pazartesi ben çarşamba da sen gideceksin.. güzel haberlerle dönelim inşallah..
belirtiler herkes de farklı oluyor demek ki... bu kasılmalar başkalarında da oluyor mu acaba?
inşallah kötü bişey değildir :S

Benımde test gunum 23 nisan:) az kaldı..fakat hıc bır belirtı yok bende yahu cıldırcam...hıc bır sey yok yani..transfer olmamıs gıbıyım sanki....belkide teste felan gıtmem bile....:))

sevgiler

belirtiler herkes de farklı oluyor demek ki... bu kasılmalar başkalarında da oluyor mu acaba?

Benımde test gunum 23 nisan:) az kaldı..fakat hıc bır belirtı yok bende yahu cıldırcam...hıc bır sey yok yani..transfer olmamıs gıbıyım sanki....belkide teste felan gıtmem bile....:))

sevgiler

sevgiler

Transferin hayırlı olsun Ördek inşallah pozitif sonucunla sende bizi sevindirenlerden ve cesaretlendirenlerden olacaksın...
Sanıyorum Seldaselda arkadaşımızında hiç bir belirtisi yoktu ve şükür pozitifi gördü sen de takılma bunlara hamişligin tadını çıkar...

canım benımde kasıklarımda ara ara krap ve belımde agrım var goguslerımı demıyorum bıle ılaclara ılk basladıgımda dırek hassasıyetleştı ve hala devam bır bedende şişdi ama bunlar ılaclardan dedı bana dr bu arada benım sabah aksam ıgne ve estrofenım gunde 5 tane ama gecen haftaya gore daha azaldı bakalım hayırlısı

NRM34 saol canım ya...insallah pozıtıf olur ınsallah az kaldı...ama ben kanda bthcg testi sonucunda ne yazıyorsa hamilelik var yada yok dıyecegım bilemiyorum..

henuz dr.ayarlamadım kendıme buarada daha...bahçeci kliniğindemi devam etsem dıye düşünüyorum..

Neyse sevgiler....

Merhaba,
Selam8 in tedavisinin iyi gittiğine çok sevindim. Hit te deniyordu. Sen nasıl haber aldın?
İnşallah pozitif sonucunu alır ve bize tüm detayları anlatır :)

selam kızlar, bende birkaç hafta sonra ancak girebildim foruma, bir çırpıda okudum yazdıklarınızı :) bu arada moonrose seldaselda papatya40 ve şu an hamile olan bilmediğim arkadaşlarım çoook tebrik ederim sizler Allah tamamına erdirsin inşallah :)
bu arada bizde sperm donasyonu deneyeceğiz, salı günü Hİt ve Savaş bey ile görüştüm.. Hit i yaklaşık 3 saat bir beklemeden sonra görebildim, inanılmaz yoğundu inanamadım 5 ya da 10 dk da bir bir kadını operasyona götürüyorlardı.. hikayemizi anlattıktan sonra danimarkadan sperm bulduklarını ama istersek usa den de sperm getirebileceğimizi söyledi.. bunu neden söyledi anlamadım, sorduğumda da farklı cevaplarla konuyu geçiştirdi.. yani neticede şuralı olmasın şöyle olmasın die bir tercihim yok, fiziksek özellikleri biraz benzesin yeterli bizim için dedik, bende çizmelikedi gibi düşünüyorum.. genler ne kadar önemli ise içinde yaşadığı ortamda çocuğun gelişiminde o kadar önemli.. neyse bu danimarka konusu kapanınca (ben daha önce almanda tüp bebek denemesi yaptırmıştım, orda benden 38 civarında yumurta toplamışlardı) biz 20 nin üzerinde yumurta toplanırsa operasyonu 1 ay kadar erteliyoruz dedi.. nedenini sorduğumda sağlığınız daha önemli, bu şekilde hamile kalırsanız hamilelik sıkıntılı geçer falan dedi..ama çok doyurucu yanıt alamadım internetten okurum artık diyerek üstüne düşmedim.. bu arada görüşme bitince hemşiresi bize reçeteleri vs yazmıştı bile, çıkışta ben daha karar vermedim diyerek zor çıktım muayenehaneden. arkasından savaş beye gittik, savaş bey daha yaşlı bir doktor, elinde tespihle karşıladı bizi.. yani ilk defa başımıza gelecek bir olay, o yüzden ister istemez soru sormak istedik ama ağzımızın payını aldık.. kısaca siz bana bırakın daha fazla soru sormayın dedi :) hit in eğer fazla yumurta toplanırsa operasyonu erteleme fikrini kendisine de sordum, bir sıkıntı olmaz dedi.. diğeri sağlığınızdan olursunuz vs derken savaş bey hiç bi şey olmaz sadece karnınız biraz şişer, ayrıca dondurulmuş emrb. ile denemenin canlı denemekten daha az başarılı olacağını düşünüyorum dedi inanın anlamadım ve anlamlandıramadım.. şimdi kime inanıcam ben bilemiyorum.. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.. bu arada diğer dr lar ile görüşme fırsatım olamadı maalesef.. ya bu olay bizler için bu kadar önemliyken başkaları için nasıl sıradan birşey değil mi.. sevgiler

Merhaba jadex ben yıllardır gunde 1 tane 100 mg aspirin icerim.esimde doktor ve o da icer.ozellikle tup bebek tedavilerinde butun gittiğim doktorlar tavsiye etti.ayrica donasyon icin gittiğim hit ve Berk beyde verdiler.doktorun neden gerek yok dedi bilmiyorum ama ozellikle bağışıklık sistemiyle ilgili düşüklerin teDavisinde aspirin mutlaka veriliyor.yani kullanmak cok daha iyi.bana soruyorsan iç derim.hicbir zararı yok aksine cok faydalı.ayrica her türlü sorununuzu bana rahatça sorabilirsiniz.:)

Son düzenleme:

aysevi bu aspirin işini bende merak ediyorum acaba içsemmi diye düşünüyorum ben 2 ay önce tüp bebek doktoruna gittim görüştüm elimde yeni yaptırmış oldugum kan tahlili vardı tam kan sayımında bende 1 kansızlık var hgb düşük 2 demir çok düşüktü demir eksikliğine baglı anemiymişim doktor demişti saglık ocagında 3 ptl normal degerinden bende devamlı yüksek ptl yi tüp bebek doktoruna özellikle gösterdim bu ptl pıhtılıga egilim oldugu gösteriyormuş coraspirin kullanayımmı acaba dedim ptl tırombositlermiş yani aslında doktora dedim kanda pıhtılık olunca ya tutmuyormuş ya düşüyormuş dedim adam hiç kaleye almadı bana istatiklerden bilmemnelerden bassetti hiç birinin ispatlanmış bişey olmadıgını aspirin içince başarı şansınla alaka olmadıgını filan ben ne dediysem bastırdı beni nerden biliyorsun deyip durdu bende sesimi kestim bana folbiol verdi bunu kullan yeter dedi ee şimdi ben mayıs içi başlamayı düşünüyorum ve hep kalbim pirpirikli acaba bende pıhtılık varmı diye ptl yüksek çıkınca normal degerden şüpeleniyorum bide benim dalagım yok çocukken alınmıştı kaza sonucu kanda ptl yüksekligi dalagı olmayanlardada oluyormuş galiba eşinde doktormuş sorarmısın napmam lazım ne önlem alsam aspirin içsemmi öpüyorum seni canım ..

evet canım bizim için çok önemli ama başkalarına önemsiz sinek vızıltısı gibi yumurtan 30 çok çıkmış polistik overmisin onlarda böyle çıkıyor diye biliyorum benden ilk denememde 18 yumurta almışlardı ve çok agrım olmuştu karnımda şişti hiç bastıramıyordum acıyordu yumurta çok çıktımı bu tür sıkıntılar oluyormuş o kadar çok yumurtayıda begenmiyorlar çok fazla oldumu kaliteside iyi olmuyormuş bu sefer ben 10 tane çıksa yeter diyorum bu sefer zaten ancak okadar çıkar belki çünkü yaşım 5 yaş daha ilerledi benimde sperm donesyonu olucak ben hit savaş görüşmedim firdevse kara verdim çünkü parasal nedenden ama zaten doktor doktordur hepside aynı şeyi yapıyor sonuçta varsa nasipte öylede olur böylede ben hiç o konuyu konuşmadım firdevs hanımla daha sorarım belki zaman var daha sperm konusunu yani verici bana göre genetik geçişli hastalıgı olmasın eli aya düzgün güzel yüzlü olsun zenci japon çin olmasın normal bizim türk insanı tipi olsun ve biz karı koca beyaz tenliye yakınız heralde bunları daha sorarlar eşime benzer birisinden kullanılıyormuş gali bunları konuşmadık fidevs hanımla daha amann allah özürzün kusursuz versinde bakalım tutucakmı orasınıda allah bilir ..

canım ptl yükseliği biliyorsunki trombosit sayısı fazlalığı demek.buda kanın pıhtılaşma eğilimi fazla demek.senin gittiğin doktor ne uzmanı bilmiyorum ama bence bir hematoloğa git derim.en iyisini onlar bilir.bence aspirin kullanman gerekir.zaten kıbrıstaki doktorlar, ki firdevs hanımı düşünüyorsun,mutlaka aspirin başlıyorlar.bunlar tabiki ispatlanmış tedaviler değiller,benim doktorum da folik asit ve vitaminler için aynı şeyi söylüyor gerekli değil aslında diyor ama ben kullanıyorum.tabiki hiçbirşey garanti değil ama zararı olmayan ilaçları kullanmak lazım.hatta ben clexane için berk beye sormuştum gerek yok demişti.o da o ilaca inanmıyor ama diğer doktorlar inanıyor.napacağız yani ellerinde denekmi olacağız??bence kullanmalısın...

aysevi sagol canım bilinçli birisinin burda olması çok güzel benim gittigim doktor kadın dogum tüp bebek uzmanı beni hazırlarmısınız kıbrısa gitmem gerektigini filan dedim hazırlarız dedi de pekte içime sinmedi adam bir beni galiba kendi anlaşmalı oldukları merkeze yollucaklar hangi merkez yolluyacaklarını sordum geçiştirdi lafı durmadan adam birde biraz delicil hareketleri vardı ben bir konuşsam kendi on konuştu benim ne demek istedigimi kendi konuşmasından anlamadı çogunu aspirin konusunu ne biliyon kim dedi hangi doktor dedi sana bunu dedi bende internetten araştırdım benimde ptl yüksek olunca normal degerden acaba varmı kanda pıhtılaşma diye şüpeleniyorum dedim benimle dalga geçti mars edip yaa filan deyip güldü ne bileyim ille düşükmü yapmak gerek böyle şeylerin araştırılması için bilmiyorum ..ben önceki tedavilerimden bir ay önce doktor bebe aspirini vermişti kullanmıştım başka topikte pıhtılık sorunu olup düşük yapanlar var orda coraspirin içtiklerini söylüyorlar ben bebek aspirinimi içsem beybirin gibi bişeydi ismi şimdi varmı bilmiyorum yada coraspirin varmış 100mg lık onumu içsem sen daha iyi bilirsin ..vitamin folbiol elevit içiyorum omaga 3 alıyorum günde birkez ..

sevgiler
Sevgili ördek34;

Transferin hayirli olsun cnm insallah güzel haberlerle döneceksin buraya? bazi kisleride belirti vermiyor endiseye kapilma zaten 23.üne az kalmis kan testinde cikacak cnaim.Olumlu düsün derim.Allahim ellerini bos koymasin.
sevgiler

Amin insallah canım..ama bu sıtede genelde hep basarısız sonuclar veya bır kac denemeler,sonuclar yıne basarısız,yada onca denemeden sonra gelen gebelikleri okuyunca halıyle bır pozatif bır negatif oluyosun...

Ancak yapılacak elbette bır sey yok..allahtan artık hersey yüce rabbim ol derse,bizimde olacak insallah.

sevgiler...

Arkadaslar bir sey soracagım bu gebelik için kan testını kac kere yaptıracagız?1 kere yapılacak bir test deilmi? yoksa bırkac defamı yaptırılıyor bu test?

coraspin 100 mg içebilirsin.mideyede dokunmaz.. zaten bebek aspirini artık yok normal 100 mg lık var ama mideye dokunabilir..

umarım hayırlısı ıle sonuclara ulasır vede guzel haberlerını de paylasırsın.bagısıklık sıstemı sorunu dıger takıp ettıgım forumlarda da sık sık karsılasılan onemlı bır sorun ve bu tedavı sonucunda su an hamıle olan arkadaslar da var.benım en sınır oldugum sey bu testler herkes ıcın tup tedavısı baslamadan neden yapılmaz?nasrettın hoca gıbı ya tutarsa ............ondan sonra bakmıssın 5 . 6. Tedavı olmus hala bır sonuc yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......ınsallah sen bunları yasamazsın ........
Hoscakal...................

Sevgili ordek avet canim katilyiorum; hayat gibi inisi cikisi olan bir dönemdeyiz.Sansin varsa Allahimda o günü sana sunmussa onüne inan hic bir sey gecemyior.Biz elimizden geleni yapyioruz takdiri allahimizin bize sunacagi güzellikleri beklemek.Insalalh snein güzel saglikli olumlu olur.karamsar olma cnaim kolay hamileleik edilemyen hasta gurubuyuz ondan zor sansimizi yakalyioruz yilmamamk lazim.her sey hayir vardir diyorum yolun acik olsun Dualarimiz tüm anne adaylarina bu cuma gunu gitsin Hayirlara kilsin cnm.
sevgiler

sevgiler

Insallah basaracaksin sevgili ördek güzel haberler beklyioruz canim .Hayirli evlatlarin gelsin cnaim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…