36.saati değerlendirmeniz daha iyi olur bilerek sabah saatine denk getiriyorlar çünkü sabah spermler daha hareketli olduğu içinMerhaba arkadaşlar önce 7 tane menapur 75 iğne kullandım 5 gün letrol diye bir hap kullandim bide genotropin diye bir iğne onu da 5 gün kullandım dün kontrolüm vardi iki tane yumurtam oluşmuştu sağda ve solda 17-18 dün yine 1 tane 75 menapur kullandım bugün akşam 20.00 de çatlatma iğnesi yaptım 19 ve 20 Ağustos'ta da ilişki önerdi doktor şunu sormak istiyorum çatlatma iğnesinden 36 saat sonra 19 Ağustos sabah saat 8 e denk geliyor ama uyuya kalırım diye korkuyorumacaba 30 küsür saat sonra ilişki olsa olur mu arkadaslar yorum yaparsanız sevinirim
Anladım doğru haklısınız bende onu o şekilde duymuştum ama işte sabah 8 de uyuya kalırım diye korkuyorum36.saati değerlendirmeniz daha iyi olur bilerek sabah saatine denk getiriyorlar çünkü sabah spermler daha hareketli olduğu için
36.saati değerlendirmeniz daha iyi olur bilerek sabah saatine denk getiriyorlar çünkü sabah spermler daha hareketli olduğu için
Ya bana doktor hiç öyle bişey demediMerhaba arkadaşlar önce 7 tane menapur 75 iğne kullandım 5 gün letrol diye bir hap kullandim bide genotropin diye bir iğne onu da 5 gün kullandım dün kontrolüm vardi iki tane yumurtam oluşmuştu sağda ve solda 17-18 dün yine 1 tane 75 menapur kullandım bugün akşam 20.00 de çatlatma iğnesi yaptım 19 ve 20 Ağustos'ta da ilişki önerdi doktor şunu sormak istiyorum çatlatma iğnesinden 36 saat sonra 19 Ağustos sabah saat 8 e denk geliyor ama uyuya kalırım diye korkuyorumacaba 30 küsür saat sonra ilişki olsa olur mu arkadaslar yorum yaparsanız sevinirim
Ayrıca durumunuz ne oldu merak ettim iğneyi attığım günden beri kasık ağrım var sizinde öyle oldu muMerhaba arkadaşlar önce 7 tane menapur 75 iğne kullandım 5 gün letrol diye bir hap kullandim bide genotropin diye bir iğne onu da 5 gün kullandım dün kontrolüm vardi iki tane yumurtam oluşmuştu sağda ve solda 17-18 dün yine 1 tane 75 menapur kullandım bugün akşam 20.00 de çatlatma iğnesi yaptım 19 ve 20 Ağustos'ta da ilişki önerdi doktor şunu sormak istiyorum çatlatma iğnesinden 36 saat sonra 19 Ağustos sabah saat 8 e denk geliyor ama uyuya kalırım diye korkuyorumacaba 30 küsür saat sonra ilişki olsa olur mu arkadaslar yorum yaparsanız sevinirim
İşte her doktor farklı yöntem kullanıyor hastasına göre değişiyor bence siz dediklerini yapın gerisini maalesef hepimiz sabırla umutla beklemek zorundayizYa bana doktor hiç öyle bişey demediiğneyi pazartesi yazmıştı. Salı sabah 11 de at dedi. Pzt ve salı ilişki önerdi sadece ondan sonra serbest dedi. İğne günü ve Bi gün öncesi yani
Evet ara ara kasık ağrım oldu beklemedeyim 2 Eylül de kan ver dedi yarın 13. Günüm bakalım bekliyorum bende siz ayın kaçında yaptınız çatlatma iğnesiniAyrıca durumunuz ne oldu merak ettim iğneyi attığım günden beri kasık ağrım var sizinde öyle oldu mu
Ben 24ünde attım bakalım adet günüm 7si inşallah bu sefer hayırlı haberleri alırızEvet ara ara kasık ağrım oldu beklemedeyim 2 Eylül de kan ver dedi yarın 13. Günüm bakalım bekliyorum bende siz ayın kaçında yaptınız çatlatma iğnesini
İnşallah canım hayırlısı olsun hepimiz içinBen 24ünde attım bakalım adet günüm 7si inşallah bu sefer hayırlı haberleri alırız
Hamilr kaldınızmı peki benm sadece iğne günü oldu ilişkiYa bana doktor hiç öyle bişey demediiğneyi pazartesi yazmıştı. Salı sabah 11 de at dedi. Pzt ve salı ilişki önerdi sadece ondan sonra serbest dedi. İğne günü ve Bi gün öncesi yani
Benim ondan sonra da gün aşırı ilişkim oldu. Bugun iğneden sonra 10. Günüm negatif aldım testte. Bat 7 eylülHamilr kaldınızmı peki benm sadece iğne günü oldu ilişki
10.gün için daha erken canımBenim ondan sonra da gün aşırı ilişkim oldu. Bugun iğneden sonra 10. Günüm negatif aldım testte. Bat 7 eylül
Bakalım 4 gün var canım inşallah güzel haberler alırız10.gün için daha erken canım
İnşallah canım benm dun sabah oldu catlama ama maalesef biz gecr degerlrndirdik bakalmBakalım 4 gün var canım inşallah güzel haberler alırız
Canım yumurta 24-36 saat yaşıyor bildiğim kadarıyla. Ki çatlamadan önce ilişki olduysa ihtimal daha yüksek. Canını sıkma bundan sonrasında bişeylerle oyalanmaya çalış pozitif olmaya çalış. İnsanlar hiç bişey bilmeden ilk seferde hamile kalıyor yani. O yüzden umutsuz olma önce kafadan atmak lazım maalesefİnşallah canım benm dun sabah oldu catlama ama maalesef biz gecr degerlrndirdik bakalm
Evet ilk hamileliğim öyle olduCanım yumurta 24-36 saat yaşıyor bildiğim kadarıyla. Ki çatlamadan önce ilişki olduysa ihtimal daha yüksek. Canını sıkma bundan sonrasında bişeylerle oyalanmaya çalış pozitif olmaya çalış. İnsanlar hiç bişey bilmeden ilk seferde hamile kalıyor yani. O yüzden umutsuz olma önce kafadan atmak lazım maalesef
Ama kafadan atmakta çok zor sana da hak veriyorumEvet ilk hamileliğim öyle oldu
Yumurtlama gunune kadar aklıma gelmıo snra oldumu olmadımı acaba dusuncesi oluoAma kafadan atmakta çok zor sana da hak veriyorum