yumurta takibinde hamile kalınıyormu?sonrasıda aşılama

canım bende sana özel msj atmaya calışıyorum ama bende bilmedigim içinatamadım msn buradan yazılsa 1 şey olurmu bilmiyorum

elenya istersen ben sana vereyim sen ekle bişi olmas yaa alt tarafı kim eklicekki sonuçta bayanlar yeri değilmi D:

buu istersen kopyala yapıştır.

Forumlarda Msn adresi vermek yasaktır !!!

Doktor banada klomen verecekti ama klomen verince gün aşırı ilişki olacak dedi. Bende 2 ay başka bir yöntem deneyelim ondan sonra klomen kullanayım dedim çünkü 2 ay sonra okul bitecek Allah'ın izniyle. Birde hamilelik falan olur riskli olur okulda nasıl baş ederim korktumm...

strangellucky arkadaşım bana dr klomen vermedi cünkü direk yumurta takibine gecti ve 3 günüm kaldı bu 3 gündede adet olmazsam büyük ihtimalle hamileyim ama yinede daha kocaman 3 gün var hayırlısı canım yaa

sahin arkadaşım banada bu ay yumurtlama takibi yapıldı zaten adet günümü bekliyorum ama bana catlama ignesi vurulmadı

elenyacım benim yumurtalarım gelişmiodu canım,1 sene bunun tedavisini gördüm ilk ayda olmadı.daha sonrada catlatma iğnesi oldum ve hamile kaldım.

kızlar adetime 2 gün kaldı yumurta takibi sonucunda inşallah hamile kalırım sonrasında bildiginiz gibi aşılama var:KK43:(

arkadaşlar mrb ben uzun zamandır girip sizleri takip edemiyorum bugün buraya size müjde vermeye geldim :) gecen perşembe doktora gittim ve bana 3 haftalık hamile olduğumu söledi inş darısı sizlerin başına inanın çok tuhaf bi duyguymuş :KK70:

slm enzıla tebrıkler cok mutluyum hamıs olduguna darısı basıma ınsaallah hala oluyorum ha ne mutlu bana kızlar haaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaa oluyorum ben canım yengem benım hayırlısı olur ınsallah kendıne dıkkatet
canım benım

arkadaşlar mrb ben uzun zamandır girip sizleri takip edemiyorum bugün buraya size müjde vermeye geldim :) gecen perşembe doktora gittim ve bana 3 haftalık hamile olduğumu söledi inş darısı sizlerin başına inanın çok tuhaf bi duyguymuş :KK70:

canm çok sevindim.allah bebişini sağlıkla kucağına almak nasip etsin.artık kendine çok çok dikkat etme zamanı.

enzila tebrik ederim dostum.çok çok çok sevindim.Allah eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı kucağına almayı nasip eder inş.herşey gönlünce olsun.benim için dua et nolur.öptüm

arkadaşlar çok tşk ederim şimdi sıra sizde emin olun sizin için bol bol dua edicem hep derler ya hamile bayanların duaları kabul olurmuş inş allah benim dualarımı kabul eder aynı duyguyu sizede yaşatmayı nasip eder bende sizlerden güzel haberler bekliyorum tabi ki en başta herşeyin hayırlısı ama dualarım sizinle unutmayın...

X