merhaba bebeklerim_gelin; Allahim sorunsuz tamamina erdirsin diyorum.Firdevs hanimi cok olmasda taniyorum basarili bir doktor hanim.Insallah hamis olarak döneceksin yuvana.Simdiden tebrikler.
Herkes farkli durumalar yasiyor,
Merhaba Bende Dogus klinikte denedim,hic sorun yasamadim.Temmuz 2011 sonu ordadaydim.ne konustuysak yerine getrilidi.Verildigi sözde duruldu,cok ilgilenildi.Yapi olarak cok olumlu karsialrim her seyi,ne istedigimi bildigim icin basidna her seyi sormustum.Para konusunda dedigi miktari aldi .Otelimizi ucagimizi kendimiz ayarlamistik.Söförümüzüde kendimiz oradan sormus telefon nr almis haftalr öncesinden bildirmistik.Organizeyi cok güzel yapmistim.Klinik bakim asamasindaydi ama benim icin sorun yoktu önemli olan tedavim ve aksamamasi idi.
Bu klinigi arastrimadan önce diger kliniklerlede görüstügümde telefona cikan bayanin öff pöff demsi -sordugum soruya sinirli ve gergin cevap vermesi beni Dogus klinigine yönlendirdi.
Diger Magisadaki klinikteki bayanda bugün pazar bilyiorusnuz demisti ve sonrasi telefonu cekmyiordu cevap veremedi.Ertesi günde Nevin hemsireye yada sorumlu hanima ualstgimdada yorum yapmadi ve baska konuya gecisi kararimi kilmisti Dogusta..
Donörüm hakkinda tam dedigim özellikleri hazirlamislardi,ve istedigim gibiydi..4 adet transfer edildi.Hamile kaldim 9 haftalikti is haytaima döndüm cook büyük sorumluluklarim olan isimde stres yasiyorum hep ona bagli bir düsük yasadigimi tahmin ediyorum.Kaybettim ikizlerimi.
Tekrar denedim ocak ayind a transfere gittim biraz yogunlardi cok ilgilenemdiler hatta recetemi bile alamadim ama evime döndügümde arayip ilacimida temin ettiler.Ikinci mikromuda agir yogun bir kanamyla kaybettim. Kismet degilmis diyorum.Allahimin takdiri diyorum.
Tekrar deniyecegim hazirlik ve kendimi adepte etme asamasindayim.Yurtdisidna oldugum icin baska bir klinige yakin bir yere gitmeyi planliyorum.
Yapi olarak icime siniyorsam kafama göre uygunsa benim en güzel dogrumdur.
Burdan emegi gecen herkese tesekkür ediyorum.takdir Allahin dir.Günü zamani gelmemistir yada dogru zaman degildir.Akacan kan damarda durmaz derler.Öyle bir tedavi yasadim.Yinede yoluma devam..gücüm yettigince..
Burdan paylasacagim her seyimi sizinle.
sevgilerimle.