valla hepımız oyle canım ya ben kredı cektım yoksa para bırıkmıyor rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın inş yuzumuze baksın kucaklarımıza almayı nasıp etsın inş hep dua edıyorum hepımız için inş
Günaydınn
Ben de ördek arkadaşa katılmıyorum. Bu 16 yaş donor meselesi yıllar önce olmuş ısıtılıp ısıtılıp önümüze geliyor. 16 yaş donör bizim işimize gelmez mi gelir. Etik yönü bizim için çok mu önemli yooo değil Ne diye ortalık kaldırılıyor anlamadım. Bunu sadece Şevket b mi yapıyor sanmıyorum. Kızlara zorla boynuna kement atarak mı aldı yumileri yooooo. Diğerleri de yapar eminim belki Berk yapmaz . Aysevi nin dediği gibi bu asparagas ya da ortalık bulandırıcı yayınların burada yayınlanması hoş değil. Zaten herkes ne yapacağını şaşırmış durumda. En son bu hanımın şikayeti de yeterince ilgi görmediği için olsa gerek.Yoksa mümkün mü ikinci tedavi bedava . Diğer forumda da bir arkadaş hit'i abisi ilan etmiş 2. tedaviyi bedava sözü almış İnşallah ilki olumlu olur ama olmaz ise verilen bu sözün akibetini çok merak ediyorum. Hiç yoktan donore ilaç veriliyor cebinden mi ödeyecek abisi bilemedim. Aysevi nin dediği gibi nasıl sadece telle verilmiş böyle büyük bir vaade kanıp gidilir. Benim tarzımda en az 3 kere teyid ettirmek olurdu. Hanım belki tel görüşmelerini dinlettirebilirse souçalır yoksa hiçbir sonuçalamaz Hukuk belge veya kanıtla çalışıyor.
Bencede bosuna gerilmeyin....bende 5 ay boyunca endıseler yasadım,neler neler aklıma getırdım ama sonunda bu yazılanları bende okudum,tv de seyrettim...işin içinde olup bazı seyleri anlatanlarda anlattı ama ben vazgecmedım ve transferimi yaptırdım.ben gazetede cıkan bır yazıyı gonderdım okadar..ayrıca uzatmaya gerek yok..sevgiler...
Allah ınsallah hepımızı dogru doktor ve ekıple vede donorle karsılastırmıs olsun..allah hepımıze saglıklı cocuklar nasıp etsin..
SEVGİLER..
günaydın kızlar...
bence de bu Şevket Bey haberi uydurma bir haber.. merkez kapatma, yasaklanma olaylarıda aynen öyle.. hatta ve hatta belki bu girittekilerin işi bile olabilir:) kıbrısta donasyon yasağı diye bas bas bağıran o değilmi? bu arada Şevket Bey'i tanımam etmem.. Bende o merkezde transfer olmuştum bilen bilir.. bu arada bir detay dikkatimi çekmedi değil.. kredi kartı ile ödeme yapan varmı hiç... eşim en azından o kadar parayı üzerimizde taşımayalım diye sor demiştide.. kabul etmediler.. nakit istediler.. yani kendiliğinden pos makinesiyle gelip ödeme istemesi garip geldi bana :))
neyse ben kahvaltıya gidiyorum görüşürüüz:)
valla hepımız oyle canım ya ben kredı cektım yoksa para bırıkmıyor rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın inş yuzumuze baksın kucaklarımıza almayı nasıp etsın inş hep dua edıyorum hepımız için inş
moonrose selam nasıl gıdıyor bebiş ne var ne yok varmı belırtıler bulantı fılan kac haftalık oldu
merhabalar arkadaslar dunden beri yazilanlari takip ediyorum uzulerek diyebilirimki dogruduk derecesi supheli ne oldugu belirsiz bir haber icin surekli yorum yapiliyor ve uzerinde duruluyor hepimiz bu surecten en az bir kere gectik merkezler hakkinda az cok bilgi sahibiyiz. Dun burda kendi durumla ilgili tekrarlanan dusuklerin sebebini arastirmak uzere bir aydan beri randevusunu bekledigim uzman bir doktora gittim ve deneyimlerimi sizlerle paylasmak istedim belki benimle ayni durumda olan arkadaslar vardir onlarda faydalanabilsinler diye doktorun bilgilerini dahi verdim fakat ne yazikki hic kimse ilgilenmedi bile. goruyorumki heryerde oldugu gibi burdada asparagas haberler daha cok prim yapiyor, kimsenin ilgilenmedigine gore fazla birsey paylasmaninda bir anlami yok sanirim....
merhabalar arkadaslar dunden beri yazilanlari takip ediyorum uzulerek diyebilirimki dogruduk derecesi supheli ne oldugu belirsiz bir haber icin surekli yorum yapiliyor ve uzerinde duruluyor hepimiz bu surecten en az bir kere gectik merkezler hakkinda az cok bilgi sahibiyiz. Dun burda kendi durumla ilgili tekrarlanan dusuklerin sebebini arastirmak uzere bir aydan beri randevusunu bekledigim uzman bir doktora gittim ve deneyimlerimi sizlerle paylasmak istedim belki benimle ayni durumda olan arkadaslar vardir onlarda faydalanabilsinler diye doktorun bilgilerini dahi verdim fakat ne yazikki hic kimse ilgilenmedi bile. goruyorumki heryerde oldugu gibi burdada asparagas haberler daha cok prim yapiyor, kimsenin ilgilenmedigine gore fazla birsey paylasmaninda bir anlami yok sanirim....
bebeklerim_gelin Senin merkezi dört gözle bekliyorum çünki forumu baştan takipedenlerdensin ben işyerimde çok rahat takip edemiyorum malum zor bir konu ekran ortada
bende haziranda gidicem ve sperm donasyonu bu arada firidevs hanım olucak gibi :) ama kararsızlık sürüyorhaberleşirsek sevinirim :))
ya seldacım benim kasıklarımda ara ara kasılma ve sancı oluyor.. gerçi uzun sürmüyor ama hayırdır inşallah...
bulantım olmadı hiç ama iştahım yok.. herkes soruyor canın bişey istiyor mu diye... hayır diyorum canım bişey değil hiçbişey istemiyor. şu an 7. haftaya girdik teyzesi:) 23 nisanda kontrolüm olacak. inşallah bu sefer kalp atışlarını duyarız:)
selam8 coo kyogun aratirmadan sonra karar verdi sanyiorum.Hangi klinikte denedim cnm? allahim umutalrimizi bos ciakrmasin isnallah güzel bir annelik beklyior snei.Hep olumlu güzel seyler düsün derim.selam8 trasver olmuş bilgisayardan uzak kalmak istiyormuş etkisi olmasın diye herşey iyi geçmiş memnun kalmış inşallah pozitif sonuç alır..
Selamn Seldaselda ;canım benım kontrol onumuzdekı carsamba gunu inş keseyı gorcem bende tık yok canım bırsey ıstemıyor ama cok oyle iştahsız degılım normal yıyorum işte zaten 3 ay olmayınca pek bırsey hıssetmezsın dıyorlar bılmemkı ne olcak
Merhaba Aysevi ;Moonrose crinone jelin buzdolabında saklanmasına gerek yok nerden uyduruyorlar anlamıyorum.bende eczaciyim ve o arkadaslar bir zahmet kutunun üzerini okusalar 25 derecenin altında oda sıcaklığı yazdığını görürler.ben eczanemde bile bu ilaçları dolaba koymuyorum.yanlis bilgi verip kafa karıştırıyorlar.sen rahat ol bende kullandım ve hic dolaba koymadım:)
canım benım kontrol onumuzdekı carsamba gunu inş keseyı gorcem bende tık yok canım bırsey ıstemıyor ama cok oyle iştahsız degılım normal yıyorum işte zaten 3 ay olmayınca pek bırsey hıssetmezsın dıyorlar bılmemkı ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?