yumurta takibinde hamile kalınıyormu?sonrasıda aşılama

elenyacım aynı şekilde beni de dr. yumurta takibine aldı bu ay, yumurtam kendiliğinden çatladı ilişkiye gireceğim günü söyledi, bayramın ilk günü, ben de beklemedeyim, yarın regl günüm ama regl belirtileri bende de had safhada sanırım olmadım

bu arada eşinin normal morfolojisi krugere göre nasıl çıktı, dr. benim kafamı karıştırdı, eşinin değerleri düşük aşılama dışında olmaz dedi. Eşim de aşılamaya yanaşmıyor, çünkü üroloğu normal yolla olabilir demişti. Kafam karmakarışık...

eşimin spermiyografisi cok güzel cıktı krizalit cim ikimizdede 1 şey yok ama inşallah adet olmazsın yumurta takibinden sonra banada aşılama önerdi dr bakalım ama benim adet tarihime daha 7 gün var umarım eşin aşılamaya yanaşır canım

canım adet belitilerinin olması cok normalmiş hamileyken bile adet döneminde o belitiler olurmu o kadınlık hormonun salgıladıgı 1 şeymiş benimde adetime 5 gün var daha ama adet belitileri var ve yumurta takibi yapıldıgı için bu ay acıkcası adet olmak istemiyorum inşallah sende olmazsın

elenya canım bende adet olmayı bekliyorum ama inş olmayız benim de hemen hemen 1 haftam kaldı adet olmam için ama yinede belli olmaz çok dikkat ediyorum doktor bana sadece bi vitamin ilacı verdi başka hiçbir ilacı kullanmamam gerektiğini söledi sana herhangi bi şey tavsiye etmedimi valla sanki asker gibi gün sayıyoruz bi şu keretalar için :)

aynen enzila bendede öyle her akşam bugünde adet olmadım diyorum ve inan üşütmemek için 2 tane corap giyiyiyorum ve sende oldugu gibi bende cok dikkat ediyorum fakat benim 5 günüm var daha kasım 1-2 gibi adet olman lazım dedi dr eger o güne kadar olmazsan gel dedi bakalım canım yaa inşallah sende olmazsın

benim yarın son gün...daha önce geç olduğu oldu 2 gün falan ama hiç erken gelmedi o nedenle korkuyorum biraz.belirtiler had safhada.kısacası 28 inde olmam gerekli ama aslında 31 inden sonra kesin olmazsam heveslenmeliyim.yerimseniben

Allah hepimizin yüzünü güldürsün.elenya kader arkadaşım benim.sanada sevgiler...

evet e-u bir türlü denk gelip konuşamadık ama ikimizinde aynı durumda olması hem sevindirici cünkü dert ortagı olduk neredeyse hem üzücü cünkü beklemek zor 1 şey dimi

ben yumurta takibindeyim.dün çatlatma iğnesi oldum.hamile kalabilirmiyim acaba çatlatma iğneyle.aranızda bu şekkilde hamile kalan varmı

sahin arkadaşım banada bu ay yumurtlama takibi yapıldı zaten adet günümü bekliyorum ama bana catlama ignesi vurulmadı

elenya canım arkadaşım aynen valla sırf üşütmemek için çoraplar patikler falan kat kat giyiniyom doktor dedi katiyen üşütmee heleki ayaklarını ama yine olmuyor bazen yaklaşık bende seninle aynı zamanlarda adet olucam galiba ama bilmiyorum olurmuyum şuan herşey normal gibi bakalım hayırlısı nese o olacak kafayı yicem sonunda eşimle beraber merakla bekliyoz oda sorup duruyo adet ne zaman olcan dikkat et üşütme kendini falan :KK70:

canım benim seni cok iyi anlıyorum biz ilişki bile yaşamıyoruz inşallah sende hamilesindir mutlu haberini banada bildir ok

elenya valla bilmiyorum bende merakla bekliyorum ne kadar zamandır evlisin ben şimdiye kadar hiç üstelememiştim illa olsun diye ama şimdi çok istiyorum bide benimbi görümcem var yanlız değilim anlıcağın oda bekliyo beraber aynı anda tedavi görüyoruz bende bi sorun çıkmadı ondada bi sorun yoq aslında çatlama meydana gelmiş ama onun yumurtalıkları biraz yavas çalışıyomuş ona ilaç verdi klomen adında burda sordum ama herkes ayrı bi cevap verdi senin bi bilgin varmı acaba bu konu hakkında biz burda kafayı yicezde :KK70:

elenya canım senin msn falan varmı eğer mumkunse verirmisn senle iyi bi arkadaş oluruz tabi istersen senle bi şeyler paylaşırız

canım bana catlama ignesi vermedi dr cünkü normalmiş benim yurmyrtalarımın falan catlaması ve 1 yıldır evliyim 2 ay falan gecti
msn m var canım özelde sen yaz ben eklerim seni ok

elenya canım ben daha yeni üye olduğum için sana nerden özel olarak yazarı bulamadım tarif edersen sevinirim :KK70:

X