Bende dün yumurta takibi icin doktora gittim, yumurtanmin gelistigini söyledi ve persembe günü igne yapmak icin tekrar cagirdi. igneden sonraki 12 saat icinde catlama oluyormus. Bu igneyi olan arkadaslar varsa lütfen yanitlasin; en uygun zaman ne? yani birlikte olmak icin 12 saatin gecmesini mi beklemeliyim yoksa 2-3 saat sonra da olur mu? Catlama oldugunda herhangi bisey hissediliyor mu, sanci ates gibi.
Enzila seni de tebrik ederim canim, allah tamamina erdirsin.
arkadaşlar mrb ben uzun zamandır girip sizleri takip edemiyorum bugün buraya size müjde vermeye geldim :) gecen perşembe doktora gittim ve bana 3 haftalık hamile olduğumu söledi inş darısı sizlerin başına inanın çok tuhaf bi duyguymuş
arkadaşlar hepinize çok tşk ediyorum iyi dilekleriniz için ama malesef ben çatlama iğnesi olmadım yumurta takibi sırasında hamile kaldım ve ne tuhaf ki doktorum bunu bana sölemedi benim bi yakınım daha aynı doktorda muayene oluyoo ona sölemiş ve şuan tam 1 aylık hamileyim yarın bebişimin kalp atışlarını dinlemeye gidicem ve çok heyecanlıyım allah sizede nasip eder inş sürekli geliyorum yazılarınızı takip ediyorum belki biri daha vardır diye benim gibi inş hepinizden guzel haberler beqkliyorum dualarım sizinle emin olun arkadaşlar
kızlar bu catlama iğneleri nerden vuruluyor? bende bu ay baslıyorum yumurta takibine aynı ilaç ve iğneyi banada verdi.
enzilacım tebrik ederim canım ...
bende bugün dr a gittim klomen ve progesteron verdi
progesterona yarın klomenede cumartesi günü başlıycam..
pazartesi günü de yumurta takibi yapılacak ama bana iğne filan vermedi neden acaba...yazılarını okuyunca umutlandım ...
inşallah bende hamile kalırım bu yöntemle....
hııı teşekkür ederim canım sağolasın bilgilendirdiğin için...a.s.Tiviti bazı doktorlar iğne vermiyor doğal çatlamayı bekliyor. Ama vereceksede hemen vermiyor yumurta belli bir büyüklüğe gelince veriyor.
hııı teşekkür ederim canım sağolasın bilgilendirdiğin için...a.s.
kızlar selam benim 1 ay yumurta takibi yapıldı ancak olmadı 2. ay da kendimiz yurmurta takibine göre ilişki yaşadık ama yine olmadı bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz,ama artık stres yapmaya başladım o yüzden kafam cok karışık acaba 1 -2 ay bekleyip ondan sonramı aşılamaya gecsem yoksa hiç vakit kaybetmedenmi aşılama yaptırsam bilmiyorum inanın sizlerden cok destek gördüm cok teşekkürler