Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

aminnnn canım inşallah. Malesef bazen kendi kendimizi iyi etmek zorunda kalabiliyoruz. Ben de kimseden birşey beklememeyi öğrendim bu süreçte. Bir de artık başkaları için çok koşturmamayı, kendimden ödün vermemeyi.
Kendi cümlelerimizle yaşamalıyız.bizim yaşamımız ve eşsiz.Sevgili Artemissi içindeki o güçle herşeyin üstesinden geleceksindir evelallah.sevgiler..

Kizlar yarin tedavi basliyor icimde buruk bi sevinc òlsem aklima gelmezdi donasyon hic istemezdim bòyle olmasini bir yanim heycanli bir yanim ùzgun Rabbim beni affetsin 15 yil mucadele ettim elimizden geleni yaptik olmadi olmadi nasip degilmis ins.bu sefer hedefe ulasirim
teknik detaylara takılma,içini ferah tut,anne olmaya odaklan bence sevgili arkadaşım..hayırlı olsun tedavin..

Herkeze merhaba arkadaslar sızlere cuma gunu bahsettıgım gıbı bır arkadasım yumurtta donasyonu yaptırdı demıstım gecen yıl onun numarasını beklıyordum bana bılgı versın dıye arkadasımla gorustum ve numarayı aldım bu arkadas yumurtta donasyonunu Ukraynada yapmıs ve ılk seferde sonuc almıs su an sanırsam 8 ayı ve hersey yolunda dedı detaylı bır sekılde ogrendım surecı sızınle paylascagımı solemıstım bu arkadas tanıdık bırı vasıtası ıle ukraynada kılınıkte calısan bırının numarasını bulmus ve dırek ondan ogrenmıs bana soledıgı 4900 euro ve ukraynaya gımk ıcın ucak bıletı almıs sadece ordakı konaklama ulasım yeme ıcme ulasım tercuman destegı yanı ucak bıletı dısındakı tum masraflar hastane karsılıyor yanı 4900 euro dısında bır kurus para odemıyorsun yumurtta donasyonu yaptıran arkadaslar sızce bu fıyat dogrumudur bana eger karar verdıysen hastane calısanının numarasını verebılcegını soledı onlarla da konusabılecegımı soledı bende sızınle paylasmak ıstedım bunların bırde 3 paketı oluyormus tabı fıyatlar farklı garantı paketı varmıs mesela sınırsız deneme ve olmaması olumsuzluk halınde kurusuna kadar paran ıade edılıyormus aramızda ukraynada yaptıran varmı arkadaslar ve yumurtta naklı yapan kısının tum bılgılerını ve secme hakkı tanıyorlarmıs hepsı gencmıs falan dedıkı ıstege baglı bagısı yapan kısı ıle tanısabılıyormusun ben yarın hastaneyı arayıp bılgı alıcam ınsallah gene yazıcam burda sızın dusuncelerınızı alabılırmıyım ukraynaya gıtmeye degermı sızce sadece kımlık ıle gıdılıyormus vıze yok pasaport yok dedı bana yenı kımlık kartı ıle gırıs yapılıyormus ulkeye...
donörleri görme şansımız olduğu için ben de çok merak ediyorum Ukrayna yı.arkadaşın dil sorunu yaşamış mı acaba?merkez hakkındaki izlenimleri neler?keşke üye olsa da bize deneyimini aktarsa ilk ağızdan:)paylaşımın için çok teşekkürler.daha da detay öğrenirsen yaz lütfen..sevgiler..

lütven arkadaşına sorarmısın hastane kalitelimi çihazları falan
ben geçen sene araştırdım orayı hata emil isimli çocukla görüştüm ama malesef eşim razı olmadı
Zazacım senin araştırmalarını dün gecede okudum sayfalardan.en son oradaki arkadaşlarınızdan bilgi alacaktınız.sonrasını göremedim ben.var mı onlardan gelen bir bilgi canım?bir de çok özel değilse eşin neden Ukrayna yı istemedi acaba?sevgiler..

• Beğen
Reactions: cal
Icini ferah tut senin ikiz gebelikti diye hatirliyorum ikiz gebeliklerde olurmuş hafif kanama sitres yapma bebişlerin cok iyi birde progesteron kullaniyorsun dimi ona dikkat et ayaklarini uzat yat dinlen sadece tuvalete kalk
Evet canım ikiz gebelik benimkide bugün başladık progestan hap a çok teşekkürler içimi rahatlattın Allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Zazacım senin araştırmalarını dün gecede okudum sayfalardan.en son oradaki arkadaşlarınızdan bilgi alacaktınız.sonrasını göremedim ben.var mı onlardan gelen bir bilgi canım?bir de çok özel değilse eşin neden Ukrayna yı istemedi acaba?sevgiler..
Eşim yabancı ülkelerde kendine güvenini kaybediyor-))
düşünüyorki her kes bunu kazıklamak istiyor

Benim bu vurulacagim igneler ilaclarmi dusurecek bu degeri yani.
canım ilk önce progesteronun 9 çıkması adetinin kaçıncı günü?
sen her halde tedaviye başlamadın doğrumu anladım
normalde eğer kadın ovulyasyon yani yumurta çatlatıysa sağlıklıda artırır p4 değerini hamileyse dahada artar eğer gebelik yoksA ADET ÖNCESİ P4 DÜŞER VE ADET OLUR

canım ilk önce progesteronun 9 çıkması adetinin kaçıncı günü?
sen her halde tedaviye başlamadın doğrumu anladım
normalde eğer kadın ovulyasyon yani yumurta çatlatıysa sağlıklıda artırır p4 değerini hamileyse dahada artar eğer gebelik yoksA ADET ÖNCESİ P4 DÜŞER VE ADET OLUR
Canim Adetten sonra 21.gunu istediler ozaman yaptirdim.tedaviye baslamadim daha.testlerimi falan yaptirdim agustosta yapilacak islemler.0.94 gorunce dedim benimkimi anarmol

Canim Adetten sonra 21.gunu istediler ozaman yaptirdim.tedaviye baslamadim daha.testlerimi falan yaptirdim agustosta yapilacak islemler.0.94 gorunce dedim benimkimi anarmol
adetin 21 gününe seninki gayet normal
adet gördüğün için doğal yumurtan çatlamış
yumurta donasyononda transfer öncesi bakılıyorki yumurta kaçamaklığı olmasın

X