Merhaba, Gecen ay aret kamarda 24 ve 27mm 2 adet yumurtam toplandi 1 tanesi 3. Gun 8 hucreli olup donduruldu. Ondan onceki ay 1 tane toplandi bos cikti ondan da onceki ay 1 toplandi dollenmedi. Bu ay 3 yumurta toplandi (18-21-24mm) 2 si 3. Gun 6 hucreli dollendi bugun donduruldu. Aret hoca da 7 opu 2 transfer oldum. İlki negatif, 2. Denemem pozitifti fakat 5+1 de dusuk yaptim. Klomen kullandim hep 41 yasindayim yumurta rezervim az. 2021 araliktan beri Aret hocada tedavi goruyorum hic doktor degismeyi dusunmedim eger nasipte varsa Allah'in izniyle olacagina inaniyorum
lutfen umidinizi kesmeyin yasiniz genc inanin 36-38 bu yaslar kotu degil. 40 tan sonra dusus cok hizlaniyor. Ben 38 yasinda evlendim 5 ay sonra hamile kaldim dis gebelik sebebiyle kemoterapi ignesi oldum kurtaj oldum ameliyatla 2 tupumde alindi. Ve tup bebekten baska carem kalmadi. Pozitif olun olurmu maddi manevi cok yipratici hersey bizi bizden baskasi anlamaz evlendigimizden beri esimle bebek icin ugrasiyoruz evliligimizi yasayamadik ama bugunumuze de sukur olsun Aret Hoca ilimli, sakin, pozitif bir doktor dusuk yaptigimdaki babacan sefkatini, destegini unutamam. Takviye olarak advanced plus kullanmistim o bitince pregnacare him&her kullanmaya basladim ilk evlendigimde doktor bunu vermisti hamile kalmistim o yuzden bu vitamini severim esimle birlikte kullaniyoruz. Ben clife kullaniyorum instagramdan arastirabilirsiniz ama herkes icin faydali olmayabilir. Ayrica Omepaq10 kullaniyorum (omega3 quenzim var icinde) d3k2, ve folik asit kullaniyorum. Su an toplamda 1 adet 8 hucreli ve 2 adet 6 hucreli 3 tane 3. Gun embriyolarim var ilk regl oldugumda tekrar opu icin muayeneye gidicem. Havuz yapip biraz biriktirmek istiyorum acikcasi. Bilgilendirmek istedim sizi, sevgiler