Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kaplı derken tıkalı olmasın? Tıkalı tüpte sıvı birikimi olur diye biliyorum ben. Bu da dediğin gibi embriyoya zarar verir. Ama tüpler alınmışsa sıkıntı Yok tabi
hidrosalpinks ultrasonda görülüyor

canım bazen tüplerde sıvı birikiyor(hydrosalpinks)oda ultrasonda görende var görmeyende
işte bu durumda rahim içine sıvı akar tüpten bu durum embriyolara zararlı

rusyada tıp ilerlemiş ama büyük şehirlerde moskova ve sankt peterburgda
oralardada fiyat çok uçuk oraya verdiyimi ispanya ivi cliniye veririm
unutmayın ukrayna rusya değil

ben düşük yaptıktan sonra coraspirini burakmadım
tedaviye başlarkende kleksanın dozu artıcak ve tedavinin ilk günü olucak

Mavicim eline saglik. Donoru gormek isteyen arkadaslar icin ben de benzer dusuncelerimi paylasmak istiyordum. Ama galiba bir tembellik coktu uzerime. Cok guzel ifade etmissin. Bu bir kabullenis ve tevekkul. Kendi genlerimizden olmayisi egomuzu yaraliyor ve mukemmeli ariyoruz belki. Bana da donor icin verilen bilgi yasi, boyu, ten rengi, goz rengi, ve hangi cografi bolgeye mensup oldugu. Verilen bilgiyi de kabul etmek durumundayim. Donorleri univ ogrencilerinden sectiklerini de soylemislerdi.
Umarim hepimizin gonlune gore saglikli ve hayirli evlatlar nasip olur.

İNŞALLAH kuzum bu son ve güzel sonuçlu olsun

6.gün..işe başladım..kotum dar geliyor sanırım karnım şiş o yüzden düğmeyi açtım karnımı serbest bıraktım:)dün akşam test yaptım çıkmadı ama asla moralimi bozmadım 3.gün embriyosu en erken 8.gün algılanır betahcg.5.gün idrarda asla çıkmaz...daha yeni tutundu hatta bugün yerleşiyor..belirtiler..ayak buz gibi..bel ağrısı..bugün kasık ağrım yok..memeler zehir gibi acıyor...akıntı başladı sanki..moral gayet iyi..heycan artıyor..:)

Canım benim doktorum rahmime bakarak hiç bir sorun yok dedi.Ben zaten ultrasonda bir sorun teşkil edicek durum görsem isterdim ama inan bana herşey çok güzel dedi ve sokmadı beni filme.Çok şükür bakalım iyi de gidiyor.Tabi ki bilemem gerisini ama doktorum 10 senelik doktorum ve çok deneyimli.Bende güvendim ve allaha şükür iyi de gitti

cnim senin sat olarak adeti baslangicu nezamn olmustu?kese ve kalp atsi için sordum.

dün kacinci gundu cnim

cnim senin sat olarak adeti baslangicu nezamn olmustu?kese ve kalp atsi için sordum.
Benim son adet 21 nisan..
Yarın 18. Gün kanı vericem 1000 üzeri ise (ki öyle olması gerekli)cumartesiye randevu aldım doktora ve gidicez kese için.Kalp atışını doktor ne zaman derse :)inşallah sonucum güzel çıkar yarın da

inşa cnim saglikli bi gebeligin olur İNŞALLAH

Bana sorarsan ,benim yaşadıklarımla göğüsler dışında birebir.Haydi inşallah oldu bu iş :)
Göğüslerim 3 gündür dolgun ve sert.Süt bezecikleri oluşuyor sanırım benek benek :)
Birde acıma başladı.Yani benim göğüs belirtileri yeni oluşmaya başladı cnm :)
Bende düğmem açık gezmiştim :)bence akıntı ve bel ağrısı en büyük belirti

pozitif yaklaşımın da dahil ben de benzetiyorum hep dediğim gibi sonum benzesin inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…