Moonrose crinone jelin buzdolabında saklanmasına gerek yok nerden uyduruyorlar anlamıyorum.bende eczaciyim ve o arkadaslar bir zahmet kutunun üzerini okusalar 25 derecenin altında oda sıcaklığı yazdığını görürler.ben eczanemde bile bu ilaçları dolaba koymuyorum.yanlis bilgi verip kafa karıştırıyorlar.sen rahat ol bende kullandım ve hic dolaba koymadım:)
merhaba bebeklerim_gelin; Allahim sorunsuz tamamina erdirsin diyorum.Firdevs hanimi cok olmasda taniyorum basarili bir doktor hanim.Insallah hamis olarak döneceksin yuvana.Simdiden tebrikler.
Herkes farkli durumalar yasiyor,
Merhaba Bende Dogus klinikte denedim,hic sorun yasamadim.Temmuz 2011 sonu ordadaydim.ne konustuysak yerine getrilidi.Verildigi sözde duruldu,cok ilgilenildi.Yapi olarak cok olumlu karsialrim her seyi,ne istedigimi bildigim icin basidna her seyi sormustum.Para konusunda dedigi miktari aldi .Otelimizi ucagimizi kendimiz ayarlamistik.Söförümüzüde kendimiz oradan sormus telefon nr almis haftalr öncesinden bildirmistik.Organizeyi cok güzel yapmistim.Klinik bakim asamasindaydi ama benim icin sorun yoktu önemli olan tedavim ve aksamamasi idi.
Bu klinigi arastrimadan önce diger kliniklerlede görüstügümde telefona cikan bayanin öff pöff demsi -sordugum soruya sinirli ve gergin cevap vermesi beni Dogus klinigine yönlendirdi.
Diger Magisadaki klinikteki bayanda bugün pazar bilyiorusnuz demisti ve sonrasi telefonu cekmyiordu cevap veremedi.Ertesi günde Nevin hemsireye yada sorumlu hanima ualstgimdada yorum yapmadi ve baska konuya gecisi kararimi kilmisti Dogusta..
Donörüm hakkinda tam dedigim özellikleri hazirlamislardi,ve istedigim gibiydi..4 adet transfer edildi.Hamile kaldim 9 haftalikti is haytaima döndüm cook büyük sorumluluklarim olan isimde stres yasiyorum hep ona bagli bir düsük yasadigimi tahmin ediyorum.Kaybettim ikizlerimi.
Tekrar denedim ocak ayind a transfere gittim biraz yogunlardi cok ilgilenemdiler hatta recetemi bile alamadim ama evime döndügümde arayip ilacimida temin ettiler.Ikinci mikromuda agir yogun bir kanamyla kaybettim. Kismet degilmis diyorum.Allahimin takdiri diyorum.
Tekrar deniyecegim hazirlik ve kendimi adepte etme asamasindayim.Yurtdisidna oldugum icin baska bir klinige yakin bir yere gitmeyi planliyorum.
Yapi olarak icime siniyorsam kafama göre uygunsa benim en güzel dogrumdur.
Burdan emegi gecen herkese tesekkür ediyorum.takdir Allahin dir.Günü zamani gelmemistir yada dogru zaman degildir.Akacan kan damarda durmaz derler.Öyle bir tedavi yasadim.Yinede yoluma devam..gücüm yettigince..
Burdan paylasacagim her seyimi sizinle.
sevgilerimle.
ahhhh canım geçmiş olsun ikisindede hamile kalmışsın burası çok güzelde keşke düşmeselerdi inşallah buseferde hamile kalırsın ve 9 ayı tamamlarsın ...çok sagol kararımdan eminim herşeyin başı nasip biz dünyanın en güzel yeri deseler ora gitsek olmadımı gene olmaz keşke bir hafta önce konuşsaydım firdevs hanımla şimdi ignelerime başlamıştım ayın 13 de adet gördüm o yüzden mayıs adetimle başlıcam mecbur gerçi paramız yetmiyor diye sallanıyordum firdevs hanımın uygun yapacagını bilemezdim ötekilerle hepsinle konuştum 4 ay önce hepsi agzı birlemişti aynı fiyattı söyledi 4.500 ero galiba hit dedikleri yer 4.600 dedi berkte aynı 4.600 bu paket fiyatı ilaçlar bana ait ve ilaçlarla 12bin tl yi bulacaktı ve benim şuanda 8 binim var o yüzden paramız eksik diye ayı aya satıyordum napayım bir an önce olsun istiyorum ama napayım cumartesi günü aglamaktan göz kapaklarım şişti neymiş bu para bi türlü gidemiyorum başlayamıyorum boyna bekle bekle neyi bekliyorum dedim dedim agladım az beklemedim 20 yılcık ve akıl dedi firdevs hanıma mail at ve benini dün ardı ve ötekinler gibi uçuk fiyat vermedi param nerdeyse yetiyordu çok sevindim 1bin tl eksigim artık onuda eşim buluruz dedi o kadarı önemli degil öyle olcagını bilseydim bir hafta önce görüşürdüm ve şimdi tedavi başlamış bu ayın sonunda herşey belli bile olurdu ama olsun yıllarca bekledim bir ayın ne önemi var keşke sonucuda iyi olsunda allahım yüzüme baksın ne diyeyim ..merhaba bebeklerim_gelin; Allahim sorunsuz tamamina erdirsin diyorum.Firdevs hanimi cok olmasda taniyorum basarili bir doktor hanim.Insallah hamis olarak döneceksin yuvana.Simdiden tebrikler.
Herkes farkli durumalar yasiyor,
Merhaba Bende Dogus klinikte denedim,hic sorun yasamadim.Temmuz 2011 sonu ordadaydim.ne konustuysak yerine getrilidi.Verildigi sözde duruldu,cok ilgilenildi.Yapi olarak cok olumlu karsialrim her seyi,ne istedigimi bildigim icin basidna her seyi sormustum.Para konusunda dedigi miktari aldi .Otelimizi ucagimizi kendimiz ayarlamistik.Söförümüzüde kendimiz oradan sormus telefon nr almis haftalr öncesinden bildirmistik.Organizeyi cok güzel yapmistim.Klinik bakim asamasindaydi ama benim icin sorun yoktu önemli olan tedavim ve aksamamasi idi.
Bu klinigi arastrimadan önce diger kliniklerlede görüstügümde telefona cikan bayanin öff pöff demsi -sordugum soruya sinirli ve gergin cevap vermesi beni Dogus klinigine yönlendirdi.
Diger Magisadaki klinikteki bayanda bugün pazar bilyiorusnuz demisti ve sonrasi telefonu cekmyiordu cevap veremedi.Ertesi günde Nevin hemsireye yada sorumlu hanima ualstgimdada yorum yapmadi ve baska konuya gecisi kararimi kilmisti Dogusta..
Donörüm hakkinda tam dedigim özellikleri hazirlamislardi,ve istedigim gibiydi..4 adet transfer edildi.Hamile kaldim 9 haftalikti is haytaima döndüm cook büyük sorumluluklarim olan isimde stres yasiyorum hep ona bagli bir düsük yasadigimi tahmin ediyorum.Kaybettim ikizlerimi.
Tekrar denedim ocak ayind a transfere gittim biraz yogunlardi cok ilgilenemdiler hatta recetemi bile alamadim ama evime döndügümde arayip ilacimida temin ettiler.Ikinci mikromuda agir yogun bir kanamyla kaybettim. Kismet degilmis diyorum.Allahimin takdiri diyorum.
Tekrar deniyecegim hazirlik ve kendimi adepte etme asamasindayim.Yurtdisidna oldugum icin baska bir klinige yakin bir yere gitmeyi planliyorum.
Yapi olarak icime siniyorsam kafama göre uygunsa benim en güzel dogrumdur.
Burdan emegi gecen herkese tesekkür ediyorum.takdir Allahin dir.Günü zamani gelmemistir yada dogru zaman degildir.Akacan kan damarda durmaz derler.Öyle bir tedavi yasadim.Yinede yoluma devam..gücüm yettigince..
Burdan paylasacagim her seyimi sizinle.
sevgilerimle.
günaydın kızlar...
bence de bu Şevket Bey haberi uydurma bir haber.. merkez kapatma, yasaklanma olaylarıda aynen öyle.. hatta ve hatta belki bu girittekilerin işi bile olabilir:) kıbrısta donasyon yasağı diye bas bas bağıran o değilmi? bu arada Şevket Bey'i tanımam etmem.. Bende o merkezde transfer olmuştum bilen bilir.. bu arada bir detay dikkatimi çekmedi değil.. kredi kartı ile ödeme yapan varmı hiç... eşim en azından o kadar parayı üzerimizde taşımayalım diye sor demiştide.. kabul etmediler.. nakit istediler.. yani kendiliğinden pos makinesiyle gelip ödeme istemesi garip geldi bana :))
neyse ben kahvaltıya gidiyorum görüşürüüz:)
haklısın yosuncuğum hitte ve dünyada transfer yaptıran biri olarak söylüyorum...ikisindede israrla kredi kartıyla ödeyebilirmiyiz dediğimde hayır cevabını aldık kesinlikle nakit istiyorlar.öyle kimse sana makbuz falanda getirmiyor.istersen sanırım verirler ama bazılarının dediği gibi hemen dekont getiriyorlar olayı falan yok.yalakalığın boyutları öyle bir noktaya ulaşmışki makbuz olayını bile ballandıra ballandıra anlatıp artı olarak görenler var....
günaydın kızlar...
bence de bu Şevket Bey haberi uydurma bir haber.. merkez kapatma, yasaklanma olaylarıda aynen öyle.. hatta ve hatta belki bu girittekilerin işi bile olabilir:) kıbrısta donasyon yasağı diye bas bas bağıran o değilmi? bu arada Şevket Bey'i tanımam etmem.. Bende o merkezde transfer olmuştum bilen bilir.. bu arada bir detay dikkatimi çekmedi değil.. kredi kartı ile ödeme yapan varmı hiç... eşim en azından o kadar parayı üzerimizde taşımayalım diye sor demiştide.. kabul etmediler.. nakit istediler.. yani kendiliğinden pos makinesiyle gelip ödeme istemesi garip geldi bana :))
neyse ben kahvaltıya gidiyorum görüşürüüz:)
ahhhh canım geçmiş olsun ikisindede hamile kalmışsın burası çok güzelde keşke düşmeselerdi inşallah buseferde hamile kalırsın ve 9 ayı tamamlarsın ...çok sagol kararımdan eminim herşeyin başı nasip biz dünyanın en güzel yeri deseler ora gitsek olmadımı gene olmaz keşke bir hafta önce konuşsaydım firdevs hanımla şimdi ignelerime başlamıştım ayın 13 de adet gördüm o yüzden mayıs adetimle başlıcam mecbur gerçi paramız yetmiyor diye sallanıyordum firdevs hanımın uygun yapacagını bilemezdim ötekilerle hepsinle konuştum 4 ay önce hepsi agzı birlemişti aynı fiyattı söyledi 4.500 ero galiba hit dedikleri yer 4.600 dedi berkte aynı 4.600 bu paket fiyatı ilaçlar bana ait ve ilaçlarla 12bin tl yi bulacaktı ve benim şuanda 8 binim var o yüzden paramız eksik diye ayı aya satıyordum napayım bir an önce olsun istiyorum ama napayım cumartesi günü aglamaktan göz kapaklarım şişti neymiş bu para bi türlü gidemiyorum başlayamıyorum boyna bekle bekle neyi bekliyorum dedim dedim agladım az beklemedim 20 yılcık ve akıl dedi firdevs hanıma mail at ve benini dün ardı ve ötekinler gibi uçuk fiyat vermedi param nerdeyse yetiyordu çok sevindim 1bin tl eksigim artık onuda eşim buluruz dedi o kadarı önemli degil öyle olcagını bilseydim bir hafta önce görüşürdüm ve şimdi tedavi başlamış bu ayın sonunda herşey belli bile olurdu ama olsun yıllarca bekledim bir ayın ne önemi var keşke sonucuda iyi olsunda allahım yüzüme baksın ne diyeyim ..
benim eşimde firdevs hanımla konuşuyordu çok tatlı bir bayan gibi geldi :) telefonda akşamın 21:00 / 22 :00 larında bile arayıp konuşuyorduk o aradı hatta 2 defa ben işten geç döndüğüm için onu bile aklında tutuyor ama doğuşla ilgili kötü şeyler duyunca vazgeçmiştim şimdi jadex senin bu mailin olsun diğer arkadaşların hazırladığı o muhteşem listeler olsun yeniden beni o bayana yönlendirdi ya Allah Bismillah diyip gidicem geçen yılda biraz araştırmıştım bilgilerim neler soracağım az buçuk kafamda hazır haziran regl günüm itibariyle tedaviye başlıycaz sadece sperm donasyonu olacağından ve yaş kriterinden sadece yumurta büyütme toplama vs yapıcaklar min % 80 -90 gebelik oranı diyorlar :) çok heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun :)
aynen bende çok inanmıyorum eşim batumda merkez varmış 3500 dolar istemiş batumi tüp bebek merkezindiki doktorla doktor demiş kıbrıstakilerin her an kapatılma ve herkezin işlemi yarıda kalabilir burda öyle bişey tehlike yok filan demiş orda daha serbestmiş galiba bide demiş biz dört tane koyuyoruz orda birtane koyarlar demiş eşimde orası uygunmuş hemde böyle böyleymiş filan diyordu bende dedim kıbrıstakilerde üç dörttane emriyo koyuyorlar bakma sen ona dedim yani bu laflar bazı merkezlerin müşterileri kendilerine çekmek için bi oyunu olabilir ...ya o kadın bence yanlış anlamıştır hiç kimse hiç kimseye bedava yapmaz indirim yapabilirler aysevinin dedigi gibi telde bazen insan doktorla filan konuşurken heycan yapıyor doktorun lafıyla kendinki karışmıştır yanlış anlamıştır dogru doktorun babasının kızımı bedava yapsınlar kadında safmış gitmeden önce bida arayıp teyit etseydi niye demişler eşşegini saglam kazıga bagla ..
selam arkadasım oncelıle tedavın hayırlı ugurlu olsun inş nerde yaptıracagının bence cok anlamı yok yeterkı sonuc hayırlı olsun ben bu ay hıtte yaptırdı 4500 euro odedım zammı gelmıs acaba ben burda o kotu bu ıyı soylentısıne cok katılmıyorum herkesın beklentılerı farklı oyuzden her merkez uc asagı bes yukarı aynı işlemlerı uyguluyor nerdeyse ılacları bıle aynı gerısı rabbıme kalmıs hayırlısı olsun inş rabbım boş bırakmasın kucaklarımızı
sagol canım arkandan gelelim bizede bulaştır hamileligini nasılsın iyimi hamilelik ah bi hamile olsamda nasıl bişeymiş bi tatsam evet merkezlerle ben hemen hemen hepsiyle konuşmuştum hepsi aynı fiyat demişti 4500euro paket fiyatıydı bu içinde konaklama ve uçak vardı firdevs hanımınkinde konaklama uçak ve artısı var ilaçlar ilaçlar sadece belki 2000 bin tutacaktı ay dünden beri çok mutlu oldum inşallah bi aksilik çıkmaz seniki yumurta donesyonuydu degilmi uçak konaklama içindemi verdin 4500euroyu ..
haklısın yosuncuğum hitte ve dünyada transfer yaptıran biri olarak söylüyorum...ikisindede israrla kredi kartıyla ödeyebilirmiyiz dediğimde hayır cevabını aldık kesinlikle nakit istiyorlar.öyle kimse sana makbuz falanda getirmiyor.istersen sanırım verirler ama bazılarının dediği gibi hemen dekont getiriyorlar olayı falan yok.yalakalığın boyutları öyle bir noktaya ulaşmışki makbuz olayını bile ballandıra ballandıra anlatıp artı olarak görenler var....
aynennnn makmuz bile ballandırılıyor bu gün o kişinin tarsveri var hitte bi aksilik çıkmazsa tabi hit abisi bakalım iyi koyarda genede gebe olsun istemem kimsenin eli boş dönsün hayırlısı ne diyeyim makbuzu alsın bakalım iyi biyere saklasın ..
canım oncelıkle paket fıyatı 5500 euro ıstıyorlar 4500 sadece hastane alıyor vede oyle oldu sadece senı alandan alıp alana bırakmak ıcın 210 euro ıstedıler yanı otel ulasımda ayarlarsalar 5500 dedıler saolsun burdakı arkadaslarımın cok yardımı oldu gıdıs gelıslerde konaklama yerlerınde ben sadece 1 gece kaldım bırde ulasımımı kıbhaslarla yaptım bu konuda ozelıkle aysevı arkadasıma tesekkur ederı daha uyguna geldı
canım sizinki yumurta olunca daha pahalı anladıgım kadarıyla çünkü yumurta verenlere ilaç kulladırılıyor ya o parayı sizden çıkarıyorlar bizim sperm donesyonu ya o daha ucuz çünkü ona vericinin bişey kullanmasına gerek yok oldugu için öyledir bize ulaşım konaklama dahildi 4500 ero ben onu bile ayarlıyamadım bir senedir arttırım yapıcam diye ancak bu kadar oldu çok şükür belki allah yardım ettide biraz indirim olunca paramız yetecek gibi bakalım ..
bu giritteki ve batumdaki merkezlerin yaptıkları son derece ayıp ve etik değil.kendinizin özelliklerini anlatacağınız yerde diğer klinikleri kötüleyerek prim yapmaları çok ahlaksızca..aslında bu herkes için geçerli.ben bir doktor diğerinin yaptığı işi kötülerse bile çok rahatsız olup onun hakkındaki olumsuz notumu veririm.bırak insanlar değerlendirsin...kimse aptal değil ve herşeyin farkında.şevket beye yapılanlarında rakiplerince uydurulmuş ve bir kadıncağıza oynatılan bir oyun olabileceğini düşünüyorum.
ayrıca bende berk beye ilk gittiğim gün, hitteki tedavimi yarım bırakıp gittiğim çok sinirli olduğum bir gündü.bizden yapılmayan işlem için donör parası istenmesine çok kızmıştık.bilmeyenler için kısaca aktarayım..rahmim çok ince kalmıştı 6.2 ve hit transferi yapalım çünkü rahminiz daha fazla kalınlaşmaz demişti,bizde eşimle düşünüp birkaç doktor arkadaşımıza danıştık ve yaptırmak istemedik.ve biz vazgeçtiğimiz için bizden donör ücreti için para istediler,ilaç ve yol masraflarını... bizde vermek istemeyince aramızda tartışma çıktı ve biz sinir bozukluğu içinde oradan ayrılmıştık.üstelikte yumurtaları iki kişi paylaşıyorduk.yani zaten diğer taraftan donör ücretini alıyorlardı.bizim tedaviden vazgeçmemizi cezalandırmak istediler.bizde kabul etmedik.aynı gün berk beye karar verdik ve olayı anlatmak istediğim halde asla berk bey dinlemek istemedi.ben o sinirle anlatıncada biraz rahatsız oldu ve orasıda iyi bir kliniktir,doktor arkadaşımız iyi bir doktordur deyip beni konuşturmadı.ve bence çok da doğru yaptı.ben sakinleşip aklım başıma geldiğinde utandım doğrusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?