Ben gebzedeyim ve burada yapan bir arkadaşım var sagolsun Ben ona yaptırıyorum.Geçen hafta hacamat yaptırdım . Siz yaptırdınız mı ? Nereden yaptırdığınızı soracaktım . Bazıları diyor ayak bileklerinden de Rahime gidiyor kan . Kuyruk sokumu haricinde
Ve evet ayak bileği iç kısmına yaptırdım ve oraya 1 er tane sülük de koyduk sonrasında hiç yumurta çıkmayan sol yumurtaligimdan yumurta topladık ve dondurduk
Aynı zamanda kuyruk sokumu bölgesine ve yumurtalık bölgesi (kasik bölgesine) buralara da hacamat yapmıştı.
Ben en son transfere gitmeden önce hemen adet olmadan önce rahim bölgesine bel bölgesine (bel fıtığı da var) ayak iç bileklerine hem hacamat hem sülük attırdım. Sonraki gün adet oldum ,fsh 10 üzerindeydi 12 olmuştu, 5.5 çıktı tahlillerim iyi çıktı transfer e uygundum ve transferim yapıldı, hamdolsun pozitif sonuç aldık Rabbım sağlıkla ilerlemeyi nasip eder inşallah.
Ben hacamat ve sülüğün faydasını gördüm. Doktorum asla bu tür şeyleri onaylamıyorum ama bana şifa olduğuna inanıyorum. Ve kendimi de arınmış pis kandan temizlenmiş hissediyorum daha zinde oluyorum ,uykum düzene giriyor daha rahatlamis oluyorum belki psikolojiktir bilmiyorum.