hoşgeldin..
yapılacak herdeneme bir yolculuktur.
içimizde ve dışımızda zuhurları vuku bulur. kimimiz kendi farkındalıkları yüksektir bu yolda her denemede bir şeyler öğrenir ve kendini geliştirir kimisi iise talihine küskün bir şekilde enerjisini yanlış harcar.

ama bu yolda EN önemli şey ise insanın kendini referans alması ve neyi neden istediğini bilmesidir...

amaca nasıl ulaştığın TEKNİK AYRINTIDIR..
AMA SENİ AMACA GÖTÜREN ÇOCUĞU GERÇEKETEN NE İÇİN İSTEDİĞİNİ TAM BİLMENDİR..sevgiyle kal..

Son düzenleme:
papatya40 cok tesekkür ederim samimi düşüncelerin ve yazdıkların için...en azından suana kadar kımse benden bıkmıs deıl..bıraz karamsarım ya ben.:)aslında karamsar demek yanlıs olur tabıkı enine boyuna herseyı düsünmek lazım gelir..bakkaldan oyuncak bebek almıyoruz.belkide endişelerim bu yüzden..sen nerede yaptırdın işlemlerini dr. kimdi papatya40 ilk denemenmıydı arkadasım??????

canım papatya40 fridevs uguz da yapmış tabi ben bilmiyorum kimle nerde çalıştığını ama allah işte nasip etmiş almış gelmiş bebeğini banada yazmıştı bana sakin olmamı ve kıbrısta en salaş yerde alıp geldiğini söylemişti inan canım burda ki kaderdaşlarımız çok iyiler ve sende zamanla bunu göreceksin hayat bizi sınıyor sabrımızı deniyor ama bu böyle bunu değiştiremiyoruz ben dünya tüp bebek merkezine gidecem berk beye belki araştırmanda görmüşsündür evet bakkaldan oyuncak bebek almıyoruz ama onun gibide bişey yapıyoruz belki sağlıklı olsaydık şimdiye dizecektik sıraya bizim kaderimiz ya bu işlemden geçeceksin yada evlatlık düşüneceksin tabi eşler evlatlık hakkında ne düşünüyor kayınvalideler eltiler kayınlar derken bütün soy sülale.....işte zor bi durum ben yapacam çünkü ben gerçekten istiyorum bir odada eşim ve ben dört dönüyoruz o canım bana belli etmiyor ama üzülüyor oda istiyor emin olki başarılı olduktan sonra ikinizden daha mutlusu olmayacaktır onu kendinden bile sakınacaksın can gidecek ona bişey olmasın diye aman yatayım aman dinleneyim diye emin ol endişelen me ve kararlı ol.......sevgiyle kal iyi geceler

seni ne kadar merak ediyorum bir bilsen ne olur kendini toparla ve aramıza dön sen olmazsan papatya40 olmazsa efsune12 olmazsa ve yosuuunnn o ne alemde bilmiyoruz inşallah onunki başarılı olur siz olmazsanız olmuyor bu forum kendine sıkıntı verme sen başaracaksın buna inanıyorum hayat paylaşınca güzel sıkıntını bizle paylaş gülmeyi ağlamayı lütfeeen sen güçlüsün eminim çabuk kendine geleceksin ve hemen deneyeceksin ve bize mutlu haberleri vereceksin yine seni seviyorummmm geçmiş olsun allaha emanet ol her zaman sevgiyle kal.....

evet evliyim, bebiş olacak inşallah... ama umudunu kaybetme hamişlerimiz ve yeni doğum yapmış taze annelerimiz var herkesde durumdan oldukça memnun. bence eski yazışmalarımızı baştan sona iyice oku.

canım ya benim aklıma gelmiyor sende dönor yapmıştın galiba ilk denemen başarısız olmuştu peki daha sonra kimde yaptın

canım ya benim aklıma gelmiyor sende dönor yapmıştın galiba ilk denemen başarısız olmuştu peki daha sonra kimde yaptın

Doguşta ve hit te oldu transferlerim malesef negatifti şuan bekliyorum biraz daha kendimce araştırıyorum ne eksikti acaba diye inşallah bir daha gidersem bu son olsun istiyorum...
Doguşta olmayışı beni hiç şaşırtmadı zaten, diğer arkadaşlarında söyledigi gibi inanılmaz salaş bir merkez,daha yeni benimdeolacak arkadaşımızın başına gelenleride duyduktan sonra ben o transferleri saymıyorum artık...

evet bende okumuştum ona da çok üzüldüm ama inşallah bu forumdaki herkes bir gün bebekleriyle
katılacaklar evet iyi araştırmak gerekiyor sen üstelik iki defa denemişsin umarım senin de en yakın zaman da bu dileğin gerçekleşir......

İnşallah allah hepimizin gönlüne göre versin...

dün gece sana yazdığım cevabı gönderemeden internet koptu.

herşeyden önce bunda ne hayır olduğunu anlamak sana yardımcı olacaktır. neye hizmet ediyor bu yaşadığın olumsuz ve negatif deneyim..

enerjini isyan etmeye ve üzüntüye harcama derim. yol uzun ve meşekkatli..

hayalkırıklığına uğradın doğru ama bu seni nedne yere vuruyor? bu nedemek? hep düşün derim.

kalk ayağa ve hayatı eline al bu senin hayatın ondan ne yaapcağın senin sorumluluğunda.

unutma büyü bir resim var bize ait onda bu adımın yeri ne??

hangi güçsüz ve kuvvetli yönlerin bu olayı kendine çekti.??

bilinçaltını tanımayan bizler hep bu hayal kırıklıklarını yaşayacağız.

kendini bilmek kendi bilinçaltını bilmekten geçiyor..

dileğim odurki"" senin iyiyliğine hizmet edecek herşeyde bahtın ve gönlün açık olsun""

sevgiyle kal..

Sevgili forum kullanıcıları,

Birlikten kuvvet doğar ve paylaşımın çoğalttığından yola çıkarak var olan bu forumda bir ki hatırlatmanın uygun olacağını düşünüyorum..

Katılımcılar ve ziyaretçiler hepimiz kaderdaşız. Ama rengimiz, duygumuz, dilimiz ve yaşamlarımız farklı, medeni durumumuz farklı.. LÜTFEN BUNA SAYGI GÖSTERELİM..konumuz bunlar değil çünkü..

Bu platform her katılımcıya ve ziyaretçiye saygıda ve sevgide kusur etmemek için çaba harcar..

BU PLATRFORMUN AMACINI BİR DAHA HATIRLATMA GEREĞİ DUYUYORUM...!!!!!!!!!!

1- YUMURTA VE SPERM VEYA EMBRYO DONASYONU YAPTIRACAKALARA DENEYİMLERDEN YOLA ÇIKARAK TEKNİK VERİ SAĞLAMAK (MERKEZ, ÜCRET, İLGİ, PROTOKOLLER V.S) (ilk maili yeni katılımcılar ve ziyaretçiler lütfen okuyunuz)

2- DENEYİP ÇOCUK SAHİBİ OLAN, OLMAYAN, HAMİLE OLAN, HAMİLE KALAMAYAN, DENEMEK İSTEYEN, KARAR VEREMEYEN ARKADAŞLARA BİR NEBZE ORTAK PLATFORM OLUŞTURMAK

3 - OLUMSUZLUKLAR KARŞISINDA BİR MİKTAR PSİKOTERAPİK DESTEK VERMEKTİR. FARKLI BAKIŞ AÇILARI YAKALAYABİLİRMİYİZ?

Sizlerden ricam bunu dikkate almanızdır.

Şimdiden teşekkür ederim..

efsune12 neden böyle bir yazı yazma gereği duydun onu anlayamadım bizimde amacımız bu zaten yumurta nakli ve bunun için sizin sayfanıza girip ağır duygularımızı bir nebzede olsa hafifletmek ti acaba bir yanlışlık mı yaptık hani konuyu saptırmak gibi ben kendi açımdan kendimden şüphelenmeye başladım sizlerden bilgi almak için buraya üye olduk siz deneyenlerden olduğunuz için ama eğer bi kusurum olduysa yine kendi açımdan diyorum af ola.....(((

günaydın kızlar...

öncelikle aymoşum çok geçmiş olsun.. inan çok kötü hissettim kendimi... çok inanmıştım bu sefer bir problem çıkmayacağına... kendini topla gel arkadaşım.. herşey gönlüne göre olur inşallah bundan sonra..

efsune tam yeri ve tam zamanıydı bence bu uyarı için.. teşekkür ederim..

öncelikle sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin bütün iyi dileklerim seninle olsun ben sana bişey soracam sen bekarlığında da regl oluyormuydun çünkü ben hiç görmedim cyclo kullanarak regl oluyorum gençlikte te evlendikten sonrada ilacı bıraktığımda olmuyorum sende nasıldı düzenlimiydi reglin en son yaptığım tahlil de fsh 41,29 LH 35,43 prolaktin 16,2 estradiol 71,2

rowinacım.. teşekkürler iyi dilekler için..

ben 2010 mart ayında başladım cyclo ya.. sanırım ondan 2-3 ay öncesine kadarda hiçbir problem yaşamadım.. düzenli adet görürdüm.. miktar olarak azdı belki. sancım olmazdı.. 2 gün ya sürer ya sürmezdi ama düzenli olurdum.. öyle pat diye ne olduğunu anlamadan menopoza girdim... FSH ilk olarak 34 lerdeydi yanılmıyorsam.. en fazla da 49 u gördüm.. cycloyu bırakma sakın.. bana tavsiye edilen buydu çünkü..

yosuncuğum teşekkürler hiç bırakamıyorum zaten onu bıraktığım zaman sağlık açısından bazı ağrılar bazı sancılar şişkinlikler sinir ve stress bi ara divina kullandım ama bu ilaç benim vazgeçilmezim oldu 19 yaştan 30 yaşa kadar bunu kullanıyorummmm

nasilsin yosun, pazartesi yi iple cekiyorum

Selamlar

Rowina sana değil Efsunenin uyarısı . Hani son zamanlarda bazı arkadaşlar dinin ne mezhebin ne Allahına nasıl yakarıyorsun evli misin bekar mısın benden mi kaçıyorsunuz

kimi kandırıyorsunuz gibi abuk sabuk sorularla pat pat foruma düşüyorlar ya o arkadaşlara genel bir uyarı idi.Tabii ki bundan sonra gelecek olanlara da. Ben de hak veriyorum

burada din dil ırk renk mezhep sınıf ayırımı yapmıyoruz . Sadece son derece iyi niyetle tecrübelerimizi paylaşmak ve birazcık da destek bulmak çin buradayız.

Teşekürler Efsune arkadaşım

sevgili rowinacığım aslında herkese yazıldı.. herkesin içinde sende varsın.))))
senle bizim ayrı ve gayrımız yok..

biz hep beraberiz bundan kaygı duyma lütfen..

papatya güzel özetlemiş..

birde yaşayan organizmalar arasıra bir devinir herşeyi gözden geçirir ya onun içindi bu hatırlatma..:)))))))))))))
bu anlamada hepimize.. amaçlarımızı unutmayalm diye..
teferruata dalmayalım diye..
sevgiyle kal..

kızlar hadi ben puzzle a başladım sizler nerelerdesiniz:)

sevalcim ben 12 gün yapıcam sanırım testi... 15inde yani... eşim inat ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…