arkadaşlar benim bu ay yumurta takibi yapıldı 2 günde 1 dr a gidip umurta takibim yapıldı catlamaya denk gelecegi gün ilişkiye girmeliymişim neyse atlattık şimdi hamile kalmazsam yani yumurtanın catlama dönemindeki ilişkide sonrasında aşılama yapacakmış sizlerdededi bu prosedür uygulandı kızlar
darkinlife evet bende hsg cekildi ve tüpler acık cıktı ve eşimdede spermiyografi cekildi sonuc cok iyiyimiş yani anlayacagın ikimizdede hiçbir sorun cıkmadı hatta bende kan tatlilleri falan yapıldı erken menepoz girmiş olabilecegime dair hormon testleride yapıldı şükür ikimizdede sorun cıkmadı ama 1 yıldır bebek olmuyor yani bizimki tamamen allahlık fiziki 1 şey yok bu ay yumurta takibi yapıldı bakalım ne olacak eger hamile kalmazsam aşılama olacagım inan bende anlamadım hayırlısı diyorum aşılama gerek kalmadan inşallah bu umurta takibinden sonra hamile kalırım ve isteyen herkez inşallah kalır
benimde çok ilginç bişiy oldu progesteron testi ve kanda erken gebelik testi yaptırdım gonophen kullanıp düzenli ilişkiye girdikten sonraki safhada.doktor progesteron testinin çok iyi olduğunu hamile olabileceğimi ancak kanda henüz görülmediğini beklememiz gerektiğini söyledi.eğer hastalanırsam budefa gonopheneden sonra çatlatma iğnesi vurucakmış.2.günü gel dedi.(bu arada bendede eşimdede hiçbir sorun yok.yumurtalarımda büyüdü)şimdi ayın 28 inde hasta olmama gerekiyor.ben her ihtimale karşı 1 ine kadar bekliycem.umarım hamileyimdir gerçi ama adet belirtileride hissediyorum.hayırlısı.bu durumu yaşayanlarınız vardır mutlaka.benimle paylaşırmısını lütfen.sevgiler...
senin daha az kalmış e-u benim daha 8 gün var inşallah sende adet olmazsın ve hamilesindir benim 1 yıl oldu evleneli ve olmuyor senindemi cok oldu ve yumurta takibinden sonuc alınmazsa dr sanadamı aşılama dedi
arkadaşlar benim bu ay yumurta takibi yapıldı 2 günde 1 dr a gidip umurta takibim yapıldı catlamaya denk gelecegi gün ilişkiye girmeliymişim neyse atlattık şimdi hamile kalmazsam yani yumurtanın catlama dönemindeki ilişkide sonrasında aşılama yapacakmış sizlerdededi bu prosedür uygulandı kızlar