ALLAH senden binkere razı olsun..hayat boyu daima güzellikler cıkarsın karşına,sağlıklı ömürler versin sana ve tüm sevdiklerine ,ailene..

Sevgiler

slm kızlar nasılsınız bugün hafta sonu diye burası durgun galiba fidevs hanıma dün mail atmıştım kanımda ptl yüksek coraspirin kullanayımmı filan diye pıhtılık egilimi oldugunu söylüyorlar filan dedim aradı sagolsun şimdi kullanma buruya geldiğinizde başlatıcaz dedi gerek yok şimdi dedi vitaminleri kullan yeterli dedi bende tedaviye başlamadan bir ay önce başlanmıyormu aspirine dedim gerek yok hayır yumurtalarda sıkıntı yapar dedi iyi ozaman dedim bende dün gittim aysevi arkadaş önerince coraspirin aldım eczaneden akşam yatmadan birtane içmiştim sabah kahvaltıdan sonra içtiydim birtane artık kadına başlamıştım bile demedim iki taneden bişey olmaz zaharki neyse içmiyeyim bari doktor ille içme derse vardır bişey kafama göre iş görmüyeyim nolur nolmaz ..

FİRDEVS hanıma mail attım aklımdan geçenleri yazdım çok tatlı bir bayandı umarım maillerini takip edebiliyordur bu yoğunlukta...

Sayın Firdevs Uguz dikkatine.

İyi çalışmalar firdevs hanım yaklaşık 2-3 hafta önce eşim ....... ile telefonda görüşmeleriniz olmuştu belki hatırlarsınız sperm donasyonu için.. Bende görüşmüştüm sizinle ama doğru düzgün konuşamamıştım sizide meşgul etmek istemedim telefonda bu sebeple mail atıyorum.Malum maliyeti yüksek bir operasyon ve bununla ilgili birikim kolay olmuyor ancak haziranda miktarı toplamış olucaz.. sizden son bir ricam olucak işlemin tam tutarı ödeyeceğimiz ücrete neler dahil? neler ekstra? süpriz çıkabilecek ödemeler? orda kalış ve burdaki işlem dahil toplam izin almam gerekli süre ? donör seçiminiz için gördermem gereken resim - bilgi ? ve benim bilemediğim sizin bana aktarmak istediğiniz detaylar.. şimdiden çok ama çok teşekkürederim haziranda görüşmek dileğiyle... bu arada son adet tarihim ..........

ARKADAS BUGUN 10.GUN KANDA GEBELİK TESTİ YAPTIRDIM..553.6 MIU/L Referans aralığı isede 5

bu sonuca göre hamile degilim ozaman ben değilmi??

transferım 11.04.2012 de olmustu

ARKADAS BUGUN 10.GUN KANDA GEBELİK TESTİ YAPTIRDIM..553.6 MIU/L Referans aralığı isede 5

553.6 mı sonuç çıkan sonuç ney tam olarak 553 se hamilesin en az 5 ten yukarı olması gerekiyor hamile olmaya benim negatif olan testtim 0.26 ydı 0 çıktımı negatif 553 se hemde çok yüksek bi rakam çok güzel tam ne yazıyor sonuç kısmında ordan birisine sormadınmı inşallah pozitiftir canım..

duruada fidevs hanım maile dönüyor hemen beni numaramdan aradı iki oldu para konusu önemliyse benimki gibi indirim iste bana yardımcı oldu sagolsun hemde ilaç dahil içinde öteki merkezler ilaç hariçten onun verdiği fiyattan fazla demişlerdi ilaçlarımı bi kaç günden getirecekler bu gün eczacıda aradı çok heycanlıyım anne olmaya az kaldı yüzdüm yüzdüm kuyruguna gelmiş gibi hissettim kendimi rabbim kimsenin eli boş gözünü yaşlı koymasın firdevsden haber çıktımı haber et canım merak ederim naptınız diye hadi rast gelsin..

Merhaba ;Büyük bir ehyecanla beklyioruz senden tam rakami yazarsan:))

5. ve yukarisi hamilesin demektir.10.günde düsük cikabilir tam 12. günde yine yaptir canim.Ve hemsire olsun doktorun olsun mutlaka yorumunu ve hamile olup olmadigini sor lütfen.
Güzel haberlerle dönmek üzere.Bollll sanslar diliyorum..

sevgili ördek bu duruma göre gebesin 553.6 gebelik. ama 12. gün tekrar baktır canım inşallah inşalllahh gebesindir. artarak katlanarak devam etsin inşallah çokk sevindim:).

Ördek arkadasım 553 demek süper bir sonuc demek.yani pozitif hatta kesin olarak çoğul gebelik görünüyor.tebrikler...12. Gun degerin 1000 den fazla çıkacak demektir ...

Son düzenleme:
ördek arkadasım 553 demek süper bir sonuc demek.yani pozitif hatta kesin olarak çoğul gebelik görünüyor.tebrikler...12. Gun degerin 1000 den fazla çıkacak demektir ...

dostlarım cok tesekkür ederim bende daha erken gercek test tarıhım hele bı gelsın dedım kendı kendıme.eşime bile daha sölemedim,ancak dün gece sag ayagıma acayip kramp girdi,bıraz vakıt gecınce bende bır göz kararması baş dönmesi ile kendımı yatağa attım...aman bir terleme ,sonrada üşüme derken uyumusum belkide tutmadı ne olduysa dün gece oldu şimdi bunları size sabahım köründe ağlaya ağlaya yazıyorum..yinede cok kötü oldum ben..herhalde hepsi gitti bebelerin...

ınsallah gıtmemiştir insallah...

Hepınıze yazdıklarınız ve samımı duygularınızı buaraya aktardıgınız için tesekkür ederim..

Kocaman sevgiler...dua edin bana lütfen...(

canım oyle kotu dusunme benceorum boyle bısey olmadı kanaman olmadıgı surece sıkıntı yok dıye dusunuyorum bu arada bende cok usuyordum bence hersey cok guzel olcak merak etme içini ferah tut bu arada rovına ve moonrose arkadasdan haberı olan varmı
bırde dun gece bır damla denemeycek kadar bır kan lekesı oldu cok korktum kızlar ozellıkle moonrose arkadasım sana seslenıyorum ondada olmusdu tamda hafta sonuya ufff

canım telaş yapma kendini kastın stres yaptın heyecanlandın bu vucudunun verdiği bir tepki olablir yorgun düştüğün için. dinlen ve herşeyin iyi olacağını hamile olduğunu telkin et kendine.

selda sakin ol canım o kadar kanamadan bişey olmaz ama genede doktora görün için rahatlasın belki ilacının dozunu artırabilir. nolur sakin olun ve unutmayın herşeyin başı sağlık allah sağlıktan sıhhatten ayırmasın gerisi olur. yeterki size birşey olmasın.

Hepınız muhteşemsiniz gercekten...sizin bu güzel ifadelerinizi okudum şimdi bak yine kendıme geldim :))) benimle iletişimde olan tüm dostlar size kocaman sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…