hiç öyle bir şey düşünmedim şekercim merak etme :))saolasın... inşallah herşey güzel olur:)
evet bu arkadaşımız nrm34 canım kafan karışmasın bazen insanların ilk denemelerinde olmuyor ama bazen şans işte tutuyor herkesin sağlık problemleri ayrı ayrı oda şuan araştırıyor tekrar deneyecek inşallah bu sefer ki denemesi pozitif olacak hit konusuna gelince iyi br dr ama beni direk hemşire arayıp bütün bilgileri o verdi bence hasta dr ilişkisi olmalıdır...
bende en başta hit dedim ama iyice araştırdıktan sonra berk ta karar kıldım burda ki yani formun 11. 12. ....sayfalarında sevgili arkadaşımız yosunun verdiği başarı listeleri var ona çok göz gezdirdim sonra kararımı değiştirdim ama hit de başarılı bi dr hakkını yemeyelim 65 yaşındaki bi kadına ikiz gebelik yapmış falan okudum nette bence canım kafanda ilk hangisi geçiyorsa ona git gerçekten dr seçimi tam bir kısır döngü biz burda illa şuna git diyemeyiz çünkü ozaman sana müdahele etmiş oluruz ben mesela üç dr arasında gidip gidip geliyordum önce hit dedim eşim savaş bey dedi ben ise berk istiyordum sonra eşim kararı bana bıraktı bende berk dedim yani bi nevi o piti piti yaptım çünkü dr üçüde iyi aynı işlevi yapıyorlar canım boşver içinde kim geçiyorsa o olsunSenın dr.damı hıt?
Merhaba ..tesekkür ederim cevaplaman için...evet hıt malesef hemsırelerıne yonlendırme yapmıs durumda..benden tahlil olarak bır sey ıstemedı anlamadım.yanı hsg cekildi güzel buldu...sonra eşimin ve benım yaptırmam gereken testlerı yazdı bunlar genel testler ıste aıds sarılık vs gıbı genel tarama testlerı sanırım..recete mı yazdı 3 tane hap okadar...öle uzun uzadıya bır sey yok...acaba yeterlimi olacakki...olmazssa 2.ciye diye bır sey olamaz benım 2.cıyı yaptırma sansım yok...
ilk denemekle olmuyor dıye yazmıssın Rowinina nasıl yani? ayyy şimdi ilk denemede olmayacagını bile bile mı okadar para döküyoruz dnr ve doktora..2.ci sansım yok dedım zaten bu cok zor bır karardı..maddi olarakta tekrar tekrar para ayarlayıp denemeyiz..eşim bır daha cocuk konusunu acmayacaksın olmaz ıse dedi..o zaten hep benden umutluydu ama,iş dnr lere kalınca zaten oda şaşkın,oda istemezdiki böle olsun..yani bır daha bebek konusu gecemez aramızda sanmıyorum..o yuzden allah yüzüme gülse elı ayagı duzgun bır bebek nasip etse sağlıklı sihatli....
ilk denemekle olmuyor dıye yazmıssın Rowinina nasıl yani? ayyy şimdi ilk denemede olmayacagını bile bile mı okadar para döküyoruz dnr ve doktora..2.ci sansım yok dedım zaten bu cok zor bır karardı..maddi olarakta tekrar tekrar para ayarlayıp denemeyiz..eşim bır daha cocuk konusunu acmayacaksın olmaz ıse dedi..o zaten hep benden umutluydu ama,iş dnr lere kalınca zaten oda şaşkın,oda istemezdiki böle olsun..yani bır daha bebek konusu gecemez aramızda sanmıyorum..o yuzden allah yüzüme gülse elı ayagı duzgun bır bebek nasip etse sağlıklı sihatli....
Sevgili ördek ben 47 yaşındayım ve ilk denemede oldu,olmaz diye birşey yok, çok sağlıklı ve güzel bir bebek , rahat olun lütfen...
Sevgili ördek ben 47 yaşındayım ve ilk denemede oldu,olmaz diye birşey yok, çok sağlıklı ve güzel bir bebek , rahat olun lütfen...
canım en azından senin doğal hamilelikten olan bi kızın var allah bağışlasın allah devamını getirir inşallah seni tanımak güzeldi umarım hepimiz birgün anne adayı olurz.....Rowina;
Mesajini aldim cnm cok sagol 100 mesajim yok..kismeyle kontak kuramadim cnm..ne yazsam yazialrim havada kaliyor..birebir dialoga gecemedim su sanal ortamda nedense..Cok cana yakinim ama kendimi iyi ifaede edemyiorum nedense..
Yasakmi msn adresi vermek acaba?eger yasak degilse..sana msn adresimi vereyim burdan görüselim cnm insallah.
Bende Dogus´ta denedim hamile kaldim 9.haftalik ken kanama ile kaybettim. Insallah tekrar gidecegim kismetse ama bu sefer Klinikleri cok iyi arastiriyorum.Sorun olmasin ,kafamda soru isareti klmasin diye dikkatli davranyiorum
Biran önce acil bilgi edinip kafamda ne yapacagimi sekillendirmem lazim.
Beni merak etmissin .Yurtdisinda yasiyorum.yasim 42, Calisan anneyim. kizim var dogal hamilelikle ,Yillarca mikro denedim olmadi ..yasim geldi 40 in üstüne ve Kibrista denemeye karar verdim.Tekrar anne olmak icin cok fedakarlik yapiyorum.
Ama istersem Allahin izniyle insallah 2012 de anne olacagim dersem basarimi yariya katlar diyorum.Tüm anneleri kutlar.her sey gönlünüzce olsun derim.
Diger tüm anne adaylarida kutlarim,darisi bizim basimiza.
Tekrar görüsmek üzere.
Ördek
Bak sen bizi dinlemiyorsun . Kızıyorum yavaş yavaş . Takılmış plak gibi kendi kendine konuşuyorsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?