- 21 Mart 2011
- 872
- 1.118
Progestandan bahsediyor sanırım. Düşük riski olan durumlarda veriliyor Ya çünküHangi iğne canım adı ne acaba şuanlık çok şükür lekelenme yok yarın ilk işim doktora gitmek olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestandan bahsediyor sanırım. Düşük riski olan durumlarda veriliyor Ya çünküHangi iğne canım adı ne acaba şuanlık çok şükür lekelenme yok yarın ilk işim doktora gitmek olucak
BaM mengen bu merkezlere gidip mi görüşmediniz sanırım henüz, telefonla gorustun degil mi? bahçeci evet en iyisi diye biliniyor, gayet titizler, ama onlarinda cok yogun oldukları, hemşirelerin, doktorların zamanında dönüş yapmadiklarini da duydum bir kaç yerden. Gynolife i da duymussundur belki, burayi tercih etmeme sebebin var miydi, yoksa hiç düşünmeden bahçeci mi olsun dedin. Ben de su anda bahçeci ve gynohife arasında karar vermem gerekiyor. o yüzden soruyorum.
hit ve bahçeci arasında kaldım sonrasında bahçecide karar kıldım şuana kadar her hangi bir memnuniyetsizlik yaşamadım sorduğum tüm sorulara Eylem hnm dönüş yapıyor Murat beyle bir kere telefonda görüştümM mengen bu merkezlere gidip mi görüşmediniz sanırım henüz, telefonla gorustun degil mi? bahçeci evet en iyisi diye biliniyor, gayet titizler, ama onlarinda cok yogun oldukları, hemşirelerin, doktorların zamanında dönüş yapmadiklarini da duydum bir kaç yerden. Gynolife i da duymussundur belki, burayi tercih etmeme sebebin var miydi, yoksa hiç düşünmeden bahçeci mi olsun dedin. Ben de su anda bahçeci ve gynohife arasında karar vermem gerekiyor. o yüzden soruyorum.
Cnm benim en buyuk belirtim bel agrisiydi baslarda.İyi mi kötü mü bilmiyorum ama belim kopuyor ağrıdan bi de göğüslerim acıyor çok regl olcak gibi ama akıntı filan Yok..alttan da ağrı vuruyor arada bugün çok ayakta kaldım..yatmalı biraz..tecrübeli arkadaşlara soruyorum sayfada eski olan benim gözümde meşhur sayılacak arkadaşlara :) ben asla bekleyemem 12 gün..embriyo tutulduktan sonra 5.6. Gün salgılanmaya başlıo ayrıca beta hcg idarara daha geç geçer onu da biliyorum ama evde bi sürü gebelik testi var önceden..En erken sonuç alan hangi gün aldı transferden sınra acaba?
Artemissicim...yanlış hatırlamıyorsam sende iştah açılmıştı ...nedir son durumBen gebelik boyunca düzenli kullanıyorum haplarımı hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür. Başlarken ne kadar düşük tsh o kadar iyi. Şu ana kadar 1 bile olmadı tshım
Hadi inşallah:)Cnm benim en buyuk belirtim bel agrisiydi baslarda.
Goguslerimde hala bir belirti yok ,sadece biraz uclarda buyume var.yoksa acı sızı yok
Sevgili Zaza benimde adet sancılarım 2 hafta önceden başlıyor,ve en sonki tedavime o sancılarla gittim,Halil beye sordum Protestan düşük sorun olmaz dedi..Bu durum moralimi çok bozuyor,sence o sancılara rağmen tutunma olurmu yada şöyle soruyum hamile kalsam bile o sancılar her ay olan doğal bi sürecin parçasımı,lütfen zaman bulursun cvp yaz yorumun benim için çok değerliBurada bir arkadaşımız vardı papatya ela oğluna kavuştu darısı başımıza ondada aynı senin gibi estrofem kullanmanın ortasında adet sancısı oluyordu Vede anne oldu
Önemli olan bu ağrıdan kanama olmasın ve endometriyum incelmesin
Yarın doktora söyle ve ultrasonda baktır
Ohhhh ohhhh mahsallah:))Kızlar 13.gün belirtim...
Akıntı devam
Uyku basması
Ağız kuruması
İnşallaah . Ama işte görünce ani bi şoka girdim çok zor noldu nolcak diye 9 ay geçer mi acaba :) yarın kontrolüm var inşallah bebeklerim sağlıklıca duruyolardır
Cevabın için çok sağol.içimi rahatlattın. Şuan merkezdeyiz.Burada bir arkadaşımız vardı papatya ela oğluna kavuştu darısı başımıza ondada aynı senin gibi estrofem kullanmanın ortasında adet sancısı oluyordu Vede anne oldu
Önemli olan bu ağrıdan kanama olmasın ve endometriyum incelmesin
Yarın doktora söyle ve ultrasonda baktır
Granity transferin sağlıkla olsun..Miniklerin hep seninle kalsın inşallah...Adet ağrısı 1,5 hafta öncesinde bende başlıyordu...Hatta adetime 10 gün kala erken adet olacağım sanıyordum..Birde hep rahim bölgemde son 1 yıldır yanma olurdu, nedenini bilmiyorum hiç..Artık ben bunu menepoza giriyorum yavaş yavaş diye ona yoruyordum..Sanırım bazı aylarda yumurtlama olmuyor ve estrojen fazlalığı bu tür şikayetler neden oluyor..Kanama yada rahim dokusunda- endometriumda bozulma olmadığı sürece korkma....Cevabın için çok sağol.içimi rahatlattın. Şuan merkezdeyiz.
Hiç kafana takma budefa benim sancılarla batmalarla baş ağrıyla gebelik çıktıSevgili Zaza benimde adet sancılarım 2 hafta önceden başlıyor,ve en sonki tedavime o sancılarla gittim,Halil beye sordum Protestan düşük sorun olmaz dedi..Bu durum moralimi çok bozuyor,sence o sancılara rağmen tutunma olurmu yada şöyle soruyum hamile kalsam bile o sancılar her ay olan doğal bi sürecin parçasımı,lütfen zaman bulursun cvp yaz yorumun benim için çok değerli
inşallah budefa kucağına alıp kanınla canınla beslediyin bebişini koklarsınKizlar yarin tedavi basliyor icimde buruk bi sevinc òlsem aklima gelmezdi donasyon hic istemezdim bòyle olmasini bir yanim heycanli bir yanim ùzgun Rabbim beni affetsin 15 yil mucadele ettim elimizden geleni yaptik olmadi olmadi nasip degilmis ins.bu sefer hedefe ulasirim
lütven arkadaşına sorarmısın hastane kalitelimi çihazları falanHerkeze merhaba arkadaslar sızlere cuma gunu bahsettıgım gıbı bır arkadasım yumurtta donasyonu yaptırdı demıstım gecen yıl onun numarasını beklıyordum bana bılgı versın dıye arkadasımla gorustum ve numarayı aldım bu arkadas yumurtta donasyonunu Ukraynada yapmıs ve ılk seferde sonuc almıs su an sanırsam 8 ayı ve hersey yolunda dedı detaylı bır sekılde ogrendım surecı sızınle paylascagımı solemıstım bu arkadas tanıdık bırı vasıtası ıle ukraynada kılınıkte calısan bırının numarasını bulmus ve dırek ondan ogrenmıs bana soledıgı 4900 euro ve ukraynaya gımk ıcın ucak bıletı almıs sadece ordakı konaklama ulasım yeme ıcme ulasım tercuman destegı yanı ucak bıletı dısındakı tum masraflar hastane karsılıyor yanı 4900 euro dısında bır kurus para odemıyorsun yumurtta donasyonu yaptıran arkadaslar sızce bu fıyat dogrumudur bana eger karar verdıysen hastane calısanının numarasını verebılcegını soledı onlarla da konusabılecegımı soledı bende sızınle paylasmak ıstedım bunların bırde 3 paketı oluyormus tabı fıyatlar farklı garantı paketı varmıs mesela sınırsız deneme ve olmaması olumsuzluk halınde kurusuna kadar paran ıade edılıyormus aramızda ukraynada yaptıran varmı arkadaslar ve yumurtta naklı yapan kısının tum bılgılerını ve secme hakkı tanıyorlarmıs hepsı gencmıs falan dedıkı ıstege baglı bagısı yapan kısı ıle tanısabılıyormusun ben yarın hastaneyı arayıp bılgı alıcam ınsallah gene yazıcam burda sızın dusuncelerınızı alabılırmıyım ukraynaya gıtmeye degermı sızce sadece kımlık ıle gıdılıyormus vıze yok pasaport yok dedı bana yenı kımlık kartı ıle gırıs yapılıyormus ulkeye...