yumurta takibinde hamile kalınıyormu?sonrasıda aşılama

2. yumurta takibine başladım dün inşallah hayırlı olur..fisfisfis...Size haber veririm... Amaaaannnnn normal yollardan olaydı yaaaaa uğraşıyorum böyle.. a.s.

uğraş canım ne yapacan bizimde nasibimizde bu varmış... ben ne yapayım ya şansım 3. aşılamaya kaldı tabi tutarsaaaaa.....

kızlar inşallah herkes bebişine kavuşur. ben de bu ay ilk defa klomen tedavisi gördüm ve çatlatma iğesi yapıldı. regl günüme 4 gün kaldı çok heyecanlıyım.

uğraş canım ne yapacan bizimde nasibimizde bu varmış... ben ne yapayım ya şansım 3. aşılamaya kaldı tabi tutarsaaaaa.....

İnşallah Morgül senin için ve uğraşan arkadaşlar için birer bebiş Allah nasip etsin inşallah... Bende bir ay daha deneyeceğim sonra aşılamaya geçeceğim. İnşallah gerek kalmaz.. a.s.

ece dünde bitti kaldı mı 3 gün? hadi inşallah hamişsindir canım takipteyim bak...

ece dünde bitti kaldı mı 3 gün? hadi inşallah hamişsindir canım takipteyim bak...

morgül teşekkür ederim ben de takipteyim :) aklımdan test yapmak geçiyor ama kendimi tutmaya çalışıyorum. hepimiz için hayırlısıyla olsun artık. a.s.

Ece senden haber yok mu? Ben dün yani 18.12.2007 itibarıyla yeniden iğne oldum bakalım ne olacak..

arkadaşlar merhaba siteye yeni katıldım hiçbirşey anlamıyorum yumurta çatlatma konusunda konuşmak istiyorum ama beceremedim galiba

slm ben varı ben bu ay aşşılaa olmadan dr gonapene erdi alm 6 gnüm klı eecandan uyuyamıyrum aşılamya ablam hamile kadı nş sende ilk seferde our

mereba
.......................................................................................

merhaba arkadaşlar, ben de 8 aydır istiyorum ama hala bir şey yok. Açıkçası doktora gitmeye de korktum. Sizce ne yapmalıyım? Doktora gidersem bana ne gibi tetkikler uygulanacak? Bu arada artık bebek istiyorum 4 yıldır evliyiz, o kadar pişmanım ki daha önce istemediğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…