom delik deşik yumrular oldu umarım sonra geçer..olsun değer herşeye:)
Tupum tikaliymis ama bu donasyon için bi sıkıntı yaratmazmis yarın murat beye göndereceğim bakalım o ne diyecekNE yorum yaptı canım doktor
Jelden sonra yuruyor musun 15 dkJel resmen haftada 1 canıma okuyor.
İçerde birikiyor rahim atamayınca tıkanıyor ve canımı yakıyor.
Aksi gibi çıkmıyor
hayırlısı olsun inşallah. Hiç sorunsuz ilerlesin sürecinTupum tikaliymis ama bu donasyon için bi sıkıntı yaratmazmis yarın murat beye göndereceğim bakalım o ne diyecek
çok sıkıntılıymış bu da..kıyamam haklısın..Canım bu da fena çünkü resmen oturamıyorum bende ve arada müdahale etmek durumunda kalıyorum.Merkezime sormuştum posa çıkmazsa kendiniz müdahala edin dedi.Yani aksi gibi site de su boruları değişiyor ve banyo sadece akşam alabiliyorum.Akşama kadar nasıl beklicem bilmem :/
Jeli yapıp 10 dk yatıyorum kalkmamam lazım.sonrasında ev işlerini falan hallediyorun ayakta hareket halindeyim yani.Ama eğer çıkıpta yürüncekse ve geçicekse çıkıp yürümeye raziyım.Jelden sonra yuruyor musun 15 dk
Dondurulmuşa yarın karar verilecekmiş telefonla bilgi bereceğiz kabul ederseniz donduracağız dediler, eşimin hiç bir sorunu yok dr transferi yaparken rahmimin çok iyi olduğunuda söyledi, yalnız benim kafama takılan nasıl en iyisi 2 tane 3bb kaliteli embriyo oluştu ona takıldım şuandacanım hayırlı olsun transferin dondurulmuş embriyon kaldı mı bir de eşinin bir sorunu var mı
En kaliteli 3bb olması ilginç olmuş hakkaten.Dondurulmuşa yarın karar verilecekmiş telefonla bilgi bereceğiz kabul ederseniz donduracağız dediler, eşimin hiç bir sorunu yok dr transferi yaparken rahmimin çok iyi olduğunuda söyledi, yalnız benim kafama takılan nasıl en iyisi 2 tane 3bb kaliteli embriyo oluştu ona takıldım şuanda
Kuzum ben herşeyin çok güzel gelişeceğine inanırım.Tupum tikaliymis ama bu donasyon için bi sıkıntı yaratmazmis yarın murat beye göndereceğim bakalım o ne diyecek
15 dk yatip 15 dk evin icinde yuruyordum turlama seklinde. Hemsire oyle demisti. O yuzden pek sorun yaratmadi jel. Bir miktar tortulaniyordu ama sikinti verecek kadar degil. Bence yurumende fayda olurJeli yapıp 10 dk yatıyorum kalkmamam lazım.sonrasında ev işlerini falan hallediyorun ayakta hareket halindeyim yani.Ama eğer çıkıpta yürüncekse ve geçicekse çıkıp yürümeye raziyım.