hiç öyle bir şey düşünmedim şekercim merak etme :))saolasın... inşallah herşey güzel olur:)

inşallah güzel bi sevgililer günü hediyesi olur hem eşine hemde kendine acayip bi hediye olur ayy ben şimdi den heyecanlandım dördüde duruyor değilmi inşallah hiçbirine bişey olmaz offf yosun ne güzel olur hangi biriyle baş edersin acaba hayal etmesi bile güzelll evi talan ederler olsunda evin içine bippppp değil mi

Merhaba ..tesekkür ederim cevaplaman için...evet hıt malesef hemsırelerıne yonlendırme yapmıs durumda..benden tahlil olarak bır sey ıstemedı anlamadım.yanı hsg cekildi güzel buldu...sonra eşimin ve benım yaptırmam gereken testlerı yazdı bunlar genel testler ıste aıds sarılık vs gıbı genel tarama testlerı sanırım..recete mı yazdı 3 tane hap okadar...öle uzun uzadıya bır sey yok...acaba yeterlimi olacakki...olmazssa 2.ciye diye bır sey olamaz benım 2.cıyı yaptırma sansım yok...

Senın dr.damı hıt?
bende en başta hit dedim ama iyice araştırdıktan sonra berk ta karar kıldım burda ki yani formun 11. 12. ....sayfalarında sevgili arkadaşımız yosunun verdiği başarı listeleri var ona çok göz gezdirdim sonra kararımı değiştirdim ama hit de başarılı bi dr hakkını yemeyelim 65 yaşındaki bi kadına ikiz gebelik yapmış falan okudum nette bence canım kafanda ilk hangisi geçiyorsa ona git gerçekten dr seçimi tam bir kısır döngü biz burda illa şuna git diyemeyiz çünkü ozaman sana müdahele etmiş oluruz ben mesela üç dr arasında gidip gidip geliyordum önce hit dedim eşim savaş bey dedi ben ise berk istiyordum sonra eşim kararı bana bıraktı bende berk dedim yani bi nevi o piti piti yaptım çünkü dr üçüde iyi aynı işlevi yapıyorlar canım boşver içinde kim geçiyorsa o olsun

canım neden 2.ye şansın yok bi anlatsan iyi olur manevi açıdan mı yoka maddiyat mı aileler arası bi problemmi ilk denemekle olmuyor herşeyin hayırlısı mesela benim eşime kalsaydı bundan 4 sene önce yapardık ama ben hep seneye seneye diye diye işte bu sene inşallah olmayadabilir yani ne yapalım bakacaz...

ilk denemekle olmuyor dıye yazmıssın Rowinina nasıl yani? ayyy şimdi ilk denemede olmayacagını bile bile mı okadar para döküyoruz dnr ve doktora..2.ci sansım yok dedım zaten bu cok zor bır karardı..maddi olarakta tekrar tekrar para ayarlayıp denemeyiz..eşim bır daha cocuk konusunu acmayacaksın olmaz ıse dedi..o zaten hep benden umutluydu ama,iş dnr lere kalınca zaten oda şaşkın,oda istemezdiki böle olsun..yani bır daha bebek konusu gecemez aramızda sanmıyorum..o yuzden allah yüzüme gülse elı ayagı duzgun bır bebek nasip etse sağlıklı sihatli....

amin inşallah canım hepimize birden benim demek istediğim çok az sayıda hani bi ihtimal olur ya allahın işine karışamayız o isterse herşey olur içini ferah tut canım bi dene

sevgili ördek......
canım arkadaşım bazen ilk denemelerde biokimyasal gebelik halk diliyle dış gebelikle sonuçlanıyor bazen düşükle bazen ilk başta pozitif olup ilerki zamanlarda bebeğini kaybedenler var benim arkadaşım savaş beyde yaptı eve geldi üç beş gün sonra embriyolar düştü hani bi sürpriz olur hamile kalanlarda vardır inşallah ilk denemende başarılı olursun ne diyelim...

Sevgili ördek ben 47 yaşındayım ve ilk denemede oldu,olmaz diye birşey yok, çok sağlıklı ve güzel bir bebek , rahat olun lütfen...

Sağol Baharcığım

Sen de iyi ki varsın. Teşekkürler arkadaşım katılıyorsun paylaşıyorsun yani forumun canlılığı için çabalıyorsun hepimiz için.

Yosuncuğum şimdi ben de merak ediyorum İnşallah güzel haberlerini alacağız .

Ördek arkadaşım

Çok paniksin Sakin ol arkadaşım Niyetini bozma birine gözlerini kapat karar ver. Bak işlem aynı dr dediğin eh hepsi de aynı
Geriye kısmet faktörü kalıyor. Ona da müdahale edemiyoruz biliyorsun. E zaman ?? Yapacağın bir şey var mı :yok
Panik sana ne verir ne kazandırrı : Beyninin rahmin kasılmasını getirir Koskocaman bir sıfır kazandırır.
Rahatlık ile yola çıkarsan yüzden daha yüksek değil mi ?? O zaman işe neyle başlıyoruz : Rahat ve sakin bir yapı ile. Ne olur azıcık azıcık teslim ol
arkadaşım

Hepinize ama hepinize tesekkür ederim...sizi cok bıktırdım biliyorum...ama işte ne yapayımki elimde deil....bende stres yapmadan ...eğlenceli eğlenceli gidip yaptırıp gelecegim insallah...Aslında varya dr.lar illaki bilir olup olmayacagını en azından bize göre cok daha fazlasını tahmin edebilir...ama olur olmaz sölemezlerki...olmayıncada üzülen bizler oluyoruz..kıbrıs cok karıstı ancak,her kafadan bir sey sölenıyor,hayat kadınlarından tutunda,her testin yapılmadıgına kadar,ben her nekadar inanmak istemesemde duydugum okudugum durumlarda ama aynı zamanda...dogum yapmıs kadınlardan dıyıp genelde öğrencilerden alıyorlarmıs,bu kadınlar sağlıklıyız dese nereden anlasılacakkı okadar derın tetkık yapıldıgını düşünmüyorum ,hepsi bir maliyet demek cünki...Ama deneyecegim elbette artık ne yapalım...Hepinize sevgiler

Sevgili ördek ben 47 yaşındayım ve ilk denemede oldu,olmaz diye birşey yok, çok sağlıklı ve güzel bir bebek , rahat olun lütfen...

Siz ne zaman ve nerede yaptırdınız doktorunuz kimdi ? .sizin dnr iyiydi demekki ne güzel...bebegınıze ömürboyu sağlık dilerim..sizede öle sağlık ve mutluluk dilerim..

Ördek

Bak sen bizi dinlemiyorsun . Kızıyorum yavaş yavaş . Takılmış plak gibi kendi kendine konuşuyorsun artık

Kızlar selam.. fenayım bugün.. sinüzitim azdı.. dün gece hiç uyumadım neredeyse.. acaip başım ağrıyor.. midem bulanıyor.. migrene dönerse bu baş ağrısı halim harap netten baktım papatya buhar banyosu diyor.. ama burdaki aktrlar kapalı.. yarın açılır ancak.. varmı bildiğiniz baska bir yol?

Geçmiş olsun Yosuncuğum,

Bilmiyorum bu konuda bitki ama ıslak saçın enseye değmemesi ve alın bölgesinin üşütülmemesi durumunu biliyorum. Burunla ilgili olduğu için en iyisi papatya bulamasan da bir buhar banyosu iyi gelir bence. Bir de telaşlanma malum mesele yüzünden :)

Rowina;
Mesajini aldim cnm cok sagol 100 mesajim yok..kismeyle kontak kuramadim cnm..ne yazsam yazialrim havada kaliyor..birebir dialoga gecemedim su sanal ortamda nedense..Cok cana yakinim ama kendimi iyi ifaede edemyiorum nedense..
Yasakmi msn adresi vermek acaba?eger yasak degilse..sana msn adresimi vereyim burdan görüselim cnm insallah.
Bende Dogus´ta denedim hamile kaldim 9.haftalik ken kanama ile kaybettim. Insallah tekrar gidecegim kismetse ama bu sefer Klinikleri cok iyi arastiriyorum.Sorun olmasin ,kafamda soru isareti klmasin diye dikkatli davranyiorum
Biran önce acil bilgi edinip kafamda ne yapacagimi sekillendirmem lazim.
Beni merak etmissin .Yurtdisinda yasiyorum.yasim 42, Calisan anneyim. kizim var dogal hamilelikle ,Yillarca mikro denedim olmadi ..yasim geldi 40 in üstüne ve Kibrista denemeye karar verdim.Tekrar anne olmak icin cok fedakarlik yapiyorum.
Ama istersem Allahin izniyle insallah 2012 de anne olacagim dersem basarimi yariya katlar diyorum.Tüm anneleri kutlar.her sey gönlünüzce olsun derim.
Diger tüm anne adaylarida kutlarim,darisi bizim basimiza.
Tekrar görüsmek üzere.

Sevgili Rosalyn65;
Allahim anali babali büüytsün cnm.Hayirli evlatlar nasip etsin cnm.Darisi basimiza insallah.
sevgilerimle.

canım en azından senin doğal hamilelikten olan bi kızın var allah bağışlasın allah devamını getirir inşallah seni tanımak güzeldi umarım hepimiz birgün anne adayı olurz.....

Ördek

Bak sen bizi dinlemiyorsun . Kızıyorum yavaş yavaş . Takılmış plak gibi kendi kendine konuşuyorsun artık

valla bende sakin ol demekten dilimde tüy kalmadı ördek arkadaş benden panikmiş ben kendime panik diyorum ama daha fazlası olan varmış neyse......

aa çok güzel arkadaşım öğrendiğim kadarıyla sen savaş beyde yapmıştın çünkü ben listeleri çok gözden geçirmiştim hemde erkek bebiş allah bizede bu sevinci yaşatır inş.sende mutluluğa ilk denemende kavuşmussun allah analı babalı büyütsün.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…