Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kendi cümlelerimizle yaşamalıyız.bizim yaşamımız ve eşsiz.Sevgili Artemissi içindeki o güçle herşeyin üstesinden geleceksindir evelallah.sevgiler..

teknik detaylara takılma,içini ferah tut,anne olmaya odaklan bence sevgili arkadaşım..hayırlı olsun tedavin..

donörleri görme şansımız olduğu için ben de çok merak ediyorum Ukrayna yı.arkadaşın dil sorunu yaşamış mı acaba?merkez hakkındaki izlenimleri neler?keşke üye olsa da bize deneyimini aktarsa ilk ağızdan:)paylaşımın için çok teşekkürler.daha da detay öğrenirsen yaz lütfen..sevgiler..

lütven arkadaşına sorarmısın hastane kalitelimi çihazları falan
ben geçen sene araştırdım orayı hata emil isimli çocukla görüştüm ama malesef eşim razı olmadı
Zazacım senin araştırmalarını dün gecede okudum sayfalardan.en son oradaki arkadaşlarınızdan bilgi alacaktınız.sonrasını göremedim ben.var mı onlardan gelen bir bilgi canım?bir de çok özel değilse eşin neden Ukrayna yı istemedi acaba?sevgiler..

Reactions: cal
Icini ferah tut senin ikiz gebelikti diye hatirliyorum ikiz gebeliklerde olurmuş hafif kanama sitres yapma bebişlerin cok iyi birde progesteron kullaniyorsun dimi ona dikkat et ayaklarini uzat yat dinlen sadece tuvalete kalk
Evet canım ikiz gebelik benimkide bugün başladık progestan hap a çok teşekkürler içimi rahatlattın Allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Eşim yabancı ülkelerde kendine güvenini kaybediyor-))
düşünüyorki her kes bunu kazıklamak istiyor

Benim bu vurulacagim igneler ilaclarmi dusurecek bu degeri yani.
canım ilk önce progesteronun 9 çıkması adetinin kaçıncı günü?
sen her halde tedaviye başlamadın doğrumu anladım
normalde eğer kadın ovulyasyon yani yumurta çatlatıysa sağlıklıda artırır p4 değerini hamileyse dahada artar eğer gebelik yoksA ADET ÖNCESİ P4 DÜŞER VE ADET OLUR

Canim Adetten sonra 21.gunu istediler ozaman yaptirdim.tedaviye baslamadim daha.testlerimi falan yaptirdim agustosta yapilacak islemler.0.94 gorunce dedim benimkimi anarmol

Canim Adetten sonra 21.gunu istediler ozaman yaptirdim.tedaviye baslamadim daha.testlerimi falan yaptirdim agustosta yapilacak islemler.0.94 gorunce dedim benimkimi anarmol
adetin 21 gününe seninki gayet normal
adet gördüğün için doğal yumurtan çatlamış
yumurta donasyononda transfer öncesi bakılıyorki yumurta kaçamaklığı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…