selam kızlar, bende birkaç hafta sonra ancak girebildim foruma, bir çırpıda okudum yazdıklarınızı :) bu arada moonrose seldaselda papatya40 ve şu an hamile olan bilmediğim arkadaşlarım çoook tebrik ederim sizler Allah tamamına erdirsin inşallah :)
bu arada bizde sperm donasyonu deneyeceğiz, salı günü Hİt ve Savaş bey ile görüştüm.. Hit i yaklaşık 3 saat bir beklemeden sonra görebildim, inanılmaz yoğundu inanamadım 5 ya da 10 dk da bir bir kadını operasyona götürüyorlardı.. hikayemizi anlattıktan sonra danimarkadan sperm bulduklarını ama istersek usa den de sperm getirebileceğimizi söyledi.. bunu neden söyledi anlamadım, sorduğumda da farklı cevaplarla konuyu geçiştirdi.. yani neticede şuralı olmasın şöyle olmasın die bir tercihim yok, fiziksek özellikleri biraz benzesin yeterli bizim için dedik, bende çizmelikedi gibi düşünüyorum.. genler ne kadar önemli ise içinde yaşadığı ortamda çocuğun gelişiminde o kadar önemli.. neyse bu danimarka konusu kapanınca (ben daha önce almanda tüp bebek denemesi yaptırmıştım, orda benden 38 civarında yumurta toplamışlardı) biz 20 nin üzerinde yumurta toplanırsa operasyonu 1 ay kadar erteliyoruz dedi.. nedenini sorduğumda sağlığınız daha önemli, bu şekilde hamile kalırsanız hamilelik sıkıntılı geçer falan dedi..ama çok doyurucu yanıt alamadım internetten okurum artık diyerek üstüne düşmedim.. bu arada görüşme bitince hemşiresi bize reçeteleri vs yazmıştı bile, çıkışta ben daha karar vermedim diyerek zor çıktım muayenehaneden. arkasından savaş beye gittik, savaş bey daha yaşlı bir doktor, elinde tespihle karşıladı bizi.. yani ilk defa başımıza gelecek bir olay, o yüzden ister istemez soru sormak istedik ama ağzımızın payını aldık.. kısaca siz bana bırakın daha fazla soru sormayın dedi :) hit in eğer fazla yumurta toplanırsa operasyonu erteleme fikrini kendisine de sordum, bir sıkıntı olmaz dedi.. diğeri sağlığınızdan olursunuz vs derken savaş bey hiç bi şey olmaz sadece karnınız biraz şişer, ayrıca dondurulmuş emrb. ile denemenin canlı denemekten daha az başarılı olacağını düşünüyorum dedi
inanın anlamadım ve anlamlandıramadım.. şimdi kime inanıcam ben bilemiyorum.. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.. bu arada diğer dr lar ile görüşme fırsatım olamadı maalesef.. ya bu olay bizler için bu kadar önemliyken başkaları için nasıl sıradan birşey değil mi.. sevgiler