yaa herkez tabi aynı dişten tırnaktan artıp doktorların eline yıllardan beri dünyanın parası gitti eşimin tedavilerine daha bu yıl içi mikrotese amaliyatına verdik 2500bintl kullanılan ilaçlar bitkiseller döküldük büssürü keşke bulunsaydı sperm hiç önemli degildi kredide çekemiyorum üç yıl önce kredi kartında sorun yaşamıştık limiti aşmıştık ödeyemedik avukatlık olmuş sonra bizde hepsini verip kartı iptal etmiştik kara listeye almışlar sorun yaşandı diye ve o yüzden kredi çekemiyoruz daha iki yılımız varmış kredi çekmeye beş yıl cezalı oldugumuzdan yoksa bende kredi işini düşünmüştüm öyle olsa şimdiye çoktan tedavi olurdum bizde yavaş yavaş biriktirmeye kalktık bir senedir ancak bukadar oldu napayım bunada şükür geç olsun güç olmasın bakalım tutsada bari sevinsek ....

Bencede bosuna gerilmeyin....bende 5 ay boyunca endıseler yasadım,neler neler aklıma getırdım ama sonunda bu yazılanları bende okudum,tv de seyrettim...işin içinde olup bazı seyleri anlatanlarda anlattı ama ben vazgecmedım ve transferimi yaptırdım.ben gazetede cıkan bır yazıyı gonderdım okadar..ayrıca uzatmaya gerek yok..sevgiler...

Allah ınsallah hepımızı dogru doktor ve ekıple vede donorle karsılastırmıs olsun..allah hepımıze saglıklı cocuklar nasıp etsin..
SEVGİLER..

Allah ınsallah hepımızı dogru doktor ve ekıple vede donorle karsılastırmıs olsun..allah hepımıze saglıklı cocuklar nasıp etsin..
SEVGİLER..

aminnnnnnn aminnnnn hepimizin gittigi dogru yer olsun pozitif sonuç alacagımız yer olsun ahmet mehmet ayşe olmuş fark etmez önemli olan pozitif sonuç ve anne olmak canım hepimizin tek istedigi bu kimsenin hayal kırıklıgı yaşamasını istemem ..

hıt de.herturlü odeme kabul edılıyor...ben bıraz dolar bıraz euro odedım...sonra vazgectım paramı geri aldım ve tamamını euro olarak verdim..ıstersem tl olarakda ödeyebılecegımı veya kredı kartından cektırebılecegımı kendılerı sölemişlerdi??*

aynen canım birikecek bir tutar değil valla...ben de kredi çekip gittim..
senin kontrolün ne zamandı selda?

moonrose selam nasıl gıdıyor bebiş ne var ne yok varmı belırtıler bulantı fılan kac haftalık oldu

ya seldacım benim kasıklarımda ara ara kasılma ve sancı oluyor.. gerçi uzun sürmüyor ama hayırdır inşallah...
bulantım olmadı hiç ama iştahım yok.. herkes soruyor canın bişey istiyor mu diye... hayır diyorum canım bişey değil hiçbişey istemiyor. şu an 7. haftaya girdik teyzesi:) 23 nisanda kontrolüm olacak. inşallah bu sefer kalp atışlarını duyarız:)

merhabalar arkadaslar dunden beri yazilanlari takip ediyorum uzulerek diyebilirimki dogruduk derecesi supheli ne oldugu belirsiz bir haber icin surekli yorum yapiliyor ve uzerinde duruluyor hepimiz bu surecten en az bir kere gectik merkezler hakkinda az cok bilgi sahibiyiz. Dun burda kendi durumla ilgili tekrarlanan dusuklerin sebebini arastirmak uzere bir aydan beri randevusunu bekledigim uzman bir doktora gittim ve deneyimlerimi sizlerle paylasmak istedim belki benimle ayni durumda olan arkadaslar vardir onlarda faydalanabilsinler diye doktorun bilgilerini dahi verdim fakat ne yazikki hic kimse ilgilenmedi bile. goruyorumki heryerde oldugu gibi burdada asparagas haberler daha cok prim yapiyor, kimsenin ilgilenmedigine gore fazla birsey paylasmaninda bir anlami yok sanirim....

sevgili flory,

çok ilginç bugüün işe giderken arabada seni ve yazdıklarını hatta yazdığı ilaçları düşündüm. aslında yazmamak ilgilenmemek değil yada yok saymak.. en azından benim açımdan...

şunu bilmelisinki herkes iç dünyasındaki korkuları akıtacak yer arar.

bazı haberler kokuları ve vesveseye neden olduğundan ilgi çekmiştir. ama o kadar. zaten yorumlar ile olya sönümlendi ve sindirildi..

yazmamak yok sayma değildir..
seni önemlisin unutma..

flory neden böyle düşünüyorsun?? canım genelde burada ardarda düşük yaşayan pek kimse yok herkesin derdi öncelikle hamile kalmak olduğu için belki yazdıklarına cevapları olmamıştır.ama her zaman herkesin bilgilerinden faydalanılıyor lütfen böyle düşünme.ayrıca senin tahlil sonuçların 2 hafta sonra çıkacakmış,şu anda pek bişey belli değil.umarım düşüklerinin nedeni bulunur.ama bizim buralarda düşüğün sebebini bulmak yerine,düşüklerde uygulanan bütün tedavi modelleri aynı anda uygulanıyor.bütünleşik tedavi diyorlar buna...mesela hem aspirin,hem kortizon,hem kan sulanlndırıcı iğne...neden belli olmadığı için allah ne verdiyse modeli:)))

bebeklerim_gelin Senin merkezi dört gözle bekliyorum çünki forumu baştan takipedenlerdensin ben işyerimde çok rahat takip edemiyorum malum zor bir konu ekran ortada
bende haziranda gidicem ve sperm donasyonu bu arada firidevs hanım olucak gibi :) ama kararsızlık sürüyor haberleşirsek sevinirim :))

evet canım ya seni anlıyorum sürekli bakamazsın gören olur forma ben yeni katıldım aslında önceleri sezsisce bakıp çıkıyordum ben senden önce başlıcam mayıs içi nasip olursa bakalım ne gösterir allah firdevse niyetlendim inşallah dogru karar olur benim için ardı ardına anne olalım canım ..

canım benım kontrol onumuzdekı carsamba gunu inş keseyı gorcem bende tık yok canım bırsey ıstemıyor ama cok oyle iştahsız degılım normal yıyorum işte zaten 3 ay olmayınca pek bırsey hıssetmezsın dıyorlar bılmemkı ne olcak

selam8 trasver olmuş bilgisayardan uzak kalmak istiyormuş etkisi olmasın diye herşey iyi geçmiş memnun kalmış inşallah pozitif sonuç alır..
selam8 coo kyogun aratirmadan sonra karar verdi sanyiorum.Hangi klinikte denedim cnm? allahim umutalrimizi bos ciakrmasin isnallah güzel bir annelik beklyior snei.Hep olumlu güzel seyler düsün derim.
sevgilerimle

Selamn Seldaselda ;
bebegi olan bir anneyim canim, hamilelikelrimde cok belirtim olur hemen kendimi bilirim.Ama herkeste farklidir.Özelellikle mikrolarda belirtiler daha farkli olusuyor cok kafana takma belirtileri.Daha minik ve kan parcacisigi v e3 g.oldugu icin farkina avramyiorsun ama zaman ilerledikce.Kasik agrinda ,gögüslerde dolgunluk hissi olur.Idrar sik ciakrsin,uykun gelir..migde bulanstisi bende müthis olur..hemen anlarim ..ayrica annelik icgüdüsyüle kendimi dinler hemen bilirim hamileyim..
Güzel selyer hayal et cnaim insallah kesesinide göreceksin..
sevgiler güzel paylasimlar

Merhaba Aysevi ;

Memnun oldum eczaci olmaniza ilac kullanirken size dansiabilirim.Mikro asamasinda cogu kisi aspirin lain 100mg diyorlar ama kendi doktorum gerek yok folik asit alin yeterli diyor? ne kadar dogru yada fikir verebilirsmisin?sagol tsk ederim.
Bizim ailede cok doktor bey hanim var ablam dahil ama özelim oldugu icin cok detaya giirpte soramyiorum hatta sormuyorum bile hayirdir ne oldu der diye..birazda burnu havada..sorasim bile gelmiyor..
cok tesekkür ederim

Son düzenleme:

pazartesi ben çarşamba da sen gideceksin.. güzel haberlerle dönelim inşallah..
belirtiler herkes de farklı oluyor demek ki... bu kasılmalar başkalarında da oluyor mu acaba?
inşallah kötü bişey değildir :S

merhaba arkadaşlar,eski üyeler,
Daha önce diğer forumda sorun yaşamışsınız ve ara ara bu konu gündeme geliyor. Ben o forumun varlığını sizden öğrendim ve birkaç kez baktım. Paylaşım tarzı ve yazışma şekli pek hoşuma gitmedi. Sıkı bir dilbilgisi takıntım var :) ve çok fazla ahlanıp vahlanmaktan da hoşlanmam. Hoşuma gitmediği için tam olarak okuyamadım bile.
Ama oradan birileriyle ilgili nahoş şeyler yazılıyor.Bence bu da hoş değil. O kişilere öfkelisiniz çok iyi anlıyorum ama boşverin artık. Ne yaparlarsa yapsınlar. Ben diyorum ki; gündeme getirerek kendi canınızı sıkmayın.

Merhaba,
Selam8 in tedavisinin iyi gittiğine çok sevindim. Hit te deniyordu. Sen nasıl haber aldın?
İnşallah pozitif sonucunu alır ve bize tüm detayları anlatır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…