yumurta takibinde hamile kalınıyormu?sonrasıda aşılama

Bende yumurta takibindeyim arkadaşlar. İlk kez yapılıyor umarım bende hamile kalabilirim. Yazdıklarınızı okuyunca umutlandım biraz.

Bende dün yumurta takibi icin doktora gittim, yumurtanmin gelistigini söyledi ve persembe günü igne yapmak icin tekrar cagirdi. igneden sonraki 12 saat icinde catlama oluyormus. Bu igneyi olan arkadaslar varsa lütfen yanitlasin; en uygun zaman ne? yani birlikte olmak icin 12 saatin gecmesini mi beklemeliyim yoksa 2-3 saat sonra da olur mu? Catlama oldugunda herhangi bisey hissediliyor mu, sanci ates gibi.

Enzila seni de tebrik ederim canim, allah tamamina erdirsin.

ÖNCELİKLE MERHABA
BEN 3 AYDIR HAP+İĞNE TEDAVİSİ GÖRÜYORUM.2 AY GANOPHENE 1 AY SEROPHENE KULLANDIM ADETİN 4.GÜNÜ BAŞLIYODUM 10 TABLET GÜNDE 2 SEFER 5 GÜN SÜRÜYOR.HAP BİTTİKTEN 5 GÜN SONRA YUMURTA TAKİBİ YAPILIYOR UYGUN BOYUTA GELDİĞİNDE PREGNYL İĞNE VURULUYORUM.İĞNEDEN 36 SAAT SONRA ÇATLAMA OLUYO DOLAYISIYLA İLİŞKİ 36 SAAT SONRA GERÇEKLEŞMESİ GEREKİYOR.BU 3.AYIM AMA HALA HAMİLE KALAMADIM.SENİN İĞNENİN ADI NE?

Valla çok sevindim ve okuyunca tüylerim diken diken oldu. Allah hayırlı eylesin. Allahım tüm bebek sahibi olamayanlara o duyguyu yaşatsın. Hepinize iyi akşamlar.

Yumurta takibi sonucu biraz önce ilk çatlatma iğnemi vuruldum. Allah hayırlısını versin... Herkese..a.s

kızlar bu catlama iğneleri nerden vuruluyor? bende bu ay baslıyorum yumurta takibine aynı ilaç ve iğneyi banada verdi.

arkadaşlar hepinize çok tşk ediyorum iyi dilekleriniz için ama malesef ben çatlama iğnesi olmadım yumurta takibi sırasında hamile kaldım ve ne tuhaf ki doktorum bunu bana sölemedi benim bi yakınım daha aynı doktorda muayene oluyoo ona sölemiş ve şuan tam 1 aylık hamileyim yarın bebişimin kalp atışlarını dinlemeye gidicem ve çok heyecanlıyım allah sizede nasip eder inş sürekli geliyorum yazılarınızı takip ediyorum belki biri daha vardır diye benim gibi inş hepinizden guzel haberler beqkliyorum dualarım sizinle emin olun arkadaşlar

Çoookkkk sevindim. Allah sağlıkla doğurmak nasip etsin inşallah..:1hug:

enzilacım tebrik ederim canım ...
bende bugün dr a gittim klomen ve progesteron verdi
progesterona yarın klomenede cumartesi günü başlıycam..
pazartesi günü de yumurta takibi yapılacak ama bana iğne filan vermedi neden acaba...yazılarını okuyunca umutlandım ...
inşallah bende hamile kalırım bu yöntemle....

kızlar bu catlama iğneleri nerden vuruluyor? bende bu ay baslıyorum yumurta takibine aynı ilaç ve iğneyi banada verdi.

Çiçek sanırım doğru zamanı kaçırmamak için ortam yaratılıyor. Yani ilaçla yumurta sayısı arttırılıyor, büyütülüyor sonra iğneyle çatlatılıyor. Çatlayan yumurtanın döllenme olasılığıda çok fazla. Bilmem anlatabildim mi. Ben dün oldum umarım bebiş olur.

Tiviti bazı doktorlar iğne vermiyor doğal çatlamayı bekliyor. Ama vereceksede hemen vermiyor yumurta belli bir büyüklüğe gelince veriyor.

Tiviti bazı doktorlar iğne vermiyor doğal çatlamayı bekliyor. Ama vereceksede hemen vermiyor yumurta belli bir büyüklüğe gelince veriyor.
hııı teşekkür ederim canım sağolasın bilgilendirdiğin için...a.s.

hııı teşekkür ederim canım sağolasın bilgilendirdiğin için...a.s.

Ne demek her zaman..::1hug::1hug:İlk takibin heralde. Benim dün iğnem yapıldı. Hayırlısı olsun hepimiz için. Ben bugün nette bu konuyla ilgili ne varsa okudum hamile kalanda çok kalamayanda. Sende kavuşursun inşallah..

evet canım benim ilk takibim...
inşallah ikimiz içinde hayırlısı olsun...
umarım biz hamile kalanlardan oluruz....

Ben haber vereyim dedim kızlar ilk takibim sonuçlandı hamile kalamadım..:çok üzgünüm: Tekrar takibe başlıyorum umarım Allah nasip eder.. Sizleride merak ettim..a.s.

kızlar selam benim 1 ay yumurta takibi yapıldı ancak olmadı 2. ay da kendimiz yurmurta takibine göre ilişki yaşadık ama yine olmadı bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz,ama artık stres yapmaya başladım o yüzden kafam cok karışık acaba 1 -2 ay bekleyip ondan sonramı aşılamaya gecsem yoksa hiç vakit kaybetmedenmi aşılama yaptırsam bilmiyorum inanın sizlerden cok destek gördüm cok teşekkürler

canım aslında bütün bunlar stresten kaynaklanıyor stres yapmasak hamile kalacağız ama olmuyor benimde ilk yumurtlama takibi yapıldı çatlatma iğnesi oldum ayın onunda kontrol var ama öyle taktımki kafaya oldu olacak diye herhalde hastalanacağım bu ay olmıyacak herhalde hayırlısı olsun kafana takma rabbim büyüktür.zaten ne yaparsak yapalım verecek olan allahtır o yüzden bol bol dua et hayırlısını dile allah hepimizin yardımcısı olsun amiiiiiina.s.

slm arkadaşlar ben uzun zamandır girip yazılar takip edemiyorum ama elimden geldiğince size destek olmak istiyorum arkadaşlar ben hangi doktora gittiysem bana dediği tek şey katiyen kafaya takmıcaksın olursa olur olmazsa olmaz gibisinden zaten benimde aşırı bi isteğim yoktu açıkçası hamile kalmayı düşününce aklıma doğumu getiriyodum korkuyodum vazgeçiyodum ve en çokta iş eşlerde bitiyo arkadaşlar kimisinin eşi olmuyo diye hanımlara baskı yapıyolar tabi hanımlarıda korku sarıyo ya olmazsa diye ama hiç düşünmeyin sanki normal bi hastalık için doktora muayne olmaya gidiyomusunuz gibi düşünün ve öle davranın ve kendinizi hamile gibi hissedip kendinizce öle yaşayın yavaş hareket edin oturup kalkmanıza bile dikkat edin gerçekten ben öle yaptım sanki var gibi davranıp hiç düşünmedim yavaş hareket ettim yeri geldi yerimden kalkmadım sonuç şuan 2,5 aylık hamileğim tavsiye ederim tabi eşinizin de desteği çok önemli bunu unutmayın...

bende yumurta takibi yaptırıyorum.herhangi bir ilaç kullanmadım.ilk adetimin 10.günü gittim yumurta 13mm idi bugün tekrar gidicem sanırım 18mm olması gerekiyor.eğer 18mm ulaşamamışsa bu ay için yapılacak birşey kalmıyormu acaba. neyse zaten bugün görücez artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…