papatya40 cok tesekkür ederim samimi düşüncelerin ve yazdıkların için...en azından suana kadar kımse benden bıkmıs deıl..bıraz karamsarım ya ben.:)aslında karamsar demek yanlıs olur tabıkı enine boyuna herseyı düsünmek lazım gelir..bakkaldan oyuncak bebek almıyoruz.belkide endişelerim bu yüzden..sen nerede yaptırdın işlemlerini dr. kimdi papatya40 ilk denemenmıydı arkadasım??????
evet evliyim, bebiş olacak inşallah... ama umudunu kaybetme hamişlerimiz ve yeni doğum yapmış taze annelerimiz var herkesde durumdan oldukça memnun. bence eski yazışmalarımızı baştan sona iyice oku.
canım ya benim aklıma gelmiyor sende dönor yapmıştın galiba ilk denemen başarısız olmuştu peki daha sonra kimde yaptın
Doguşta ve hit te oldu transferlerim malesef negatifti şuan bekliyorum biraz daha kendimce araştırıyorum ne eksikti acaba diye inşallah bir daha gidersem bu son olsun istiyorum...
Doguşta olmayışı beni hiç şaşırtmadı zaten, diğer arkadaşlarında söyledigi gibi inanılmaz salaş bir merkez,daha yeni benimdeolacak arkadaşımızın başına gelenleride duyduktan sonra ben o transferleri saymıyorum artık...
evet bende okumuştum ona da çok üzüldüm ama inşallah bu forumdaki herkes bir gün bebekleriyle
katılacaklar evet iyi araştırmak gerekiyor sen üstelik iki defa denemişsin umarım senin de en yakın zaman da bu dileğin gerçekleşir......
Sevgili forum kullanıcıları,
Birlikten kuvvet doğar ve paylaşımın çoğalttığından yola çıkarak var olan bu forumda bir ki hatırlatmanın uygun olacağını düşünüyorum..
Katılımcılar ve ziyaretçiler hepimiz kaderdaşız. Ama rengimiz, duygumuz, dilimiz ve yaşamlarımız farklı, medeni durumumuz farklı.. LÜTFEN BUNA SAYGI GÖSTERELİM..konumuz bunlar değil çünkü..
Bu platform her katılımcıya ve ziyaretçiye saygıda ve sevgide kusur etmemek için çaba harcar..
BU PLATRFORMUN AMACINI BİR DAHA HATIRLATMA GEREĞİ DUYUYORUM...!!!!!!!!!!
1- YUMURTA VE SPERM VEYA EMBRYO DONASYONU YAPTIRACAKALARA DENEYİMLERDEN YOLA ÇIKARAK TEKNİK VERİ SAĞLAMAK (MERKEZ, ÜCRET, İLGİ, PROTOKOLLER V.S) (ilk maili yeni katılımcılar ve ziyaretçiler lütfen okuyunuz)
2- DENEYİP ÇOCUK SAHİBİ OLAN, OLMAYAN, HAMİLE OLAN, HAMİLE KALAMAYAN, DENEMEK İSTEYEN, KARAR VEREMEYEN ARKADAŞLARA BİR NEBZE ORTAK PLATFORM OLUŞTURMAK
3 - OLUMSUZLUKLAR KARŞISINDA BİR MİKTAR PSİKOTERAPİK DESTEK VERMEKTİR. FARKLI BAKIŞ AÇILARI YAKALAYABİLİRMİYİZ?
Sizlerden ricam bunu dikkate almanızdır.
Şimdiden teşekkür ederim..
öncelikle sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin bütün iyi dileklerim seninle olsun ben sana bişey soracam sen bekarlığında da regl oluyormuydun çünkü ben hiç görmedim cyclo kullanarak regl oluyorum gençlikte te evlendikten sonrada ilacı bıraktığımda olmuyorum sende nasıldı düzenlimiydi reglin en son yaptığım tahlil de fsh 41,29 LH 35,43 prolaktin 16,2 estradiol 71,2
yosuncuğum teşekkürler hiç bırakamıyorum zaten onu bıraktığım zaman sağlık açısından bazı ağrılar bazı sancılar şişkinlikler sinir ve stress bi ara divina kullandım ama bu ilaç benim vazgeçilmezim oldu 19 yaştan 30 yaşa kadar bunu kullanıyorummmmrowinacım.. teşekkürler iyi dilekler için..
ben 2010 mart ayında başladım cyclo ya.. sanırım ondan 2-3 ay öncesine kadarda hiçbir problem yaşamadım.. düzenli adet görürdüm.. miktar olarak azdı belki. sancım olmazdı.. 2 gün ya sürer ya sürmezdi ama düzenli olurdum.. öyle pat diye ne olduğunu anlamadan menopoza girdim... FSH ilk olarak 34 lerdeydi yanılmıyorsam.. en fazla da 49 u gördüm.. cycloyu bırakma sakın.. bana tavsiye edilen buydu çünkü..
rowinacım.. teşekkürler iyi dilekler için..
ben 2010 mart ayında başladım cyclo ya.. sanırım ondan 2-3 ay öncesine kadarda hiçbir problem yaşamadım.. düzenli adet görürdüm.. miktar olarak azdı belki. sancım olmazdı.. 2 gün ya sürer ya sürmezdi ama düzenli olurdum.. öyle pat diye ne olduğunu anlamadan menopoza girdim... FSH ilk olarak 34 lerdeydi yanılmıyorsam.. en fazla da 49 u gördüm.. cycloyu bırakma sakın.. bana tavsiye edilen buydu çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?