Merhaba Ayla, bende ukranya hakkinda bildiklerimi dile getirmek istiyorum, forumlari cok takip ettim ve söylentilere göre, evet fiyatlar cok uygun fakat orda tedavi görenler de basarisiz sonuç alan pek cok insan var, garanti paketine gelince, onlara Tamamen bagli kalman icin yapiyorlar. He birde icine Paket girince o Sana geliyor 8 bin EU ya... Diyelim ki ilk de tuttu Sana o ödemis oldugun fiyat paketin den de bir kurus iade etmiyor... Kafalarinizi karstirmak niyetin de değilim sadece size bildiklerimi aktarmak istedim,bu tabiiki herkesin kendi verecegi bir kara.... Hakkımızda hersey hayirli olsunHerkeze merhaba arkadaslar sızlere cuma gunu bahsettıgım gıbı bır arkadasım yumurtta donasyonu yaptırdı demıstım gecen yıl onun numarasını beklıyordum bana bılgı versın dıye arkadasımla gorustum ve numarayı aldım bu arkadas yumurtta donasyonunu Ukraynada yapmıs ve ılk seferde sonuc almıs su an sanırsam 8 ayı ve hersey yolunda dedı detaylı bır sekılde ogrendım surecı sızınle paylascagımı solemıstım bu arkadas tanıdık bırı vasıtası ıle ukraynada kılınıkte calısan bırının numarasını bulmus ve dırek ondan ogrenmıs bana soledıgı 4900 euro ve ukraynaya gımk ıcın ucak bıletı almıs sadece ordakı konaklama ulasım yeme ıcme ulasım tercuman destegı yanı ucak bıletı dısındakı tum masraflar hastane karsılıyor yanı 4900 euro dısında bır kurus para odemıyorsun yumurtta donasyonu yaptıran arkadaslar sızce bu fıyat dogrumudur bana eger karar verdıysen hastane calısanının numarasını verebılcegını soledı onlarla da konusabılecegımı soledı bende sızınle paylasmak ıstedım bunların bırde 3 paketı oluyormus tabı fıyatlar farklı garantı paketı varmıs mesela sınırsız deneme ve olmaması olumsuzluk halınde kurusuna kadar paran ıade edılıyormus aramızda ukraynada yaptıran varmı arkadaslar ve yumurtta naklı yapan kısının tum bılgılerını ve secme hakkı tanıyorlarmıs hepsı gencmıs falan dedıkı ıstege baglı bagısı yapan kısı ıle tanısabılıyormusun ben yarın hastaneyı arayıp bılgı alıcam ınsallah gene yazıcam burda sızın dusuncelerınızı alabılırmıyım ukraynaya gıtmeye degermı sızce sadece kımlık ıle gıdılıyormus vıze yok pasaport yok dedı bana yenı kımlık kartı ıle gırıs yapılıyormus ulkeye...
Çok sağol canım benim,inşallah dediğin gibi olur..Hiç kafana takma budefa benim sancılarla batmalarla baş ağrıyla gebelik çıktı
inşallah sende sonuna kadar devam eden gebeliği yakalarsın
Merhaba canım tesekkur ederım verdıgın bılgı ıcın sen nerden bu bılgılerı edındın sen gıttın mı ukraynaya sen nerde yaptırdn yumurtta donasyonunu ? fıyat evet bende cok etkılendım fıyattan bana solenenlerı paylastım ben bızzat kendım arıyıp konusucam hastane ıle turkıye kordınatorunun numarasını beklıyorum arkadasımdan hatta ıstıyen olursa seve seve paylasırım bende onları arayıp bılgı alıcam bu fıyatlar gercek mı soledıklerı gıbı yumurtta bagısı yapan kısıyı kendın secebılıyormusun hatta gorebılıyormusun bunlar benım merak ettıgım bıde konaklama ulasım ve rehber bunlar bu fıyatın ıcınde mı gercekten sonra yazıcam burda ınsallah..Merhaba Ayla, bende ukranya hakkinda bildiklerimi dile getirmek istiyorum, forumlari cok takip ettim ve söylentilere göre, evet fiyatlar cok uygun fakat orda tedavi görenler de basarisiz sonuç alan pek cok insan var, garanti paketine gelince, onlara Tamamen bagli kalman icin yapiyorlar. He birde icine Paket girince o Sana geliyor 8 bin EU ya... Diyelim ki ilk de tuttu Sana o ödemis oldugun fiyat paketin den de bir kurus iade etmiyor... Kafalarinizi karstirmak niyetin de değilim sadece size bildiklerimi aktarmak istedim,bu tabiiki herkesin kendi verecegi bir kara.... Hakkımızda hersey hayirli olsun
ben geçen sene konuştum ve garantili paketi istiyordum 9900 eu her şey dahildi sınırsız tedavi gebe kalıncada 12 haftasına kadar geçerli emil isimli biriyle görüştümtamam canım benım konustugum arkadas bana cok ovdu bana ınternet adreslerını ve orda calısın ve turk kordınatoru olarak bırının numarasını verdı fakat o bayan sızın soledıgınız ısım degıl ırına dıye bır bayan turkce bılıyormus ısteyen olursa seve seve verırım gorusme saglamaları ıcın ben daha konusmadım kendısı ıle konusunca yazıcam burdada fakat fıyat konusunu arastırıyorum gercekten dedıklerı gıbımı garantı verıyolarmıs bu konuları tegıt edınce yazıcam hersey dahıl 4900 euro sımdıye kadar yazılanların cok altında bır rakam ve ınanması bıraz zor bana bır arkadas yazdı kıbrısta yaptıran 5000 euro hastaneye ve dıger masrafları kendın karsılıyorsun dıye yanı ortalama 7000 euro dedı bana
iyi yaptın arkadaşım bildiyini anlat eşimde o garantili pakete inanmadıMerhaba Ayla, bende ukranya hakkinda bildiklerimi dile getirmek istiyorum, forumlari cok takip ettim ve söylentilere göre, evet fiyatlar cok uygun fakat orda tedavi görenler de basarisiz sonuç alan pek cok insan var, garanti paketine gelince, onlara Tamamen bagli kalman icin yapiyorlar. He birde icine Paket girince o Sana geliyor 8 bin EU ya... Diyelim ki ilk de tuttu Sana o ödemis oldugun fiyat paketin den de bir kurus iade etmiyor... Kafalarinizi karstirmak niyetin de değilim sadece size bildiklerimi aktarmak istedim,bu tabiiki herkesin kendi verecegi bir kara.... Hakkımızda hersey hayirli olsun
Günaydınlar. Kızlar estrofem kullandığınızda karın ağrınız oldumu?
Haydi cnm gözün aydın :)Kızlar doktor kontrolüm oldu. Rahim gayet düzgün 13 mm, progesteron sonuçum 0,94 . Oley Allah’ın izniyle tedavim devam ediyor.
her şey çok güzel gidiyor inşanlahta öyle devamKızlar doktor kontrolüm oldu. Rahim gayet düzgün 13 mm, progesteron sonuçum 0,94 . Oley Allah’ın izniyle tedavim devam ediyor.
canım senin ikinci test sonucun ne zaman çıkıcakHaydi cnm gözün aydın :)
Güzel haberler bekliyoruz :))
Ins.canim benim dua edin bana hakkimizda hayirlisi olsun Rabbim bu gùzel gùnlerde isteyen herkese nasip etsininşallah budefa kucağına alıp kanınla canınla beslediyin bebişini koklarsın
Şimdi geldi :)canım senin ikinci test sonucun ne zaman çıkıcak
süüüüpeeeerŞimdi geldi :)
12.gün:166.10
14.gün (yani bugün):444.20
:)
Sağol Zazacımmm.Fazla katlanmış 2 kattan.Böyle olabiliyormu peki?süüüüpeeeer
maşallah güzel katlanmış
oluyor oluyor inşallah ikili salğıladıkları için oluyorSağol Zazacımmm.Fazla katlanmış 2 kattan.Böyle olabiliyormu peki?
çok ağır bedeller,ne doğru bir tespit!sevgili Mengen,şansın bol olsun,nur topu gibi evlatlarla ödüllendirilesin inşallah..yola çıkmış,henüz çıkamamış,tedavisi devam eden,sonucunu bekleyen,içinde hep evlat özlemiyle yanıp tutuşanlara Rabbim kolaylık ve doğru kapılar,hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.amin..Çok teşekkürler daha önceden 4 tüp bebek denemesi 1 tane aşılama tedavisi gördüm hiç birinde gebelik oluşmadı yumurta rezervimin çok düşük ve kalitesiz olmasından kaynaklı anne olamayacağımı anladım buarada hiç bir doktor bana donasyonu söylemedi tamamen bir arkadaşımdan duyup başladım, ilk başta hit ile görüştüm, doğum kontrol hapı ve corasprin kullandım ikinci görüşmemde içime sinmeyen bişeyler oluştu çok ilgisizlerdi ve aradığımda kimseye anında ulaşamıyordum daha sonra burdan takip etmeye başladım, zaza senin yazdıklarından çok etkilenip bahçeçide tedaviye başladım inşallah bu sefer olırda maddi manevi bu ağır yükten kurtulurum çok ağır bedeler ödedik bu uğurda bu mübarek ayda inş yüzüm, yüzümüz bu sefer güler inşallah