Sevgili
M Marijano , eggdonationfriends den Elisabeth ile gorustum, o araci olup arastirdi benim icin, nedenine gelince hic bir fikrim yok, bahceli 7100 euro istiyor eger donor un bebeklik fotografini gormek istersen, ve yabanci hasta olmalisin. bahceliden ayni sekilde turk hasta olarak basvurdum asla resim goremezsiniz denildi bana. gynolife' a da yabanci hasta olarak basvurdum yani international, esim yabanci benim, resim gorebilir miyim dedim, o da geri donmedi bana. Yani cevap vermeyecek belli 6 gun oldu. Yani arkadasim dedigin gibi bu cifte standardi hic anlamis degilim inan bende.
eggdonationfriends de ki koordinator elisabeth de bana eger resim gormek istediginde,donor e sorup, cocukluk resmi isteniyormus, donor razi olursa, gonsteriliyormus, benim kanimca bunla ugrasmak istemiyorlar, ugrasirlarsa da fazla para aliyorlar anladigim kadariyla. ama su geliyor akla, e zaman cocukluk resmini gostermek yasal hakkimiz fakat isin icinde donor yumurtalarini paylastirma sozkonuysa ve olur ki iki anne adayi da ayni donor den yumurta aldiklarini ogrenirlerse, resim olunca elde, sorun cikar diye heralde, baska ne olabilir ki aklima gelmiyor.
eggdonationfriends e bak, gyno,dunya,bahceci hepsinin reklami var, kendileri giriyorlar bilgileri, ama yabanci hastalar icin, ingilizce, ve hepsinde donor un cocukluk resmini gosterilebilir yaziyor. bir tek dunya ya da dogus tu sanirim o haric, onlar hayir demis, ama gerisi evet gosterilir yaziyor. ben zaten burdan yola cikarak sordum, ve evet bahceli de ki kordinator evet gorebilirsiniz dedi. ama tabii yabanci hasta olarak, ingilizce konusarak sordum, tuhaf yani.