Evet haklısın ama endişe işte...ben kendimdende hamile olsaydım endişe duyardım ...fakat böle olunca tabı daha düşünceli olunuyor,olmuyorum dıyen varsa ne guzel ona...OP.DR.HIT gercekten tüm yaşamı ogrenım hayatı calıstıgı yerler ve hocaları,arastırma yapmak için bulundugu ülkeler gercekten cok cok iyi bır tıp hayatı..idealist,inatcı,başarılı..sonucları ne olursa olsun hayranlıkla takip ettiğim ve hep edecegim bır bilim adamı...umarım ve dilerimki minetkar kalırım...önce allahın izni ile saglıklı eli ayagı duzgun cocuk nasip etsin insallah herekeze ve bana.
Malesef şimdi benim ailem fazla bu konunun içinde sebebine gelince bunca zaman durdumda nıye şimdi cocuk la ilgili calısmalara gırdım...ayrıca ben ıstanbulda doktora gıttıgımde aılem yanımdaydı tahlıllerım ve sonuclarında yanımdaydı ve erken menepoz durumu oldugu solendıgı ıcın şimdi bıraz şaşkınlar...ama yinede sevindiler kendilerince fakat buarada ol dıyorlar,bizde doktordan duyalım tüp bebek olacagını vs..işte...o yuzden zorlanıyoruz şimdi nasıl olacak bu iş diye...
canım sen niye bu kadar endişelisinki sonuçta bu işe karar verdiysen herşeyi düşüneceksin bu kadar stress yapma herşeyi akışına bırak papatya40 hamile onu bekle istersen sonuçta eşinin sperminde bi sorun yoksa bişey olmaz bizde dönor olucaz ne yapalım ne çıkarsa bahtımıza allah bize neyi uygun gördüyse artık bakbugün bi arkadaşımızınki bio kimyasal gebelik çıktı çok üzüldük
bu konuda ise en azından buarada bır dr.tanıdıgım olsa tüp bebek yolu aqcık dese..işler tamamen cözülecek...banada mutlu huzurlu bır hayat bagıslamıs olacak dr.ama nerede yokki..Bana böle yardım edin denirmi?
Papatya40 buralarda deıl sanırım keşke online olsada paylaşabilse benimle...ancak sitede deıl sanırım
Tabi ki diyebilirsin, çok zor olmasa gerek hala bir umut var yeniden deneyelim demek sonuçta bunu sizi kandırmak için degil iyi niyetten söyleyecek ve bunu söylediği için hiç bir şey kaybetmeyecek...bence şansını dene dr.la bir konuş.
Rowina sagol canım ya..sen ne kadar pozitif bir yaklaşımda olan insansın ne güzel...bırde dedıgın gıbı ben tekrar dialoga gıreyım bakalım hemşire hn ile.:)
nrm34 sen evlimisin?varmı bebek sende?
Kızlar maalesefff bendende kötü haber(( bugün kanamam artınca öğleden sonra gidip kan verdim veee degerim düşmüş ( anlayacağınız biyokimyasal gebelik yasadım ..cok mutsuzum....kısmet değilmiş..
Neyse kızlar bir süre kafamı dinleyeceğim,mimosum,yosunum ve Efsunecigim beni telefonla aramayın lutfen bugün hic iyi değilim telefonla konuşamam ben sizi iyi olunca ararım...kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?