Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Nevin hemşireye yaz bi bence. Yanda direk Murat hocaya instagramdan yaz sitem et
innstagra mi var mi murat hocanin, bilmiyordum, gerci benim isim hasta koordinatorlariyle, su donor isini halletmek yani saglama almak, tam istedigim gibi ilgileniceklerse olsun diyorum, murat bey i bosuna mesgul de etmeyim o yuzden.

BAna ne sorsam yardımcı oldu ordan. Sen ulaşamıyorum dönmediler gibi şeyler yaz ilgilenin size güveniyorum de bence döner

Canım benim Bunu sen tercih ediyorsun.sonrada sonucunu kafana takıyosun kuzum.Bosa uzüluyosun
Ben sana enisi beye msj yaz dedim.Ona sormus olsan hemen tum sorularını yanıtlardı.Kendi yolunla (eve hn ) ulasmaya calisacagina , benim sana actigim yolu kullansan daha hizli sona ulasabilirsin.
Dizara, arzu hanim da Benim danismam eminim hemen Döner Sana istersen Nr bende verebilirim Sana

Dizara, arzu hanim da Benim danismam eminim hemen Döner Sana istersen Nr bende verebilirim Sana
canim cook sagol, yazarsan o da bulunsun onu da arayim kimsdye ulasamazsam. ama donerler eminim dediginiz gibi, ilgililer aslinda ama yabanci hasta koordinatoru belki ilgisiz.

canim cook sagol, yazarsan o da bulunsun onu da arayim kimsdye ulasamazsam. ama donerler eminim dediginiz gibi, ilgililer aslinda ama yabanci hasta koordinatoru belki ilgisiz.
Ben ordaydım dört gün önce hepsi çok ilgili..Murat Beyle telefonla konuşmadan gittim..Enis bey de hemşire meltem hanım da hep döndüler mesajlarıma..donörle ilgili Murat Beyden ziyade Enis Beyle görüşseniz bence daha iyi olur

Merhaba canım tesekkur ederım verdıgın bılgı ıcın sen nerden bu bılgılerı edındın sen gıttın mı ukraynaya sen nerde yaptırdn yumurtta donasyonunu ? fıyat evet bende cok etkılendım fıyattan bana solenenlerı paylastım ben bızzat kendım arıyıp konusucam hastane ıle turkıye kordınatorunun numarasını beklıyorum arkadasımdan hatta ıstıyen olursa seve seve paylasırım bende onları arayıp bılgı alıcam bu fıyatlar gercek mı soledıklerı gıbı yumurtta bagısı yapan kısıyı kendın secebılıyormusun hatta gorebılıyormusun bunlar benım merak ettıgım bıde konaklama ulasım ve rehber bunlar bu fıyatın ıcınde mı gercekten sonra yazıcam burda ınsallah..
Aylacim, henüz tedavim baslamadi kismetse ilk kez eylülde Kibris gynolife da yumurta donasyonuna karar verdim... Ama karar asamasinda aklina ne gelirse her ülkenin merkezleri hakkinda aylarca arastirip okudum girmediğim sayfalar kalmamistir belki ve sonunda esim ile Kibris karari verdik... Cünkü diyer ülkelere nazaran basari orani çok Daha yüksek ve Labor Teknik v.s olsun cok daha iyi... Birde alicante (ispanya) da basari orani yüksek gösterenler arasinda Donör leri de bebeklik Fotolarindan inceliye biliyorsun seciyorsun

Canim cok haklisin, Enes i ekledim hemen, yazicam ona fakat en son, yurtdisindan basvuran hastalara, bebeklik fotosu gosteriyorlar deyince, bende ingilizce basvurdum. ama cevap alamadim. : ( neyse artik dedigin gibi enes bey le konuscam simdi.
Dizara rica etsem yurtdisindan basvuran hastalara sunduklari bu hizmeti neden bize sunmuyorlarmis sorabilir misin?bu cifte standartin sebebi ne olabilir acaba kafama cok takildi:KK43: tesekkurler

Kizlar yarin tedavi basliyor icimde buruk bi sevinc òlsem aklima gelmezdi donasyon hic istemezdim bòyle olmasini bir yanim heycanli bir yanim ùzgun Rabbim beni affetsin 15 yil mucadele ettim elimizden geleni yaptik olmadi olmadi nasip degilmis ins.bu sefer hedefe ulasirim
Canım arkadaşım evet direndin. Azosperm başlığında tanışmıştık yıllar önce. Rabbim bir an önce evlatlarımıza kavuştursun bizi

Dizara rica etsem yurtdisindan basvuran hastalara sunduklari bu hizmeti neden bize sunmuyorlarmis sorabilir misin?bu cifte standartin sebebi ne olabilir acaba kafama cok takildi:KK43: tesekkurler
Sevgili M Marijano , eggdonationfriends den Elisabeth ile gorustum, o araci olup arastirdi benim icin, nedenine gelince hic bir fikrim yok, bahceli 7100 euro istiyor eger donor un bebeklik fotografini gormek istersen, ve yabanci hasta olmalisin. bahceliden ayni sekilde turk hasta olarak basvurdum asla resim goremezsiniz denildi bana. gynolife' a da yabanci hasta olarak basvurdum yani international, esim yabanci benim, resim gorebilir miyim dedim, o da geri donmedi bana. Yani cevap vermeyecek belli 6 gun oldu. Yani arkadasim dedigin gibi bu cifte standardi hic anlamis degilim inan bende.

eggdonationfriends de ki koordinator elisabeth de bana eger resim gormek istediginde,donor e sorup, cocukluk resmi isteniyormus, donor razi olursa, gonsteriliyormus, benim kanimca bunla ugrasmak istemiyorlar, ugrasirlarsa da fazla para aliyorlar anladigim kadariyla. ama su geliyor akla, e zaman cocukluk resmini gostermek yasal hakkimiz fakat isin icinde donor yumurtalarini paylastirma sozkonuysa ve olur ki iki anne adayi da ayni donor den yumurta aldiklarini ogrenirlerse, resim olunca elde, sorun cikar diye heralde, baska ne olabilir ki aklima gelmiyor.
eggdonationfriends e bak, gyno,dunya,bahceci hepsinin reklami var, kendileri giriyorlar bilgileri, ama yabanci hastalar icin, ingilizce, ve hepsinde donor un cocukluk resmini gosterilebilir yaziyor. bir tek dunya ya da dogus tu sanirim o haric, onlar hayir demis, ama gerisi evet gosterilir yaziyor. ben zaten burdan yola cikarak sordum, ve evet bahceli de ki kordinator evet gorebilirsiniz dedi. ama tabii yabanci hasta olarak, ingilizce konusarak sordum, tuhaf yani.

Son düzenleme:
Sevgili M Marijano , eggdonationfriends den Elisabeth ile gorustum, o araci olup arastirdi benim icin, nedenine gelince hic bir fikrim yok, bahceli 7100 euro istiyor eger donor un bebeklik fotografini gormek istersen, ve yabanci hasta olmalisin. bahceliden ayni sekilde turk hasta olarak basvurdum asla resim goremezsiniz denildi bana. gynolife' a da yabanci hasta olarak basvurdum yani international, esim yabanci benim, resim gorebilir miyim dedim, o da geri donmedi bana. Yani cevap vermeyecek belli 6 gun oldu. Yani arkadasim dedigin gibi bu cifte standardi hic anlamis degilim inan bende.

eggdonationfriends de ki koordinator elisabeth de bana eger resim gormek istediginde,donor e sorup, cocukluk resmi isteniyormus, donor razi olursa, gonsteriliyormus, benim kanimca bunla ugrasmak istemiyorlar, ugrasirlarsa da fazla para aliyorlar anladigim kadariyla. ama su geliyor akla, e zaman cocukluk resmini gostermek yasal hakkimiz fakat isin icinde donor yumurtalarini paylastirma sozkonuysa ve olur ki iki anne adayi da ayni donor den yumurta aldiklarini ogrenirlerse, resim olunca elde, sorun cikar diye heralde, baska ne olabilir ki aklima gelmiyor.
eggdonationfriends e bak, gyno,dunya,bahceci hepsinin reklami var, kendileri giriyorlar bilgileri, ama yabanci hastalar icin, ingilizce, ve hepsinde donor un cocukluk resmini gosterilebilir yaziyor. bir tek dunya ya da dogus tu sanirim o haric, onlar hayir demis, ama gerisi evet gosterilir yaziyor. ben zaten burdan yola cikarak sordum, ve evet bahceli de ki kordinator evet gorebilirsiniz dedi. ama tabii yabanci hasta olarak, ingilizce konusarak sordum, tuhaf yani.
bu konu hakkında bende arnavutluğa sormuştum orada aytuğ kolonkaya yapıyor ve benden 1000 euro para istediler bana da çok saçma geldi dediğiniz gibi yumurta paylaştırma yapılıyor ve bir donörden dedikleri az yumurta da almıyorlar ve sonra kalitesiz olunca da sperme kabahat buluyorlar veya açıklayamıyorlar bahçeci ye giden arkadaşların hep 13 14 yumurtası oldu gynolife de aynı ben sorduğumda donöre az ilaç kullanıyoruz dediler ama yumurta sayısı veriliyor bu demek oluyorki onlarda birleştirme yapılıyor ben donörümü görmek istiyorum en son batumide ki doktor seni tanıştıracağım dedi ama ne kadar güvenebiliriz ki haktan hayırlısı

birde yumurta birleştirme yapıyorlarsa o zaman bir donörden otuza yakın yumurta alınıyor haliyle kaliteleri de düşüyor onların açısından düşünüyorum on beş yumurta alıp kalite ile uğraşmak yerine otuz alıp iki hastaya bölüp hem donörü inek gibi sağıyorlar hem de bizden de paralarını alıyorlar kalite de düşüyor tedavi olduğum zaman genç hastalar vardı 23-24 yaşlarında ki hastalardan 25 yumurta çıkıyordu ve beşinci güne ya beş ya da dokuz kalıyordu bu yumurtaların pay etme kısmında sıkıntı şöyle yaşanabilir bana kaliteli denk gelir başkasına kalitesiz olanlar aynı donör ama donörü tanımak konuşmanın şu yönü sıkıntılı biz meraklı milletiz sorarız hangi ilaçları kullandın ne kadar yumurtan oldu diye

haliyle kıbrısın veya bu işlemi yapan başka kliniklerin de bu hoşlarına gitmiyor Allahtan hayırlısı ama en doğal hakkımız olduğunu düşünüyorum donörü tanımamızın

Aylacim, henüz tedavim baslamadi kismetse ilk kez eylülde Kibris gynolife da yumurta donasyonuna karar verdim... Ama karar asamasinda aklina ne gelirse her ülkenin merkezleri hakkinda aylarca arastirip okudum girmediğim sayfalar kalmamistir belki ve sonunda esim ile Kibris karari verdik... Cünkü diyer ülkelere nazaran basari orani çok Daha yüksek ve Labor Teknik v.s olsun cok daha iyi... Birde alicante (ispanya) da basari orani yüksek gösterenler arasinda Donör leri de bebeklik Fotolarindan inceliye biliyorsun seciyorsun
Herkeze merhaba arkadaslar oncelıkle... canım arkadasım ınsallah hakkında hayırlısı tabıkı herkez bıseyler soyluyor bende sasırmıs durumdayım daha yenı gırdım ınternete dun arkadasımla konustum bana Ukraynadakı hastanenın ınternet sıtesını soyledı bende arastırıcam ıyıce sıteyı bırde bana turk kordınatorunun numarasını verıcek oglenden sonra onunlada konuscam sonra burda yazarım herkeze ınsallah rabbım yardımcımız olsun tabıkı herkez bısıler soluyor ama ıspanya cok daha masraflı olur tabıkı ınsan saglıgı soz konusu olunca uce bese bakılmaz bence fakat bu konustugum arkadas okadar ovdukı ukraynadakı hastaneyı merak ıcındeyım bugun kesınlıkle kordınatoruyle gorusmem lazım benım ıcın her bılgının onemı buyuk arkadasların arasında da eger ısteyen olursa dusunen ben konusup yorumların ısteyene sıtesını ve numarasını verırım ıhtıyacı olan ve dusunenler de bıre bır konusma fırsatı bulsun....

Amın canım arkadasım rabbım herkezın gonlune gore versın ısteyen herkezın kucagını doldursun muradına erdırsın ınsallah arkadasım senın suankı durumun ne pekı kıbrısta yaptırdın mı sonuc alabıldn mı ?
Evet canım bende Kıbrıs’ta yaptım bahçecide keşke normal Bebek sahibi olabilseydik hiç bunlara gerek kalmasaydı ama ben klinikten çok memnuniyet kaldım herkese tavsiye ederim

X