sağol sevgili aysevi...
ben onu soğuk kullanmayı düşünemiyordum çünkü:)

Günaydınn

Ben de ördek arkadaşa katılmıyorum. Bu 16 yaş donor meselesi yıllar önce olmuş ısıtılıp ısıtılıp önümüze geliyor. 16 yaş donör bizim işimize gelmez mi gelir. Etik yönü bizim için çok mu önemli yooo değil Ne diye ortalık kaldırılıyor anlamadım. Bunu sadece Şevket b mi yapıyor sanmıyorum. Kızlara zorla boynuna kement atarak mı aldı yumileri yooooo. Diğerleri de yapar eminim belki Berk yapmaz . Aysevi nin dediği gibi bu asparagas ya da ortalık bulandırıcı yayınların burada yayınlanması hoş değil. Zaten herkes ne yapacağını şaşırmış durumda. En son bu hanımın şikayeti de yeterince ilgi görmediği için olsa gerek.Yoksa mümkün mü ikinci tedavi bedava . Diğer forumda da bir arkadaş hit'i abisi ilan etmiş 2. tedaviyi bedava sözü almış İnşallah ilki olumlu olur ama olmaz ise verilen bu sözün akibetini çok merak ediyorum. Hiç yoktan donore ilaç veriliyor cebinden mi ödeyecek abisi bilemedim. Aysevi nin dediği gibi nasıl sadece telle verilmiş böyle büyük bir vaade kanıp gidilir. Benim tarzımda en az 3 kere teyid ettirmek olurdu. Hanım belki tel görüşmelerini dinlettirebilirse souçalır yoksa hiçbir sonuçalamaz Hukuk belge veya kanıtla çalışıyor.

benim eşimde firdevs hanımla konuşuyordu çok tatlı bir bayan gibi geldi :) telefonda akşamın 21:00 / 22 :00 larında bile arayıp konuşuyorduk o aradı hatta 2 defa ben işten geç döndüğüm için onu bile aklında tutuyor ama doğuşla ilgili kötü şeyler duyunca vazgeçmiştim şimdi jadex senin bu mailin olsun diğer arkadaşların hazırladığı o muhteşem listeler olsun yeniden beni o bayana yönlendirdi ya Allah Bismillah diyip gidicem geçen yılda biraz araştırmıştım bilgilerim neler soracağım az buçuk kafamda hazır haziran regl günüm itibariyle tedaviye başlıycaz sadece sperm donasyonu olacağından ve yaş kriterinden sadece yumurta büyütme toplama vs yapıcaklar min % 80 -90 gebelik oranı diyorlar :) çok heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun :)

günaydın kızlar...

bence de bu Şevket Bey haberi uydurma bir haber.. merkez kapatma, yasaklanma olaylarıda aynen öyle.. hatta ve hatta belki bu girittekilerin işi bile olabilir:) kıbrısta donasyon yasağı diye bas bas bağıran o değilmi? bu arada Şevket Bey'i tanımam etmem.. Bende o merkezde transfer olmuştum bilen bilir.. bu arada bir detay dikkatimi çekmedi değil.. kredi kartı ile ödeme yapan varmı hiç... eşim en azından o kadar parayı üzerimizde taşımayalım diye sor demiştide.. kabul etmediler.. nakit istediler.. yani kendiliğinden pos makinesiyle gelip ödeme istemesi garip geldi bana :))

neyse ben kahvaltıya gidiyorum görüşürüüz:)

ahhhh canım geçmiş olsun ikisindede hamile kalmışsın burası çok güzelde keşke düşmeselerdi inşallah buseferde hamile kalırsın ve 9 ayı tamamlarsın ...çok sagol kararımdan eminim herşeyin başı nasip biz dünyanın en güzel yeri deseler ora gitsek olmadımı gene olmaz keşke bir hafta önce konuşsaydım firdevs hanımla şimdi ignelerime başlamıştım ayın 13 de adet gördüm o yüzden mayıs adetimle başlıcam mecbur gerçi paramız yetmiyor diye sallanıyordum firdevs hanımın uygun yapacagını bilemezdim ötekilerle hepsinle konuştum 4 ay önce hepsi agzı birlemişti aynı fiyattı söyledi 4.500 ero galiba hit dedikleri yer 4.600 dedi berkte aynı 4.600 bu paket fiyatı ilaçlar bana ait ve ilaçlarla 12bin tl yi bulacaktı ve benim şuanda 8 binim var o yüzden paramız eksik diye ayı aya satıyordum napayım bir an önce olsun istiyorum ama napayım cumartesi günü aglamaktan göz kapaklarım şişti neymiş bu para bi türlü gidemiyorum başlayamıyorum boyna bekle bekle neyi bekliyorum dedim dedim agladım az beklemedim 20 yılcık ve akıl dedi firdevs hanıma mail at ve benini dün ardı ve ötekinler gibi uçuk fiyat vermedi param nerdeyse yetiyordu çok sevindim 1bin tl eksigim artık onuda eşim buluruz dedi o kadarı önemli degil öyle olcagını bilseydim bir hafta önce görüşürdüm ve şimdi tedavi başlamış bu ayın sonunda herşey belli bile olurdu ama olsun yıllarca bekledim bir ayın ne önemi var keşke sonucuda iyi olsunda allahım yüzüme baksın ne diyeyim ..

haklısın yosuncuğum hitte ve dünyada transfer yaptıran biri olarak söylüyorum...ikisindede israrla kredi kartıyla ödeyebilirmiyiz dediğimde hayır cevabını aldık kesinlikle nakit istiyorlar.öyle kimse sana makbuz falanda getirmiyor.istersen sanırım verirler ama bazılarının dediği gibi hemen dekont getiriyorlar olayı falan yok.yalakalığın boyutları öyle bir noktaya ulaşmışki makbuz olayını bile ballandıra ballandıra anlatıp artı olarak görenler var....

haklısın yosuncuğum hitte ve dünyada transfer yaptıran biri olarak söylüyorum...ikisindede israrla kredi kartıyla ödeyebilirmiyiz dediğimde hayır cevabını aldık kesinlikle nakit istiyorlar.öyle kimse sana makbuz falanda getirmiyor.istersen sanırım verirler ama bazılarının dediği gibi hemen dekont getiriyorlar olayı falan yok.yalakalığın boyutları öyle bir noktaya ulaşmışki makbuz olayını bile ballandıra ballandıra anlatıp artı olarak görenler var....

:)) hatta sonradan eft'yi bile kabul etmediler.. eft olabilir dendiği için biz yanımıza almamıştık parayı. kendi adımıza oradaki bir bankaya isme havale yapıp nakit aldık bankadan ve ödeme yapıldı.. birde hak aramak bile olsa siz böyle açık açık isminizi ifşa edip embriyo donasyonu diye ortalığa dökülürmüsünüz.. ben yapamam sanırım kendi adıma..

aynen bende çok inanmıyorum eşim batumda merkez varmış 3500 dolar istemiş batumi tüp bebek merkezindiki doktorla doktor demiş kıbrıstakilerin her an kapatılma ve herkezin işlemi yarıda kalabilir burda öyle bişey tehlike yok filan demiş orda daha serbestmiş galiba bide demiş biz dört tane koyuyoruz orda birtane koyarlar demiş eşimde orası uygunmuş hemde böyle böyleymiş filan diyordu bende dedim kıbrıstakilerde üç dörttane emriyo koyuyorlar bakma sen ona dedim yani bu laflar bazı merkezlerin müşterileri kendilerine çekmek için bi oyunu olabilir ...ya o kadın bence yanlış anlamıştır hiç kimse hiç kimseye bedava yapmaz indirim yapabilirler aysevinin dedigi gibi telde bazen insan doktorla filan konuşurken heycan yapıyor doktorun lafıyla kendinki karışmıştır yanlış anlamıştır dogru doktorun babasının kızımı bedava yapsınlar kadında safmış gitmeden önce bida arayıp teyit etseydi niye demişler eşşegini saglam kazıga bagla ..

selam arkadasım oncelıle tedavın hayırlı ugurlu olsun inş nerde yaptıracagının bence cok anlamı yok yeterkı sonuc hayırlı olsun ben bu ay hıtte yaptırdı 4500 euro odedım zammı gelmıs acaba ben burda o kotu bu ıyı soylentısıne cok katılmıyorum herkesın beklentılerı farklı oyuzden her merkez uc asagı bes yukarı aynı işlemlerı uyguluyor nerdeyse ılacları bıle aynı gerısı rabbıme kalmıs hayırlısı olsun inş rabbım boş bırakmasın kucaklarımızı

sanada hayırlı olsun kararını canım hadi hayırlısı her ay sırayla gebe kalalım evet kadın söylediğini güzel dinliyor ve konuşuyor iyi birisi gibi allahım iyilerle karşılaştır diye sürekli dua ediyorum hakkımızda hayırlısı bakalım..

canım batumla bende gorusmusdum burdakı eskı arkadaslar bılır batumda calısan hemsıre emrıyolog dr kıbrıstan gıtmeymıs fıyatıda uygun artı orda hersey yasal kıbrıs gıbı degılmıs bırde sımdı bız donorumuzu 2-3 kısıyle paylasırken onlar daha az ılac verıp daha kalıtelı yumurta elde edıyoruz dıyorlar ve tek hasta tek donor dıyorlar ama merkez cok yenı oldugu ıcın ben cok emın olamadım ama dusunmedım degıl hatta dıger formda ıkı kısı gıtmıs bırınden haberım yok ama cıcek ısınmlı uy hamıle kalmıs dıye okumusdum

sagol canım arkandan gelelim bizede bulaştır hamileligini nasılsın iyimi hamilelik ah bi hamile olsamda nasıl bişeymiş bi tatsam evet merkezlerle ben hemen hemen hepsiyle konuşmuştum hepsi aynı fiyat demişti 4500euro paket fiyatıydı bu içinde konaklama ve uçak vardı firdevs hanımınkinde konaklama uçak ve artısı var ilaçlar ilaçlar sadece belki 2000 bin tutacaktı ay dünden beri çok mutlu oldum inşallah bi aksilik çıkmaz seniki yumurta donesyonuydu degilmi uçak konaklama içindemi verdin 4500euroyu ..

bu giritteki ve batumdaki merkezlerin yaptıkları son derece ayıp ve etik değil.kendinizin özelliklerini anlatacağınız yerde diğer klinikleri kötüleyerek prim yapmaları çok ahlaksızca..aslında bu herkes için geçerli.ben bir doktor diğerinin yaptığı işi kötülerse bile çok rahatsız olup onun hakkındaki olumsuz notumu veririm.bırak insanlar değerlendirsin...kimse aptal değil ve herşeyin farkında.şevket beye yapılanlarında rakiplerince uydurulmuş ve bir kadıncağıza oynatılan bir oyun olabileceğini düşünüyorum.

ayrıca bende berk beye ilk gittiğim gün, hitteki tedavimi yarım bırakıp gittiğim çok sinirli olduğum bir gündü.bizden yapılmayan işlem için donör parası istenmesine çok kızmıştık.bilmeyenler için kısaca aktarayım..rahmim çok ince kalmıştı 6.2 ve hit transferi yapalım çünkü rahminiz daha fazla kalınlaşmaz demişti,bizde eşimle düşünüp birkaç doktor arkadaşımıza danıştık ve yaptırmak istemedik.ve biz vazgeçtiğimiz için bizden donör ücreti için para istediler,ilaç ve yol masraflarını... bizde vermek istemeyince aramızda tartışma çıktı ve biz sinir bozukluğu içinde oradan ayrılmıştık.üstelikte yumurtaları iki kişi paylaşıyorduk.yani zaten diğer taraftan donör ücretini alıyorlardı.bizim tedaviden vazgeçmemizi cezalandırmak istediler.bizde kabul etmedik.aynı gün berk beye karar verdik ve olayı anlatmak istediğim halde asla berk bey dinlemek istemedi.ben o sinirle anlatıncada biraz rahatsız oldu ve orasıda iyi bir kliniktir,doktor arkadaşımız iyi bir doktordur deyip beni konuşturmadı.ve bence çok da doğru yaptı.ben sakinleşip aklım başıma geldiğinde utandım doğrusu...

canım oncelıkle paket fıyatı 5500 euro ıstıyorlar 4500 sadece hastane alıyor vede oyle oldu sadece senı alandan alıp alana bırakmak ıcın 210 euro ıstedıler yanı otel ulasımda ayarlarsalar 5500 dedıler saolsun burdakı arkadaslarımın cok yardımı oldu gıdıs gelıslerde konaklama yerlerınde ben sadece 1 gece kaldım bırde ulasımımı kıbhaslarla yaptım bu konuda ozelıkle aysevı arkadasıma tesekkur ederı daha uyguna geldı

aynennnn makmuz bile ballandırılıyor bu gün o kişinin tarsveri var hitte bi aksilik çıkmazsa tabi hit abisi bakalım iyi koyarda genede gebe olsun istemem kimsenin eli boş dönsün hayırlısı ne diyeyim makbuzu alsın bakalım iyi biyere saklasın ..

bence arkadaslarımızın piskoljısını bılemeyız rabbım herkesın yolunu acık etsın ve bu kadar polemıge gerek oldugunu dusunmuyorum herkesın merkezlerden beklentısı farklı benım için en ıyı merkez işini en ıyı yapan dr yoksa benım için başka hıc bır anlamı yok bence bu konularla buraları mesgul etmeyelım guzel seyler paylasalım

canım sizinki yumurta olunca daha pahalı anladıgım kadarıyla çünkü yumurta verenlere ilaç kulladırılıyor ya o parayı sizden çıkarıyorlar bizim sperm donesyonu ya o daha ucuz çünkü ona vericinin bişey kullanmasına gerek yok oldugu için öyledir bize ulaşım konaklama dahildi 4500 ero ben onu bile ayarlıyamadım bir senedir arttırım yapıcam diye ancak bu kadar oldu çok şükür belki allah yardım ettide biraz indirim olunca paramız yetecek gibi bakalım ..

valla hepımız oyle canım ya ben kredı cektım yoksa para bırıkmıyor rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın inş yuzumuze baksın kucaklarımıza almayı nasıp etsın inş hep dua edıyorum hepımız için inş

öyle kullanmadıgın yumurtanın parasını niye verceksiniz iyi yapmışsın nasılsa tek senin için degilmiş yumurtalar berk beyde iyi birisi gibi eger firdevs hanımla anlaşmasaydım berki düşünüyordum onunla telde konuştum bir kere iyi birine benziyordu fiyatını sordugumda yanlız beni sekretirine bagladı ve 4.600 filan demişti paket fiyatı pahalı geldiğinden seslenmediydim ama şöyle bişey var kıbrıstaki merkezleri araştırken şu fotografları var bir berk bey bir firdevs hanımın yüzünde insan evladı yüzü var kimseyi kötülemek degil niyyetim hit savaş onlarda çok degerli başarılı doktorlar ama onlar bana çok itici geldi he şuda var sanki begenipte koynumamı alcamda işte ne bileyim benim berk ve firdevse kanım ısındı ayyy kafayı yicez yakında bu gün bütün uykumda oraya gidip geldiğimi gördüm elime etegimi almış şunumu giysem bunumu yapıyordum töbe yarapbi şimdiden stresi bastı allah vere tutaydı yoksa vay halime bida gidebilirmiyim gidemem büyük olasılık offf off ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…