- 12 Ağustos 2011
- 24
- 0
telaş yapma canım.tabiki doktorun önlemlerini alacaktır.
karın ağrılarında büyük ihtimalle rahmin genişlerken etrafındaki bağları gerdiği için oluyordur.normal yani telaş yapma ama dediğim gibi rahim ağzına yakın olan embriyo büyüdükçe raim ağzının erken açılmasına neden olabilir bununda önlemi çok kolay merak etme.hemen birdikiş atıyorlar doğuma kadar o dikiş açılmayı engelliyor ama tabiki hareketlerini kısıtlaman gerekecek.hantallaşmayı falan da boşver.sonrasında hepsi geçecek şunun şurasında 6 aycığın kaldı
cinsiyet konusuna gelince bana hiç sorma istersen ben hep kız tahmin ederim çünkü kız çocuklarını çok seviyorum napim
ya arkadaşlar, sormayın bu hamilelik ilk zamanlarda okadar güzel geçiyordu ki keyfim dört dörtlüktü hani. ne aşerme ne mide bulantısı...
ama gelgelelim şu son 1 haftadır mide yanmasından resmen hayatım karardı. özellikle akşamları yemekten sonra başlayan mide yanması beni öldürecek sanki. yemek yiyemiyorum. aldığım ilk lokmadan sonra resmen yangın başlıyor midemde. süt içiyorum, maden suyu alıyorum gene de faydası yok. sanki 1 kg limon yemişim gibi ekşime ve yanma hissiyle boğuşuyorum. çıkarmasam yediklerimi fayda etmiyor yanii.
hani ilk 3 ayda yaşamadığım bulantı ve kusmalar bende yeni başladı sanki. napacağımı şaşırdım. siz hiç duydunuzmu böyle bişey? bu mide yanması ve bulantısına ne çare önerirsiniz ? :26:
günaydın dostlarım. ......sabah sabah iyice şaşırdım bu tavırlarına. ama çokda TINNN. :) kaybeden onlar.
selam deryacam,
acaba diğer taraft abaşka bir nick name varmıydı..
senle ilgili oryante olmak için soruyorum..:)
efsuneciğim derya çıkmış sanırım o yüzden ben yazıyorum deryacam =8 temmuz
sağol aysevi yaa..
oryante olmayı bırak bizden yaaa:)
sağol aysevi yaa..
oryante olmayı bırak bizden yaaa:)
8 temmuz selam,
ilk ad bence seni gerçekten mutlu ediyormu?.
çünkü eşinin bir geçmişine link kuruyor gibi..şeffaf ol derim. eğer eşin tarafındna bir emirvaki yoksa?
2. ad olarak kısa bir ad seç derim. kullanımı kolay olan daha sonra tercih edilen olur..
sadece soyadın bir isim olduğundan önüne gelen sıfat türü bir isim tercih edilirmi bilmem..beim kızlık soy adım sıfat eşiminki isim ikisi bir arada evlere şenlik.:)
yolun uzun düşün derim.
birde yurt dışı yaşamı için mutlaka ğ, ç, ş, gibi harflerden kaçınmaktada fayda var..
sevgiyle kal
özgürözer,
imamın dediğini yap yaptığını yapma demişler:) :2:
telkin okadar önemliki bu konuda ..sakinleştirici etkiside var tabiiki..
birde resim et kafana anne olduğunu, çocuğunu emzirdiğini, altını değiştiridiğini mama yedirdiğini..
sakinken çözümleri evrendne kendimizin iyiliğine hizmet edecek şekilde seçebiliyoruz.
aslında kısmetimizi alabiliyoruzda diyebiliriz..
5 deneme iyi bir sayı vücudunu anlaman için. kendini yeterli done oluşmuş..
yolun açık olsun. kısmetin bol..
ya arkadaşlar, sormayın bu hamilelik ilk zamanlarda okadar güzel geçiyordu ki keyfim dört dörtlüktü hani. ne aşerme ne mide bulantısı...
ama gelgelelim şu son 1 haftadır mide yanmasından resmen hayatım karardı. özellikle akşamları yemekten sonra başlayan mide yanması beni öldürecek sanki. yemek yiyemiyorum. aldığım ilk lokmadan sonra resmen yangın başlıyor midemde. süt içiyorum, maden suyu alıyorum gene de faydası yok. sanki 1 kg limon yemişim gibi ekşime ve yanma hissiyle boğuşuyorum. çıkarmasam yediklerimi fayda etmiyor yanii.
hani ilk 3 ayda yaşamadığım bulantı ve kusmalar bende yeni başladı sanki. napacağımı şaşırdım. siz hiç duydunuzmu böyle bişey? bu mide yanması ve bulantısına ne çare önerirsiniz ? :26:
yosunnnnn huuuuuu ne oliy?
bir açıklmama lüften.)