Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin 3.gün embriyosu olduğu için belirtin olursa daha gec çıkabilir.Bazı arkadaşlarda hiç olmuyor.Ben gün gün yaşadım hissettim belirtilerimi:)Benim ikinci gün çok erken belirtiler için ilk bi hafta ama sen günlük yazmıştın onları ..belim ve kaşıklarımda ağrı göğsümde hassasiyet var bi de uyku..bebekler daha tutunmadı sanırım yarın tutunma günü sekizinci gün de beta hcg salgılancak..sıkıntılı bekleme işi..ama Benim içine doğuyor pozitif olcak
Haydi yolun acik olsun arkadasim..Günaydın benimde eşim dün kıbrısa gitti perşembe günü transferim olacak hayırlısıyla 15 tane yumurtaya işlem görülmüş 12 tanesi döllenmiş benim içinde dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah bende artik daha umutluyum sayenizdeUmudunu kaybetme benim rahim fln hiç sıkıntı yoktu ama problemim genetikti. Yani ameliyatla düzelecek birşey bile değil. Kan pıhtılaşmam var haşhimoto troidim var var da var. Güzel günler herkes içim Birgün mutlaka gelecektir
İnşallaah . Ama işte görünce ani bi şoka girdim çok zor noldu nolcak diye 9 ay geçer mi acaba :) yarın kontrolüm var inşallah bebeklerim sağlıklıca duruyolardırArada lekelenmeler çok normal..ben de oğluma hamileyken kahverengi lekelenmem olmuştu..hatta regl oldum sanıp çok üzülmüştüm..bence hiçbir sıkıntın Yok ama yine de pazaretisi doktorunu ara canım
Bende pozitif hissediyorumm seninkini canımm inşallah güzel haberler verirsin :)Benim ikinci gün çok erken belirtiler için ilk bi hafta ama sen günlük yazmıştın onları ..belim ve kaşıklarımda ağrı göğsümde hassasiyet var bi de uyku..bebekler daha tutunmadı sanırım yarın tutunma günü sekizinci gün de beta hcg salgılancak..sıkıntılı bekleme işi..ama Benim içine doğuyor pozitif olcak
Hayırlı olsun şimdiden umarım hepsi sağlıkla ilerler sana tutunurlarGünaydın benimde eşim dün kıbrısa gitti perşembe günü transferim olacak hayırlısıyla 15 tane yumurtaya işlem görülmüş 12 tanesi döllenmiş benim içinde dualarınızı eksik etmeyin
Ben gebelik boyunca düzenli kullanıyorum haplarımı hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür. Başlarken ne kadar düşük tsh o kadar iyi. Şu ana kadar 1 bile olmadı tshımBende de haşimato troidi var artemissi.Kontrole gidiyorum hep,haplarımı ayarlıyoruz.Bakalım şimdi gebelik olunca daha sık gidicem sanırım .
O kadar çok ilaç aynı anda aldıkki hangisi hangisinin etkisi bilemedim ben. Hatta hangisi hamilelik belirtisi hangisi ilaçların yan etkisi onu da bilemedim. Hormon ilaçları malesef bunlar. Herşey olabilir. Kortizon çok kıllanma yaptı onu söyleyebilirim yüzümde ve kollarımda. Kaç bıyık 3 güne uzuyordu. Hangisi yaptı bilmiyorum ama inanılmaz gergindim inanılmaz. Herkesin her hareketi batıyordu. Sağolsun etrafındakilerde pek anlayışlı değildi. Sanki doğal yolla 15. Gebeliğimi yaşıyormuşum bebek tutunmuşta ben şımarıklık yapıyormuşum gibi davrandılar. Herkes hamile kalıyor ne varki. Gibi şeyler bile duydum. Estrofem de progestan gibi prednol gibi gıcık bir ilaç. Yan etkileri olabilir endişelenmeGünaydınlar. Kızlar estrofem kullandığınızda karın ağrınız oldumu?
İnşallah hepimiz birbirimize güzel haberler verelim canım :)Bende pozitif hissediyorumm seninkini canımm inşallah güzel haberler verirsin :)
hayırlı olsun, tamamına mutlulukla erdirsin M mengen bahçeci de mi yaptırıyor sunuz? bize yasadiklarini tecrubelerini fırsat buldukça yazar misin?Günaydın benimde eşim dün kıbrısa gitti perşembe günü transferim olacak hayırlısıyla 15 tane yumurtaya işlem görülmüş 12 tanesi döllenmiş benim içinde dualarınızı eksik etmeyin
kıyamam sana..O kadar çok ilaç aynı anda aldıkki hangisi hangisinin etkisi bilemedim ben. Hatta hangisi hamilelik belirtisi hangisi ilaçların yan etkisi onu da bilemedim. Hormon ilaçları malesef bunlar. Herşey olabilir. Kortizon çok kıllanma yaptı onu söyleyebilirim yüzümde ve kollarımda. Kaç bıyık 3 güne uzuyordu. Hangisi yaptı bilmiyorum ama inanılmaz gergindim inanılmaz. Herkesin her hareketi batıyordu. Sağolsun etrafındakilerde pek anlayışlı değildi. Sanki doğal yolla 15. Gebeliğimi yaşıyormuşum bebek tutunmuşta ben şımarıklık yapıyormuşum gibi davrandılar. Herkes hamile kalıyor ne varki. Gibi şeyler bile duydum. Estrofem de progestan gibi prednol gibi gıcık bir ilaç. Yan etkileri olabilir endişelenme
Canım uzan dinlen eğer kahve renkse çok korkma kırmızıya çevirirse acile git iğne vursunlarGünaydın arkadaşlar uyandıgımda iç çamaşırımda bir iki damla kadar kahverengi kan vardı bugün pazar olduğu için doktor da bulamam biraz morelim bozuldu ne yapmam gerek fikri olan var mı acaba
Burada bir arkadaşımız vardı papatya ela oğluna kavuştu darısı başımıza ondada aynı senin gibi estrofem kullanmanın ortasında adet sancısı oluyordu Vede anne olduilk ağrım kıbrısa gideceğim gün başladı. Ondan önce de vardı ama o kadar değildi. Boş dönecek diye korkuyorum. Yarın doktorada söyleycem.
Çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim şuan da ilaç ve iğne delisi oldum bahçecide yaptırıyorum evet perşembe gününden sonra detaylı bilgi veririm İnşallah hepimizin kucağı bebişlerle dolsun çünkü bunu en çok biz hakediyoruz
Tedaviniz hayırlı ve uğurlu olsunÇok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim şuan da ilaç ve iğne delisi oldum bahçecide yaptırıyorum evet perşembe gününden sonra detaylı bilgi veririm İnşallah hepimizin kucağı bebişlerle dolsun çünkü bunu en çok biz hakediyoruz
Çok teşekkürler daha önceden 4 tüp bebek denemesi 1 tane aşılama tedavisi gördüm hiç birinde gebelik oluşmadı yumurta rezervimin çok düşük ve kalitesiz olmasından kaynaklı anne olamayacağımı anladım buarada hiç bir doktor bana donasyonu söylemedi tamamen bir arkadaşımdan duyup başladım, ilk başta hit ile görüştüm, doğum kontrol hapı ve corasprin kullandım ikinci görüşmemde içime sinmeyen bişeyler oluştu çok ilgisizlerdi ve aradığımda kimseye anında ulaşamıyordum daha sonra burdan takip etmeye başladım, zaza senin yazdıklarından çok etkilenip bahçeçide tedaviye başladım inşallah bu sefer olırda maddi manevi bu ağır yükten kurtulurum çok ağır bedeler ödedik bu uğurda bu mübarek ayda inş yüzüm, yüzümüz bu sefer güler inşallahTedaviniz hayırlı ve uğurlu olsun
Kendinizi biraz anlatırmısınız lütven
Hangi iğne canım adı ne acaba şuanlık çok şükür lekelenme yok yarın ilk işim doktora gitmek olucakCanım uzan dinlen eğer kahve renkse çok korkma kırmızıya çevirirse acile git iğne vursunlar
M mengen bu merkezlere gidip mi görüşmediniz sanırım henüz, telefonla gorustun degil mi? bahçeci evet en iyisi diye biliniyor, gayet titizler, ama onlarinda cok yogun oldukları, hemşirelerin, doktorların zamanında dönüş yapmadiklarini da duydum bir kaç yerden. Gynolife i da duymussundur belki, burayi tercih etmeme sebebin var miydi, yoksa hiç düşünmeden bahçeci mi olsun dedin. Ben de su anda bahçeci ve gynohife arasında karar vermem gerekiyor. o yüzden soruyorum.Çok teşekkürler daha önceden 4 tüp bebek denemesi 1 tane aşılama tedavisi gördüm hiç birinde gebelik oluşmadı yumurta rezervimin çok düşük ve kalitesiz olmasından kaynaklı anne olamayacağımı anladım buarada hiç bir doktor bana donasyonu söylemedi tamamen bir arkadaşımdan duyup başladım, ilk başta hit ile görüştüm, doğum kontrol hapı ve corasprin kullandım ikinci görüşmemde içime sinmeyen bişeyler oluştu çok ilgisizlerdi ve aradığımda kimseye anında ulaşamıyordum daha sonra burdan takip etmeye başladım, zaza senin yazdıklarından çok etkilenip bahçeçide tedaviye başladım inşallah bu sefer olırda maddi manevi bu ağır yükten kurtulurum çok ağır bedeler ödedik bu uğurda bu mübarek ayda inş yüzüm, yüzümüz bu sefer güler inşallah
aminnnn canım inşallah. Malesef bazen kendi kendimizi iyi etmek zorunda kalabiliyoruz. Ben de kimseden birşey beklememeyi öğrendim bu süreçte. Bir de artık başkaları için çok koşturmamayı, kendimden ödün vermemeyi.kıyamam sana..
yaşadığımız psikolojik baskı ve ilaçlarla gercekden bi tuhaf oluyoruz.Bende de cok gerginlik var bide sulugòzlü bi şey oldum.herşeye ağlıyorum.Normalde mantık insanıydım şimdi kendimi bile tanimakda zorlaniyorum.Eşim ve ailem konusunda sanşlıyım sanırım extra tölere ediyolar huysuzliğumu : )
Sağsağlim oğulcuğun bi dünyaya gelsin .Ayy ozaman degmeyin senin keyfine : )