Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Az önce bahçeci embriyoloji bölümünden mesaj attılar, 12 adet yumurtanın bugün 3. Günü ve bölünmeye devam ediyor Perşembe günü transferinizde detaylı bilgi vereceğiz yazmışlarAllah ım inşallah hayırlısıyla bu sefer olur inşallah
inşallah güzel ve devamı olan sonucun olsun

cnim kese ve kalp atsi için kaçıncı haftada seni cagiracaklar?
Tatlım valla cumartesi için randevu alıcam ...Maalesef ki Ankarada bir doktor bulmam gerekicek.Zaza sağolsun önerdi .Ona gidicem bakalım.1000 i geçince beta hcg kese görünürmüş.O yüzden cuma son kez kan testi yaptırıcam duruma göre 1000 i geçer o zaman diye düşünüyorum ve cumartesi giderim :)
Kalp atışı da o zaman belli olur doktor ne derse gün verir ona göre de inşallah gideriz kuzum :)

Tatlım valla cumartesi için randevu alıcam ...Maalesef ki Ankarada bir doktor bulmam gerekicek.Zaza sağolsun önerdi .Ona gidicem bakalım.1000 i geçince beta hcg kese görünürmüş.O yüzden cuma son kez kan testi yaptırıcam duruma göre 1000 i geçer o zaman diye düşünüyorum ve cumartesi giderim :)
Kalp atışı da o zaman belli olur doktor ne derse gün verir ona göre de inşallah gideriz kuzum :)
Cnim hayırlısıyla İNŞALLAH saglikli bi gebelik gecirirsin,hep yüzü gülsün..

bristish ve hitte denedik.Rahim de de eşimin sperminde de sorun yok.Ama resmen yıkıldık 2 kez negatif olunca maddi manevi yıkıldık
çok geçmiş olsun üzülme
doktorlar ne dedi
benim ilk hitte kimyasal gebelik 3 negativim oldu
bahçecide ilk denemem tuttu ama malesef düştü

her şey güzel başladı ve güzelde devam edecek kuzum inşallah

çok geçmiş olsun üzülme
doktorlar ne dedi
benim ilk hitte kimyasal gebelik 3 negativim oldu
bahçecide ilk denemem tuttu ama malesef düştü
Çok geçmiş olsun.Murat beyin enerjisi çok güzeldi naif biri.Sonuç negatif ve daha sonra görüşmedik.Hitte bize çok umut verdi.sonuç negatif .Rahim ince embriyo kalitesiz dedi.Türkiye de bu şekilde transfer iptal ediliyor.Bilemiyorum Doktorum ne kadar güvenilir önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Bu arada ben bugün buradaki doktoruma gittim ilaçları yaZdı tekrar..6 Haziran’ı bekleyemem dedim pazartesi gel dedi yani 4 haziran...bel ağrısı devam kasık ağrısı bugün Yok..bi de ayaklarım buz gibi bilmiyorum Alakalı mı?bi de uyumalara doyamadım işe başlıyacsğım iki gün sonra aşırı yoğun işim bakalım nasıl olacak

Bu arada ben bugün buradaki doktoruma gittim ilaçları yaZdı tekrar..6 Haziran’ı bekleyemem dedim pazartesi gel dedi yani 4 haziran...bel ağrısı devam kasık ağrısı bugün Yok..bi de ayaklarım buz gibi bilmiyorum Alakalı mı?bi de uyumalara doyamadım işe başlıyacsğım iki gün sonra aşırı yoğun işim bakalım nasıl olacak
Canım ayaklarım benimde buz oluyordu:) ama şu son dönemde birden ateş basıyor.Ama ben yine de ayaklarımı üşitmiyim diye çorapla geziyorum evde :)
Doktor demek 4 ünde bakıcak.Kızzz az kaldı hadii inşallah :)

Son düzenleme:
Canım ayaklarım benimde buz oluyorsu:) ama şu son dönemde birden ateş basıyor.Ama ben yine de ayaklarımı üşitmiyim diye çorapla geziyorum evde :)
Ayyy ayaklarının buz olduğunu kaçırmışım hafi inşalalh allahım nolursun ya
Canım ayaklarım benimde buz oluyorsu:) ama şu son dönemde birden ateş basıyor.Ama ben yine de ayaklarımı üşitmiyim diye çorapla geziyorum evde :)
ay allahım inşallah :dua:

İnşallah inşallahh.Bende uyku yoktu ama başta.Uykum daha yeni 2 gündür var.Sabah uyanınca kafam kalkmıyor:KK43: jeli yaparken bile uyur uyanığım.
Ben oğlumda hep uyudum :)) bugün oğlumun 15.doğumgünü..Allah’ım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın o kokuyu size de nasip etsin bana da ve tüm isteyenlere de bir kere daha nasip etsin..amin:dua:

Ben oğlumda hep uyudum :)) bugün oğlumun 15.doğumgünü..Allah’ım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın o kokuyu size de nasip etsin bana da ve tüm isteyenlere de bir kere daha nasip etsin..amin:dua:
Aminn canım sana da 2. Kez anne olmak nasip olsun inşallah.Kişiden kişiye değişiyor bak belirtiler :)
Doğum günü kutlu olsun oğluşunun :)

geçen gebeliğimi öğrenmeden önce benimde ayaklarım üşüyordu

X