yumurta takibinde hamile kalınıyormu?sonrasıda aşılama

elenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2007
389
5
arkadaşlar benim bu ay yumurta takibi yapıldı 2 günde 1 dr a gidip umurta takibim yapıldı catlamaya denk gelecegi gün ilişkiye girmeliymişim neyse atlattık şimdi hamile kalmazsam yani yumurtanın catlama dönemindeki ilişkide sonrasında aşılama yapacakmış sizlerdededi bu prosedür uygulandı kızlar

Ewet bana da o prosedür uygulandı.Peki senin rahim filminle eşinin spermiyogramı(kruger'e göre) yapıldımı?Morfoloji ve hareketliliğe bakıldımı?
Bu iki konu çok önemli çünkü.Tüpler kapalıysa istersen 10 kez aşılama yaptır.eğer yapılmadıysa bence bunları iste hemen.

merhaba ben 1.5 senedir evliyim ve evliliğimin 7 ayında hamile kalıp daha hamile bile olmadığımı bilmeden düşük yaptım pek fazla istek duymuyodum ama şimdi çok istiyorum ve doktora gittim hiç bir sorunum olmadığını söledi ve yumurta takibi istedi sadece yaklaşık 2 hafta bazı günler doktor yanına çağırdı ve ultrasona soktu ve en son gittiğimde yumurtanın çatladığını ve gayet sağlıklı olduğunu söledi ama sadece bekleme gerektiğini ve dikkat etmem gerektiğini söledi ilişkiye girdiğim günlere dikkat etmeliymişim ama benden hiç bir test istemedisizce ne yapmalıyım bana 3 ay kadar süre verdi ben o kadar beklicemmi?? bi yardım edin yada bana bi akıl pls

darkinlife evet bende hsg cekildi ve tüpler acık cıktı ve eşimdede spermiyografi cekildi sonuc cok iyiyimiş yani anlayacagın ikimizdede hiçbir sorun cıkmadı hatta bende kan tatlilleri falan yapıldı erken menepoz girmiş olabilecegime dair hormon testleride yapıldı şükür ikimizdede sorun cıkmadı ama 1 yıldır bebek olmuyor yani bizimki tamamen allahlık fiziki 1 şey yok bu ay yumurta takibi yapıldı bakalım ne olacak eger hamile kalmazsam aşılama olacagım inan bende anlamadım hayırlısı diyorum aşılama gerek kalmadan inşallah bu umurta takibinden sonra hamile kalırım ve isteyen herkez inşallah kalır

enzila cım bendede catlama falan olmuş ve o günlerde sende oldugu gibi bendede ilişki önerdi bende bu ay yapıldı ve sonucunu bekliyorum kasımın 1-2 sine kadar atet olmazsam hamile olabilirim anlayacagın 8 günüm kaldı sonrasında tekrar yumurta takibimi olacak yine dedim eger hamile kalmamamışsam hızlandırmak için aşılamaya gidebiliriz dedi bilmek istedigin şeyler olursa yardımcı olmaya calışırım arkadaşım

benimde çok ilginç bişiy oldu progesteron testi ve kanda erken gebelik testi yaptırdım gonophen kullanıp düzenli ilişkiye girdikten sonraki safhada.doktor progesteron testinin çok iyi olduğunu hamile olabileceğimi ancak kanda henüz görülmediğini beklememiz gerektiğini söyledi.eğer hastalanırsam budefa gonopheneden sonra çatlatma iğnesi vurucakmış.2.günü gel dedi.(bu arada bendede eşimdede hiçbir sorun yok.yumurtalarımda büyüdü)şimdi ayın 28 inde hasta olmama gerekiyor.ben her ihtimale karşı 1 ine kadar bekliycem.umarım hamileyimdir gerçi ama adet belirtileride hissediyorum.hayırlısı.bu durumu yaşayanlarınız vardır mutlaka.benimle paylaşırmısını lütfen.sevgiler...

bana sadece 1 ara yani hamile olmadan önce adet düzenleyici verdi başkada hiçbirşey vermedi eger yumurtalarım kendiliginden catlamamış olsaydı catlatma ignesi falan verebilirmiş ama öle 1 sorunum yokmuş o yüzden vermedi bana ve sadece yumurta takibi ve ilişki önerdi 7 gün kaldı 7 gün sonraya kadar adet olmazsam hamilelik ihtimalim oluyor ve evet bendede adet belirtileri var canım ama sen dikkat ediyormusun bilmiyorum ama ben dikkat ediyorum inşallah sende adet olmazsın tatlım

çok teşekkür ederim canım bana moral veriyorsun.dikkat ediyorum kendime.Allah tan ümit kesilmez.buda bir umut benim için demekki umut var.umarım hamile kalırız.hergün buraya yazalım bakalım hangimiz olucak veya olmıyacak.çok merak ediyorum.inş.oluruz.hep dua ediyorum.

senin daha az kalmış e-u benim daha 8 gün var inşallah sende adet olmazsın ve hamilesindir benim 1 yıl oldu evleneli ve olmuyor senindemi cok oldu ve yumurta takibinden sonuc alınmazsa dr sanadamı aşılama dedi

evet arkadaşım ama senin zamanın daha az kalmış benim daha 7 günüm var

elenya arkadaşım benim anlamadığım senin birkeremi yumurta takibin yapıldı ve gün verildi bu ay olmazsa bir dahakine aşılamama mı yapılacak çok erken deilmi benim mesela bu dördüncü yumurta takibim olucak ilk ikisinde yumurta takibi yapıldı bir gün arayla ilişki önerdi benimde yumurtam kendiliğinden çatlıyor bu iki ayda gebeliği hızlandırmak için çatlatma iğnesi vurdu yine ilşki için gün verdi bu uygulamayı 7 ay yapıcak eğer olamazsa aşılama tedavisine başlıcak oda 7 ay eğer oda olmazsa onun sonrasında da tüp bebek tedavisiymiş bunlara gerek kalmadan inş hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız

arkadaşım inş hamilesindir allah hepimizin gönlüne göre versin bu durumları yaşamazmıyız her ay yeni bir umut yeni bir beklenti yeni bir heyecan sonu hüsran oluyor ama bunada alıştık artık bebişler vakti saatlerini bekliyorlar allahım hayırlısını versin tüm isteyenlere annelik duysunu tadmayı nasip etsin inş hayırlı haberlerimizi alırız

senin daha az kalmış e-u benim daha 8 gün var inşallah sende adet olmazsın ve hamilesindir benim 1 yıl oldu evleneli ve olmuyor senindemi cok oldu ve yumurta takibinden sonuc alınmazsa dr sanadamı aşılama dedi

canım ben 1 buçuk yıllık evliyim.3 aydır tedavi oluyorum.ilk gonophene kullanışım.doktor olmazsa gonophene+çatlatma iğnesi dedi.aşılamaya gerek kalmaz umarım.bugünde hastalanmadım.çok şükür

3 aydır tedavi görüyorum ama kendimde 1 buçuk yıllık evliliğimde hiç korunmadım.kendiliğinden bekledim.1 yılı biraz geçince doktora gittim.

sevdanın rengi arkadaşım evet bana 1 kez yumurta takibi yapıldı yani bu ay ve dr a sordum eger hamile olmazsam aşılamamı yapılacak dite dr da hızlandırmak istiyorsanız evet direk aşılamaya gecebiliriz dedi yani eger olmazsa direk aşılamaya gececegiz yani dr önerdi bizede mantıklı geldi ok dedik bakalım kasım 1-2 ye kadar hamile kalmazsam sanırım aşıalama yaptıracagız

e-u arkadaşım bana dr hiç catlama ignesi vermedi ve dr a sordum arkadaşlara catlama ignesi veriyorlarmı dr lar dedim bende olacakmıyım dedim dr hayır sana gerek yok cünkü senin yumurtan kendiliginden catlıyor dedi bakalım bu ay belli olacak ama ben igneye yada ilac falan kulanmadım tatlım

aynı yöntemle hamile kaldım bende eğer omasaydı asılamaya gecilecekti insallah sende benim gibi asılamaya gerek kalmadan hamiş kalırsın.....

pınarcım ilk yumurta takibindemi hamile kaldım ve benim adet günüme 7 gün kaldı merakla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…