Merhaba Ayla, bende ukranya hakkinda bildiklerimi dile getirmek istiyorum, forumlari cok takip ettim ve söylentilere göre, evet fiyatlar cok uygun fakat orda tedavi görenler de basarisiz sonuç alan pek cok insan var, garanti paketine gelince, onlara Tamamen bagli kalman icin yapiyorlar. He birde icine Paket girince o Sana geliyor 8 bin EU ya... Diyelim ki ilk de tuttu Sana o ödemis oldugun fiyat paketin den de bir kurus iade etmiyor... Kafalarinizi karstirmak niyetin de değilim sadece size bildiklerimi aktarmak istedim,bu tabiiki herkesin kendi verecegi bir kara.... Hakkımızda hersey hayirli olsunHerkeze merhaba arkadaslar sızlere cuma gunu bahsettıgım gıbı bır arkadasım yumurtta donasyonu yaptırdı demıstım gecen yıl onun numarasını beklıyordum bana bılgı versın dıye arkadasımla gorustum ve numarayı aldım bu arkadas yumurtta donasyonunu Ukraynada yapmıs ve ılk seferde sonuc almıs su an sanırsam 8 ayı ve hersey yolunda dedı detaylı bır sekılde ogrendım surecı sızınle paylascagımı solemıstım bu arkadas tanıdık bırı vasıtası ıle ukraynada kılınıkte calısan bırının numarasını bulmus ve dırek ondan ogrenmıs bana soledıgı 4900 euro ve ukraynaya gımk ıcın ucak bıletı almıs sadece ordakı konaklama ulasım yeme ıcme ulasım tercuman destegı yanı ucak bıletı dısındakı tum masraflar hastane karsılıyor yanı 4900 euro dısında bır kurus para odemıyorsun yumurtta donasyonu yaptıran arkadaslar sızce bu fıyat dogrumudur bana eger karar verdıysen hastane calısanının numarasını verebılcegını soledı onlarla da konusabılecegımı soledı bende sızınle paylasmak ıstedım bunların bırde 3 paketı oluyormus tabı fıyatlar farklı garantı paketı varmıs mesela sınırsız deneme ve olmaması olumsuzluk halınde kurusuna kadar paran ıade edılıyormus aramızda ukraynada yaptıran varmı arkadaslar ve yumurtta naklı yapan kısının tum bılgılerını ve secme hakkı tanıyorlarmıs hepsı gencmıs falan dedıkı ıstege baglı bagısı yapan kısı ıle tanısabılıyormusun ben yarın hastaneyı arayıp bılgı alıcam ınsallah gene yazıcam burda sızın dusuncelerınızı alabılırmıyım ukraynaya gıtmeye degermı sızce sadece kımlık ıle gıdılıyormus vıze yok pasaport yok dedı bana yenı kımlık kartı ıle gırıs yapılıyormus ulkeye...